Det er fredag, og det er ferie!

Jeg synes selv, det var en god måde at byde jer velkommen til min blog på. Det er mit første indlæg, så jeg håber, I vil synes om det!

Det er jo, som sagt, fredag, og jeg starter min dag, som jeg starter alle andre.

Jeg vågner omkring klokken 7.00, hvor jeg tjekker Instagram og Snapchat. Herefter står jeg ud af sengen og går ind i mit walk-in-closet, hvor jeg finder det tøj, jeg skal have på. Når jeg er klædt om, går jeg nedenunder og sætter musik på fjernsynet via Apple TV og jammer med på sangene, mens jeg børster tænder. Når tænderne er børstet slukker jeg alt lyset i huset, bortset fra i gangen, og tag er sko og jakke på. Herefter svinger jeg tasken på ryggen og går i skole, efter at have låst hoveddøren. Min tur til skole er kort. Det er op ad vejen, ned igennem tunellen, ind gennem skolegården og ind på skolen. Jeg tager jakke af og hænger dem på stumtjeneren foran klassen i vores mellemgang, for derefter at gå ind i klassen og sætte mig på min plads med taske ved siden af mig på jorden. Her sidder jeg og snakker med pigerne i klassen, indtil klokken ringer ind og skoledagen begynder.

Klokken 8.00.

45 min. matematik.

45 min. engelsk.

20 min. frikvarter, hvor vi sidder og spiller Tetris og eventuelt spiser frugt eller lignende.

2x45 min. dansk.

40 min. frikvarter, hvor vi også sidder og spiller Tetris, spiser madpakke, er på toilet, køber mad i boden; eller for drengenes vedkommende, sidder og snakker i mellemgangen.

45 min. dansk.

45 min. lektiecafé.

15 min. pause, hvor vi rydder væk og går til idræt.

2x45 min. idræt, hvor jeg i dag skal til tandlægen og skipper idræt. jeg har ingen idrætsgruppe, som det ser ud nu, men det finder vi ud af. Min tandlæge er ikke just min største fan. Hun virker altid lidt sur og muggen, men jeg skal blot have lavet et hul i tænderne, og så skal jeg hjem og holde ferie.

Jeg går i 8. klasse, men vi har tendens til at opføre os som en 0. klasse.

Eller egentlig virkede hun ikke så sur, som hun plejer, måske var det fordi, hun havde en praktikant med, som hun skulle lære op. Who knows?

Jeg fik også bedøvelse, så nu kan jeg ikke rigtig mærke halvdelen af min mund; hvilket er lidt underligt, men alligevel lidt sjovt. Endnu mere underligt er, at jeg føler kun hun stak mig to gange over den ene tand; men halvdelen af min tunge, samt halvdelen af mit under- og overbid er også følelsesløse. Udover det, kan jeg heller ikke mærke halvdelen af min næse nu. Om det breder sig, finder vi ud af; men det har bredt sig på de sidste 45 min. Jeg er blevet bedøvet mange gange før, så jeg er lidt van til det; men det virker underligt, men sjovt hver evig eneste gang. Bedøvelsen er det, jeg endnu ikke har vænnet mig til. Og er jeg den eneste, der føler at de er ved at kvæle dig med alt det grej, du skal have inde i munden? Det er pænt ubehageligt.

4.11pm

Jeg sidder med min mor og ser Sherlock. Vi skal nu ud og hænte min papa og spise kage, mens mor kører ned på OK tanken og vasker bil.

4.36pm

Udsigten herfra papas arbejde er fantastisk. Han arbejder med udsigt ud til Odense havn, hvor der er et kæmpe skib i land. Det er rigtig flot. Indretningen på hans arbejdsplads er smuk, rustik og lige min stil. Genrelt bare lejlighederne, her på Odense havn, er rigtig flotte og smukke; de er bare rigtig dyre. Der bliver bygget nye lejlighedskomplekser stort set hele tiden. Det er rigtig flot her ude.

4.43pm

Vi sidder, min mama og jeg, og får brunsviger og kaffe og kakao. Jeg får kakao, og mama får kaffe. Papa han arbejder, og han er først færdig omkring 5.30pm.

5.23pm

Sidder stadig på papas arbejde, hvor jeg nu hører musik og skriver lidt med pigerne fra klassen, mht. idræts opgave. Har 6% tilbage på min phone, så det må snart gerne gå stærkt, papa! Haha! Og yay, min bedøvelse er ved at være væk. Det eneste er min læber og lidt af min næse, som jeg ikke kan styre. Det er så også bare 3,5 time siden, jeg blev bedøvet - men okay, ting ta’r tid! Har, ved et uheld, bidt “hul” i min kind, fordi jeg var bedøvet og kunne Inter mærke, før nu, hvor det gør lidt naller. Samt kan jeg også nu mærke, at de har pillet ved min tand, hvilket også gør lidt naller.

5.46pm

Jeg sidder i bilen med mama og papa, og vi er på vej hjem nu. Eller vi skal lige et smut til slagteren efter aftensmad, og så skal vi også hjem derefter. Jeg glemte at sige, at her på Odense havn er der mange gode steder til photoshoot eller lignende. Der bare generelt rigtig flot omkring havnen. Okay, det har efterhånden sagt mange gange nu, men der er altså flot. Men kan stærkt anbefale at tage derned, hvis man skal have nyt profilbillede, eller imponere sit crush, hehe!

Bedøvelsen er dog stadig ikke væk endnu, men en smule er den. Jeg kan nu mærke såret i min kind, og at de har rodet ved min tand. Av!

Mine forældre tager nu i Kvickly, mens jeg bliver siddende i bilen.

6.31pm

Jeg sidder ligene og ser Youtube. Der er ikke meget tilbage af dagen. Her er virkelig mørkt og lige om lidt, skal vi spise aftensmad.

Well, det var mit første blogindlæg, og jeg håber I har nydt at læse det.

En sidste note: vi fik atletik mærker i dag, og jeg fik bronze, hvilket jeg er meget stolt af. Sidste år, i 7. klasse, var jeg 100 point fra at få et mærke, men i år fik jeg endelig et.

Ha´ en go´ dag!


Følg med på min Snapchat; Ceci122f

Følg med på min Instagram: _Noerksov

E-Mail: Monica.peders19@gmail.com

Likes

Comments

Instagram