hej på er!

Idag tänkte jag vissa mitt största intresse! Hoppas ni gillar de!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

Hur mår du?

Om någon skulle fråga mig just den frågan för något år sen hade jag sagt, "bra" en kort och enkelt svar. Hade du känt mig hade du sätt att de där stämmer inte, de stämmer inte helt och hållet utan något va fel.

För något år sen mådde jag skit, men jag försökte hålla masken. För mig kändes de som en bra ide men jag kan lova er att de inte är en bra ide. Att behöva ta hand om allt själv är inte bra. Jag lätt folk köra över mig och jag sa aldrig riktigt ifrån. Dom kunde köra över mig på jobbet, jag kunde jobba över och över. Kunde jobba slut på mig. För mig va de ett sätt att slippa tänka. Att ta hand om andra och bara hålla igång så tankarna inte han i kap. Jag tappa de en gång och hamna i ett bråk som sluta med att jag inte hade ett jobb kvar, ingen ork att plugga som jag då fick erbjudan att göra. De sluta med att jag satt där med mina egna tankar och inte hade något att göra, inget som kunde stoppa dom. Det va då jag insåg hur mycket känslor jag bara hade sopat under mattan och skjutit upp.

Det va då jag fick nog, nu eller aldrig. Jag börja tänka på hur vill jag göra. Vad vill jag göra. Det va då jag kom på att jag har värdens chans här att ta tag i min största dröm. Komma till Stockholm, jag tog tag i de och sökte jobb. Mobilen ringer och de är arbetsintervju inbokade, första känslan var bra glädje, sen lite rädsla. Men de ända jag kunde tänka på då va " fan Moa kom igen nu, här har du värdens chans ta den" och de gick. Får ett jobb och älskar de, älskar familjen. Dom är helt underbara och så varma. Jag återvänder till lilla Örebro och får bra en sån där känsla, vill jag de här, klarar jag de här, hur ska de bli med mina vänner. Men jag har värdens bästa vänner som stöttar mig och får mig bestämma att jag ska köra på de.

Men då, då kommer han. Han kom bara där, vart ifrån kom han. Han hoppar ut ur bilen och är nykter. Kommer från ingen stans och är nykter till en fest. Vilket jag inte visst då hans kompis fest. Han bara stod där. Hög inte tillbaka när vi små hög (vi skämta med honom) på honom. Vad är de för fel på han. Jag blir visp helt såld på honom. En snygg och härlig man. Men senare på kvällen får jag allt prata med honom. Men vad de va vet jag inte, allt jag ville va bara att kyssa honom. Jag gjorde de. Det gick fan bra. Han följde med mig hem och efter de skildes vi inte åt. Han sa upp allt och flytta med. VI börja starta vårat liv. De går bra men efter några månader flyttar vi tillbaka till Örebro och har nu våran älskade hund och har startat vårat fantastiska liv. Han får mig att må bra, och den här gången kan jag verkligen säga att jag mår bra. Han är min ängel utan honom vet jag inte vart jag hade varit idag och de vill jag inte veta heller. Det är han jag älskar och vill vara med resten av mitt liv.

Så om du skulle fråga mig idag, "hur mår du?" hade jag sagt så jävla bra, har aldrig mått bättre och de är verkligen så.

Så med de sagt vill jag bara säga att en vacker dag kommer även du sitta där och må så där jävla bra och veta att nu kör vi. Det är de här livet jag vill leva. Tro mig.

Och till dig som är där, vist är de härligt!

puss och kram!

Likes

Comments

Hej igen.

Hoppas allt är bra med er, de är de med mig.

Till dagens ära kom vår älskade fluffs slips och fluga, dom passa bra eller ja slipsen i alla fall. Flugan var tyvärr en aning stor och där av såg de lite klumpigt. Men vi hänger inte läpp för de. Tänkte ändå visa hur de blev.

VI hörs kanske senare eller en annan dag

Kram


Likes

Comments

Hej igen!

Som vanligt händer de inge kul i mitt liv. Att sitta hemma och städa, tvätta och laga mat är inte så roligt att höra på. Å idag är de en sån dag, sitter här hemma och funderar på om man ska göra någon nytta och inser att de inte finns så mycket att göra. Dessutom här om dagen var jag och träna och har värdens träningsvärk i mina ben, haha kan knappt gå normalt. Så igår när vi var och handlade men även dag undra jag vad alla tänkte när dom såg mig gå. Går för de första som en snigeln, alltså går hur sakta som helst. Men om jag dock går fortare ser de nästan ut som att jag har skitit på mig. Dock kanske de inget ni ville veta men men.

Till saken nu som jag tänkte på varför jag gjorde detta inlägg. Idag har jag beställt fluga och en slipps till våran älskade vän. Även han måste vara stilig vid födelsedagar och speciella tillfällen. Och inte för att de skulle vara nog där han har även fått hem sitt nya fin sela, ett K9 sele med sitt namn på sidan, inte för att de kanske sa er så mycket. De är ett sele som man brukar använda på typ polishundar och andra typer av hundar som arbetar mycket. Selet är bra just för att de inte blir någon tryck runt halsen utan om han drar så läggs tyngden på bröstet, vilket gör att han inte gör sig illa eller kan dra så mycket.

Nu ska jag inte terra er mer, men hoppas vi ses nästa gång. Kommer ni på någon rolig typ av utmaning (som tillexempel 50 saker om mig) så lämna en kommentar så kanske de är nästa inlägg.

KRAMLikes

Comments

Hejsan alla där ute!

jag tänkte testa på detta igen, dela med mig lite av hur en dag kan se ut i min familj.

Med våran galna hund Totoro och massa andra roliga saker.

Jag är ganska ny på de här trotos att jag har bloggat för och så men tänkte jag ska ge de ett nytt försök. Jag gör så gott jag kan och hoppas de blir bra. Ska desutom försöka vara så aktiv som jag kan här. De kanske blir lättare när vi får barn då de kommer hända mer roliga saker, men men, här kommer lite söta bilder på våran lilla fluff. Hoppas vi ses snart igen.

Likes

Comments