I'm back
Nu äntligen ska jag börja blogga igen.
Hade tappat inspiration för ett tag men nu är det tillbaka.

Här är några bilder från lägret jag var på för en vecka sen. Det var ett gymnastikläger och det var jätte kul! På torsdagen gick vi på Liseberg sedan tränade vi för det mesta. Vi var där i fyra dagar sen åkte vi hem på söndags eftermiddagen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God dag
Jag har inte gjort ett enda inlägg sen förra veckan:O

Iallafall jag tävlade gymnastik i helgen, tyvärr kunde jag inte vara med för jag fick muskelbristning i min högra vad. Jag ska tävla den här helgen med, men vet inte om jag kan pågrund av smärtan. Vi får se om det blir bättre!!
Ha det bra kram, nu tar jag långhelg

Likes

Comments

Hej hej

Som sagt så var jag ju inne i en stor outlet ​butik här om dagen. Där hittade jag några saker, det var mest gamla kläder o sånt för tanter o gubbar tycker jag personligen. Men jag hitta i alla fall nått  som tur va.

Jag köpte först ett par gråa mysisbyxor som jag glömde ta kort på, de  är i alla fall skit sköna. Sen hitta jag en Morris tröja o jacka som jag blev jätte nöjd med. De kostade ganska mycket men de var det värt. Vi kan börja med jackan, den är super skön och ganska tunn, men det är bra för då kan man även använda den på sommaren också. Den är blå med några guldiga detaljer.

Jag älskar såna här tröjor, speciellt i grått. Den är också super skön och den är varken för tunn eller för tjock

Likes

Comments

I fredags så tränade jag gymnastik klockan 4-7, det gick jätte bra o nu taggar jag till tävlingen nästa helg!
Efter träningen så åt jag mat o sen blev jag så sugen på jordgubbar o choklad så det fixade vi ihop och det blev jätte gott🍓🍫

Igår så var jag o min familj på en stor outlet butik som det fanns väldigt mycket i men nästan inget för mig. Tillslut hitta jag något, det var en Morris jacka o tröja som jag kommer skriva om i ett annat inlägg.
Efter det så åkte jag hem till mamma o vi gick o köpte sushi, det var super gott, sen mös vi bara framför teven med godis o chips.
Kram

Likes

Comments

Igår så tänkte vi ju käka på Jensens Bøfhus men det var heelt fullt där så vi tog den närmaste restaurangen som var sushi yama. Jag vågade tyvärr inte pröva sushi så jag åt istället kycklingspett med ris, det var hur gott som helst.
Efter vi hade käkat så gick vi förbi brasan, det var ganska misslyckat faktiskt. Först missa dom när de skulle tända brasan sen så föll hela brasan ner i vattnet o släcktes, men vi hade det ändå jätte kul!
Hoppas ni har haft det bra också

Likes

Comments