Header

Färgade håret igår till lila 💜 färgen är inte permanent så den kommer försvinna efter några tvättar. Jag är ganska nöjd, skulle kunna ha blivit lite ljusare men den färgen jag egentligen skulle ha var slut så de fick bli den här.
Vad tycker ni?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Ska färga håret imorgon! Gissa vilken färg?

Likes

Comments

Jobbig dag idag. Egentligen skulle den nog inte ha varit som jobbig om det inte va så att jag bara sov TVÅ timmar inatt och har extremt mycket träningsvärk. Ojoj, var så trött så jag fick ställa in körlektionen.
Men nu ska jag gå och se på idol snart och dricka te! Har inte druckit te på jätte länge, men tänkte att hösten är snart här så de är väl dags!

Likes

Comments

​Länge sen jag blogga! Men skolan har börjat och jag på riktigt jätte trött när jag kommer hem från skolan, börjar oftast 8.00 och slutar 16.00 men ska försöka bli bättre på att blogga. 

Tänkte berätta lite om gårdagen, började med skola sen fick jag en håltimme så jag, Wanja och Heidie gick och åt lunch på bagarstugan och lite senare så kom Moa också. Jag åt en Nachosallad, det var såå gott! Efter skolan åkte jag hem till Wanja, sen senare så kom Sophie, Moa och Heidie och så hade myskväll med choklad och frukt. Lever för sådana fredagskvällar.

Hoppas ni hade en bra fredag och får en bra lördag!

Likes

Comments

  • Foto
  • 243 Readers

Likes

Comments

Likes

Comments