Hej bloggen!

Vi er begyndt at lave en blog fordi vi gerne vil dele vores interesser og hvad vi laver udover at være sammen med hestene. Så håber meget i vil følge med.


Jeg hedder Line, jeg er 14 år gammel. Jeg bor i Dronningmølle. Jeg har så mange dyr så det ikke kan tælles, og bruger rigtig meget tid sammen med dem, hestene og Cecilie. Jeg går på Gilbjergskolen i 8.x. Jeg har gået til ridning i 6 år, men måtte stoppe pga. nakkeskade, men fortsætter stadig da jeg er god til det. Jeg er enebarn og bor sammen med mine forældre som bare er de bedste. Jeg bruger ikke makeup, for jeg har ikke brug for det. Jeg skal ikke konfirmeres fordi at jeg tror på noget andet.

Billedet nedenunder er et billede af mig og min fugl Lise

Jeg hedder Cecilie, jeg er 14 år gammel og bor i Gilleleje sammen med min mor, far og lillesøster som er de bedste. Jeg har en hund som er mega nuttet, jeg bruger meget tid sammen med den, min familie, hestene og Line. Jeg går på Gilbjegergskolen i 8.x. Jeg har ikke gået til ridning ligesom Line, men har redet før og er god til det. Jeg bruger heler ikke makeup fordi jeg ikke har brug for det. Jeg skal konfirmeres fordi at jeg tror på gud og glæder mig rigtig meget.

Billedet nedenunder er et billede af mig

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments