​Hej till vem som nu har klickat in på min blogg. Jag ska försöka skriva så kort som möjligt, för jag vet hur tråkigt det är att läsa ur långa texter om allt och ingenting. Mitt namn är hur som helst Cecilia, men alla kallar mig för Celia eller Cicci, därav jag fick lite inspiration till mitt blogg-namn. 

Jag har startat den här bloggen för att jag vill skriva. Så enkelt är det. Jag har skrivit dagbok så länge jag kan minnas, den första dagboken skrev jag då jag var åtta år, sen har det bara eskalerat. Dock har jag aldrig skrivit i en blogg förut. Men jag känner att, tänk om någon skulle läsa det här och kanske få nytta av det som jag skriver? Man vet ju faktiskt aldrig. 

Jag känner bara att jag vill att andra kan ha en möjlighet att ta del av det som jag skriver. Inte för jag är någon gud, men jag vet att många kan ha samma problem ibland, samma tankar, samma humor, kanske kan det som jag skriver här vara till hjälp för någon någon gång. Just så resonerade jag när jag satte mig vid datorn idag och tänkte "hm, kanske skulle jag starta en blogg". 

Tro det eller ej, men jag är "precis som alla andra". Jag har haft en blogg - tagit bort den, för att jag inte var nöjd med namnet. Skaffade en ny blogg - tog bort den också, för att jag tröttnade. Jag vet inte HUUR många e-postadresser jag har skaffat mig själv egentligen, men några är det ju. Likes

Comments