Första månaden på året är över. Har umgåtts mycket med vänner, har blivit många sena kvällar/nätter.

Under Januari har jag frostat ur frysen och fyllt frysen/kylen med massa mat så jag är redo för februari, jag har även köpt D-vitamin och solat solarium. Kände att jag behövde det då jag inte fått uppleva många soltimmar dessa mörka månader på året.


​c

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

•Man kan gå i pyjamasbyxor hela dagen, när man är ute går man i täckbyxor så ingen har någon aning.

​c

Likes

Comments

Dagen innan Jul så var jag till Pinchos för första gången med tre härliga tjejer. Det var superkul och god mat och drinkar. Rekommenderar Vit Sangria, jättegod. Beställde kanske fyra rätter och två drinkar och gick på typ 220kr. Man ska väl äta mellan 3-5 rätter för att bli mätt. Man beställer allt via deras app.

Hade jättemysigt julfirande med familj. Avslutade kvällen med gudstjänst.

Nyår hann jag med lite av varje, började hemma, var sen ute och såg raketer och for till sist på stadshotellet, umgicks med vänner och det hela slutade på max.

​c

Likes

Comments

Sammanfattning om vad 2017 har handlat om för mig. Det har varit ett år då jag verkligen har sett till att göra saker. Jag har tagit tag i problem, testat nya saker. Jag har vågat göra mycket. Jag har vågat ta stora risker och chanser. Jag har vågar göra stora förändringar. Vågat utan att veta om de leder till det bättre eller sämre. Jag vill påstå att jag varit mycket modig detta år. Jag är många erfarenheter rikare. Jag har varit väldigt spontan detta år och ibland tagit på mig mer än jag borde, men jag har haft kul och funnits där för dem som behövt mig. Jag är stolt över mig själv att jag tagit mig igenom detta år med alla årets prövningar och hoppas kunna ta mig igenom kommande år och att det kommer att vara glädjefyllda år att se fram emot.


Till nästa år måste jag bli bättre på detta:

•Ekonomi: jag vill börja göra en budget varje månad och se till att hålla mig till en viss summa för mat, nöjen osv. I nuläget köper jag mycket mat och det blir dyrt och så spontan-shoppar jag mycket. Jag vill även bli bra på att spara pengar och börja leva snålare. Detta för att få en bättre ekonomi.

•Jobb: jag jobbar heltid inom vården. Detta kommer jag fortsätta med, men för att få en bättre ekonomi(då lönen inte är bra inom detta yrke) behöver jag tjäna pengar utanför jobbet, skaffa en extrainkomst, kanske bli egenföretagare och skaffa f-skatt. Jobba med något hemifrån. Detta kräver dock mycket tid från min lilla fritid. Så lär ta ett tag innan jag har ork att få ordning på detta. Men skaffar jag extrainkomst så kommer min ekonomi förbättras och jag kommer kanske inte behöva leva så snålt, för jag är väldigt givmild med det jag har. Vill bjuda det jag kan till vänner och familj.

•Ordning och reda: detta är något jag trivs bra med, jag vill ha ordning och snyggt omkring mig då trivs jag bäst. Detta är något som jag kommer se till att ge tid till för jag mår mycket bättre då än om jag skippar detta.

Detta får jag inte glömma:

• Spontanitet: jag vill fortsätta att vara spontan, jag vill hitta på mycket och se till att umgås med viktiga personer i mitt liv.

• Tro på mig själv.

• Sätt upp mål, små saker som leder till något stort. Måste se till att rama in mina diplom från Universitetet, få en bra aura i rummet där jag masserar. Jobba mer med detta.

• Våga ta hjälp av andra. Jag får inte glömma att ge mig själv egentid för min hälsa. Gå på masssge, få hjälp med träning eller gå på spa, till frisör osv.
​c

Likes

Comments

Idag var en vacker dag. Snön glittrade överallt, i luften på marken, ja idag föddes jag för 25år sedan. December är min månad. Livet har bara börjat. Firades av familjen idag🌹❄️🏹

​c

Likes

Comments

Under torsdagen blev det en visit i Umeå, såg på musikhjälpen som är där i veckan och livesänder. Stötte på en kamel på gatan. Hade en jättetrevlig dag och kväll.

