Når man går i folkeskole er det meget normalt at man skal på ture osv. Det er var også tilfældet for os.. Min klasse og jeg var på lejrtur i år 2016 og på det tidspunkt gik vi i 7. klasse. Det syntes jeg så bare at i skal høre om, så sæt jer til rette og læs løs ;))

Vi skulle på lejrtur til Skallerup Klit, det ligger i Nordjylland ikke så langt fra Skagen. Vi tog med bus og tog derhen og det var lidt af en tur. Jeg mener at det tog 8 timer for os at komme derop, fordi at der var sporarbejde. Og hold nu op det var en lang tur når man hele tiden skulle skifte fra tog til bus og så igen fra bus til tog. Efter mange timer, helt præcist 8 timer, ankom vi til Skallerup Klit, sikke en tur man.

Vi fik et lynkursus af vores lærer om hvordan vi skulle opføre os osv. Efter det var det på jagt efter hytterne.. Vores hytter lå forholdshvis tæt på resortet så der var ikk så langt at gå når vi f.eks. skulle i badeland eller i legelandet der var der. Ja, jeg ved godt at vi på det tidspunkt var 13 og så tænker i sikkert at vi er barnlige, men til vores forsvar kan vi godt lide at være børn så længe som muligt! Vi var i badeland allerede mandag eftermiddag/aften og det var rigtig hyggeligt! Selv vores ene lære var med os i vandet og plaskede rundt, hold nu op han så sjov ud ;))

Vi skulle være i Skallerup klit i 5 dage dvs. hele ugen (mandag-fredag) og vi havde de 5 fedeste dage med en masse oplevelser. Vi var f.eks. ude at gå en lang tur på næsten 18 km. Jeg tror ikk jeg er den eneste der kan sige at mine ben var fuldstændig smadret og hele min krop bare havde brug for hvile.

Fredag gik turen så hjem mod Albertslund og igen skulle vi skifte fra tog til bus og omvendt, hold kæft det er besværligt med en kæmpe kuffert, men det gik.

Håber ikk at i syntes at det var for kedeligt at læse.. Indtil vi se næste gang håber jeg i har det mega fedt<33

-xoxo C

Indsætter lige nogle billeder fra turen :)

Likes

Comments

Tja, hvem er jeg egentlig? Det kan i få svar på nu:

Mit fulde navn er Cecillie Lønnqvist Frederiksen. Jeg er 14 år og bliver 15 til sommer (i August for at være mere præcis). Jeg bor i Storkøbenhavn i 2 byer; Albertslund og Glostrup, og ja jeg er skilsmissebarn, så derfor kan det lade sig gøre. Jeg er 9 dage hos min mor (i albertslund) og 5 dage hos min far (i glostrup). Søskende har jeg ingen af og det kan både være et plus men også et minus. Jeg går til dans og så interesserer jeg mig meget for; mode, makeup, musik, fotografering og livsstil (hvilket i måske kan komme til at støde på herinde).

Hvad laver du i din fritid?

I min fritid elsker jeg at være sammen med mine veninder og venner, jeg bliver altid så glad når jeg er i deres selskab og jeg ved ikke hvad jeg skulle lave hvis jeg ikke havde dem.

Personligt har jeg selv en bedsteveninde og en bedsteven som jeg bare elsker så højt, man kan vel godt kalde dem for; de søskende jeg aldrig fik. Min bedsteveninde har jeg kendt lige siden mødregruppen (det var en gruppe min mor og nogle af hendes veninder lavede, så de kunne hygge og snakke sammen, mens os børn legede sammen) Vi kan vel godt kalde os for søstre for vi har virkelig et ubrydeligt bånd og intet kan skille os ad. Min bedsteven bor i Jylland og det er lidt af en udfordring, men det er nok ogs meget godt for så ser vi ikke hinanden hverdag. Jeg tror at det er meget sundt at vi har den afstand imellem os, for når vi er sammen glæder vi os altid til at se hinanden og vi når aldrig at blive træt af hinanden. Jeg har, ligesom med min bedsteveninde, kendt min bedsteven hele mit liv, da vores mødre er rigtig gode veninder, og jeg elsker ham virkelig højt! Han er ligesom en bror for mig, som man bare kan snakke om alt med, og jeg ville ikke bytte ham for noget i verdenen!!


Nu ved i så en smule om mig og jeg håber ikke at det bliver/var for kedeligt at læse.. Indtil vi ses igen håber jeg at i har det mega fedt.

-xoxo C

Likes

Comments