Jeg vil have Sushi til morgenmad....

.....Eller sådan var det engang når jeg havde fødselsdag. Jeg er glad for at holde fødselsdag! - Og her taler jeg faktisk ikke kun om min egen. Jeg kan virkelig godt lide at fejre dem jeg holder af. - Det sagt så kan jeg også godt lide min egen fødselsdag. Jeg kan vel lige så godt indrømme at her er jeg i kontakt med min barnlige side.....(er vi ikke mange der er det???)


Men efterhånden som jeg er blevet (en anelse) ældre, har jeg opdaget at det er de små ting, som gør at jeg holder meget af fødselsdage.. De håndskrevnekort, at blive vækket med kage, fordi jeg er et sukkermonster (man må gerne på sin fødselsdag) flaget der står på bordet, at se Ellinor kravle op til sin farmor og hygge på bænken på fødselsdagsgåturen, at min mor tager flyet fra Nordjylland for at være der på dagen. Mange af disse "små" ting er med til at gøre det til en skøn oplevelse at have fødselsdag.

Jeg tror jeg kan opsumere oplevelserne med at, Det varmer mit hjerte, at der er tanker bag handlingerne.

Og nu kan det lyde meget dybt...... og så må jeg hellere skynde mig at sige at jeg selvfølgelig også holder utrolig meget af at få gaver.

Tillykke til alle jer med-fødselsdags-enthusiaster derude.


Billeder må ikke bruges uden tilladelse!

NB! Alle indlæg indeholder enten direkte reklame eller en form affiliate!

Synes godt om

Kommentarer

FOLLOW ON INSTAGRAM @CECILIEHOTHER

Instagram