​c

Likes

Comments

Varit förkyld länge nu och när jag trott det blivit bättre har det blivit värre igen. Haft ont i halsen och hosta. Nu känner jag mig bättre och hoppas att det är så. Fått något virus i övrigt verkar allt bra så jag klarar mig med egenvård sa det efter att jag varit på vårdcentralen, så jag fortsätter med detta:
•vila och åter vila.
• halstabletter, använder Bafucin mint och strepsils jordgubbssmak.
•Dricker mycket, vatten och andra drycker, varierar kallt/varmt.
•kan behöva något slemlösande, har hittills klarat mig på bara honung till te.
•hostmedicin, om det blir värre.
•röstvila, så jag inte tappar rösten igen...
• nässpray, det är alltid bra att ha. Tar det innan sängdags eller om det verkligen behövs.
• Promenader, kan inte göra ingenting, behöver röra på mig lite för att kunna återgå till det normala så fort som möjligt.
•Näsdukar, detta behövs verkligen..

​c

Likes

Comments

Denna helg gick riktigt fort. Har drabbats av förkylning under denna vecka som har hållit i sig veckan ut, men varit mycket bättre nu. Har därför inte fått mycket gjort i helgen men varit ledig och vilat upp mig, tagit promenader och spelat spel. Idag gick jag på Nordanås Julmarknad och köpte mig anisbröd/anisgrisar...ja hur säger man, fulaste namnet jag vet. Hittade även ett fint armband med Ugglor. Sedan var jag på stan och handlade lite, mestadels mat och var även på espresso house. Tog som vanligt en caramel latte, denna gång fick jag en extra stark. Kan säga att det är dyrt att ha en hund. Köpte ett klädesplagg som jag endast hann ta hem, då min hund bet sönder delar av det. Sånt kan hända på 1 sekund. Min vovve är riktigt tjuvaktig. Så kan säga att han åt upp 150kr 😢 plagget var bara kasta. Får kanske köpa en ny eller beställa hem men har en sparsam budget. Snart fyller jag år iallafall och sen är det julafton, har ingen aning om jag kommer få någon present i år. Presenter är inte det viktiga, huvudsaken att man känner sig uppskattad av sin familj. Sen till Jul spelar paket ingen roll för mig heller,så länge vi har mat på bordet är jag mer än nöjd. Jag jobbar och sparar ihop till det jag vill ha. Sånt jag vill ha är mer upplevelser typ presentkort på en frisör, spa och liknande. Sånt som ger en en uppfräschning eller ger en bättre hälsa. Det är värdefullt för mig. Det är sådant som jag inte unnar mig ofta men som jag lär unna mig mer och mer ju äldre jag blir, då det är något som är värt att lägga pengar på. Jag som är massageterapeut har känt att det är vad jag vill jobba med mer och mer så tror att jag nästa år kommer att massera mycket på min massagebänk. För nu när jag inte masserar på typ två månader då jag haft mycket med jobb och annat så känner jag saknaden. Älskar att ge massage. Sen har jag ett lugn som smittar av sig till dem som är stressade. Så ser fram emot att jag i Mars kommer att kunna jobba mer med det på fritiden om allt går som det ska.

​c

Likes

Comments

Redan December. Detta år har gått alldeles för fort. Har sett The client List. Är på säsong två nu. Haft en bra dag, blev även lite shopping.

​c

Likes

Comments

Har inte skrivit på ett tag för jag har inte orkat. Har behövt vila upp mig. Nu känner jag att jag börjar orka mer även om jag inte är helt frisk ännu. Har sett på Netflix tre filmer och en hel serie som var en säsong ”she’s gotta have it”. Lucid dream var jättebra. Får se vad det blir nu. Börja på en ny serie. Har iallafall orkar gå en långpromenad idag och handlat.

​c

Likes

Comments