FINALLY SOME CLOTHES

Hej på er! Hoppas allt är bra med er :) Nu var det ett tag sen jag gjorde ett samarbete med Femme Luxe, men nu är det dags igen :) yeeey!! Får be om ursäkt i förväg för bilderna på mig, jisses..

Ni vet nog redan vid de här laget att jag älskar mjukiskläder. Jag lever i dem 99% av mitt liv. Detta är pga mina smärtor som jag har. Andra kläder gör oftast ont att ha på sig. Så mjukisar är verkligen livet för mig! Så självklart kunde jag inte låta bli att beställa det ;) Denna gång blev det detta gråa loungewear set som fick flytta in i min garderob. Såå sjukt skönt material! Det har samma material som det gröna setet som jag beställde sist and I love it! Det ända som är negativt med det är att det är lite väl genomskinligt. Men eftersom tröjan till setet täcker röven så gör det inte mig nått, hehe!


Sen så beställde jag faktiskt en klänning/dress som jag hade tänkt ha på jul och den var helt över förväntan! Materialet är såå awesome och den sitter som en smäck! Dock är även denna lite genomskinlig bak. Men eftersom jag hade tänkt ha strumpbyxor till denna klänning så gör det inget. Den är verkligen galet skön och jag är glad att jag vågade chansa på den! Julafton är räddad (klädmässigt alltså).

Sist med inte minst klicka jag hem dessa oversized sweatshirt & joggers. Som ni ser är det inte jag på bilderna nedan, hahah! Dessa mjukisar var tyvärr alldeles för stora för mig.. men passade perfekt på älsklingen! Så han fick dem av mig + att han fick agera modell, hehe.

Klicka på bilderna för att komma till plaggen

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
[email protected]

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao