Header

Okej så nu sitter jag här på praoen hos min mamma! Inte roligaste veckan men endå ganska chill...får göra lite som Jag vill!

Men jag kommer spela in en whats in My school bag idag! Sen även en blogg jag ska spela in tills på lördag eller imorgon! De får vi se!
Men nu ska jag jobba lite till och fylla i något prao papper:/ ses sen vid lunchen! Puss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

HELLO!
Så detta skrev jag på min instagram nu ikväll! Känns att jag ville få ut de från hjärtat mina tankar och funderingar just nu❤️

En personlig hälsning från mig! Celina Gisslin!💗det är ni! Mina underbara följare som får mig att vilja kliva upp på dagarna! Kolla alla fina kommentarer och allt gulligt ni skriver till mig personligt! Nu när jag bytt till min youtube kanal från videofy har jag varigt väldigt orolig! Över att tappa en stor del av mitt hjärta...NI jag tappar er! Men de får inte mig att gå tillbaka! Jah måste ju göra de jag brinner för! Och för mig är de stor STOR skillnad på videofy och youtube! Jag älskar youtube! Men även er! Jag älskar er😘 så ni kan göra så fruktansvärt stor skillnad! Ni kan göra mig glad på samma sätt som jag gör er glad genom att göra videos! Och visst..ni gör mig glad över allt fint ni gör! Men de kan bli bättre! Vi kan bli så många mer! På min youtube kanal! De skulle betyda guld för mig! Jag vill ju att ni följer med mig! Förstår ni hur Jag menar? Vi är 8 000 på min youtube! Och shit de är jag tacksam över! Men vart är dom där 38 000 andra? Jag saknar er! Och tänker på de varje dag! Jag vill inte att ni lämnar mig och jag vill Abslout inte att ni känner att jag lämnat er! Så gör oss alla en tjänst! Följ med till den nya kanalen! Skriver detta rakt från hjärtat och menar de jag säger! Jah älskar er!💗 tack på förhand! Massa kramar från mig! Celina! Varje följare är en stjärna🌟 låt oss lysa tillsammans👭👬👫

Likes

Comments

Hejsan svejsan!
Så jag ska börja blogga igen!
(Dagligen)
Och känner att de kan vara en kul grej!
Så jag kommer göra budget vs lyx som många andra bloggar gör! Hoppas att ni kommer tycka de är roligt!
Så till sommaren vill jag börja åka"penny board"
Och då gick jag in på stadium igår och hittade en från ett annat märke för bara 399kr vilket va super bra ju! Kanske inte lika bra? Men kom igen ser ingen större skillnad på dom! Hoppas ni kommer kika in bloggen! Puss❤️

Likes

Comments

Hej alla underbara!

Så idag är de en ny och härlig dag! Imorgon kväll får vi främmande från Sverige av pappas bästa vän hans fru och hans 20
Åriga dotter!
Nu ligger jag och kollar på en serie prisonbreak seriöst jag menar de den slår snart the vampire diaries haha..ni vet ju hur galen jag är i den
❤️
Men har nyss spelat in en haul så har ni glömt den så kika in den så ska jag lägga ut bilder på sakerna sen!
Massa kramar!

Hade!!


  • 19723 Readers

Likes

Comments

Hejsan alla fina!

Så nu är jag tillbaka på bloggen men kände verkligen för lite semester så har knappt vloggat eller bloggat:( men hoppas ni är okej med de! För nu fick jag extra pepp till att börja uppdatera igen! :D så ska va så aktiv jag kan att även svara på alla era frågor och kommentarer så känn dig fri att kommentera vad du vill! Ses snart lite senare ikväll!

Hade!


  • 23312 Readers

Likes

Comments

Hej alla underbara!

Så nu får ni se haulen som jag tänkte göra en sminkning på!

Ögonskuggs paletten: 5$
Mini ögonskugga: 3$
Smink borstar: 5$
Ansikts krämen: 14$
Puder: 3$
Rogue: 3$

B&B
Stor handsprit: 5$
5 små: 5$

Hoppas ni kommer gilla videon!
Ha
de!!

(bi
ld7)


  • 31919 Readers

Likes

Comments

Sakerna Jah har på mig är från haul videon på videofy! Så hoppas ni gillade videon och nu inlägget

Tröja:Hollister 89$
Jacka:Hollister 34$


  • 37416 Readers

Likes

Comments

Hej alla underbara!

Så idag har jag varigt och shoppat lite med min familj här i Florida så ska filma en haul i morgon när jag vaknat!

Jag kommer visa hur kläderna jag köpte sitter på med bilder här på bloggen!
Nu sitter jag i soffan och kollar på YT videos och har nyss ätit en våffla med sirap asså wow jag älskar maten här i USA det gå inte 1 timme utan att man känner sig hungrig HAHAH..jag kommer gå upp i vikt efter denna semestern iallafall!
Men ska sätta på en mysig film nu och förbereda morgondagens video!
Men hoppas alla fick en bra start på lovet och att ni hittar på massa roliga saker för de är de lovet är till för och sov ut på morgonen och vila ut dig!

HADE!!


Likes

Comments

Hej alla underbara!

Så idag var jag och min familj på Disney animal kingdom..de va helt amazing!! Vi åkte massa roliga karuseller och massa fina djur såg vi på en safari vi åkte!
Tänkte slänga in lite bilder på dom fina djuren jag fick bild på!

Om ni vill se en My day med en video på djuren kan ni kolla in videofy!

Va aktiva och kommentera gärna om ni vill ha något önske inlägg! Typ frågestund eller massa annat roligt! Våga kommentera!
Ska käka lite pizza nu men hoppas alla hade en underbar skol dag eller bara en underbar dag! HADE!!
  • 39386 Readers

Likes

Comments

Okej så dagens inlägg eller aa morgonens inlägg för mig! Tycker att vara vig är väldigt skoj! Jag kan inte påstå att jag är den vigaste men jag kan!

Så för att bli vig har du nian tips här!

1#. Stretcha varje dag för att hålla dig i samma form för att sedan kunna utvecklas!

2#.altid viktigt att träna båda benen då lär man sig snabbast!

3#. Ge aldrig upp! Alla kan om man vill!

Jag kan redan spagat och nu tränar jag splitt tycker splitt är super svårt men jag har lärt mig mer och mer så jag tycker splitt är mer smärt samt haha men de går snabbare att lära sig ön spagat!

Sedan är de bra att göra oversplitts att man ta tex en låda man sätter upp benet på och går ber i solitt eller spagat!

Nu ska jag till Disney detta va mitt vighets inlägg #1

Gilla för mer delar,puss

Hade!!


Likes

Comments