Halløj!

Jeg syntes at det kunne give god mening af starte mit første indlæg med en lidt bedre præsentation af mig selv.

Jeg er 17 år gammel, bliver 18 den 23. Februar 2018. I min fritid bruger jeg meget tid på at være sammen med mine veninder. Derudover arbejder jeg også. Jeg har job hele fire forskellige steder, jeg er servicemedarbejder i SuperBrugsen samt i et firma der hedder TriplCut, så er jeg eventpromoter i et bureau ved navn GoodWill Media, det er et meget spændende job, hvor man møder nye mennesker hver gang man er udsendt til et event. Og som et sidejob passer jeg to børn i det område hvor jeg bor. - Så ikke en dag er ens i min hverdag.

Jeg er lige gået ud af 10. Klasse, som forløb sig på en af Vejles privatskoler, Kirstine Seligmanns Skolen. Det har været et fantastik år, som på ingen måder fortrydes.

I løbet af min folkeskoletid har jeg gået på 3 forskellige skole, først en helt og aldeles ganske normal folkeskole, i nærheden af hvor jeg er bosat. I 6. Klasse skiftede jeg til en kristen friskole, også i Vejle, det var en super dejlig skole, og alt efter hvormange der gerne vil forsætte i 10. Klasse, bliver den oprettet, men det var ikke tilfældet. Så jeg søgte nye veje, og kom ind på Kirstene Seligmanns Skolen,

Ny er det så tid til noget helt andet, nemlig gymnasiet. Jeg skal gå på HTX og vil gerne gå på linjen der omhandler produktudvikling og design, da jeg god kan lide at tænke nyt og anderledes.

Jeg har endnu ingen tanker om hvad jeg vil efter gymnasiet, men det kommer forhåbenligt til mig hen ad vejen.

Det var lidt mere om mig.


Knus


Likes

Comments