Jeg bruger en dag i selskab med stærke kvinder og et godt formål.


Idag kl 12, har jeg fornøjelsen af at være i selskab med de fantastiske damer i ser på billedet. Vi har alle, hver især, besluttet at støtte op om dette projekt, hvor der bliver samlet penge ind til flygtninge.

Jeg mødte Vi, som er hende som har taget initiativ til dagen, for nogle måneder siden, og hun slog benene væk under mig. En stålfast nordjysk kreativ ildsjæl, som skridt for skridt kæmper sig frem. Jeg tror alle vi har oplevet modgang i vores liv, men da jeg hørte Vi's historie, blegnede alle mine små problemer. Og min respekt for Vi voksede endnu engang.

Men en ting er Vi's persona, noget andet er hendes tøj, som er lækkert og top kvalitet. Og nu bruger Vi alle disse egenskaber til at få det til at gå op i en højere enhed, til velgørenhed og til at samle ind til flygtninge. Og jeg har, sammen med Sofie Gråbøl, Ellen Hillingsøe, Anne Sofie Espersen, Elisa Lykke, Saseline Sørensen og den FREMRAGENDE fotograf Ilona Sjögren, valgt at støtte op.

Det lidt ekstra jeg kunne bidrage med, var at style kvinderne med mine smykker. Bla havde AnneSofie og Saseline "Grantræet" fra Gaia-jewels på.

Historien bag:

Designeren bag det danske tøjmærke Thi Thao har indgået samarbejde med en række kendte kvinder om at hjælpe flygtningebørn.

Thi Thao er gået sammen med en række kendte kvinder om at indsamle penge til fordel for verdens flygtningebørn. Kvinden, Vi Hyttel, som står bag brandet donerer nemlig overskuddet fra salget af i alt 100 stykker designertøj mellem fire nødhjælpsorganisationer: Dansk Flygtningehjælp, Børnefonden, UNICEF og Red Barnet.

Designeren og ejeren bag Thi Thao, Vi Hyttel, ankom selv i en alder af fem år alene 5l Danmark som bådflygtning.

”Da jeg var fire år gammel, hjalp min mor mig ombord i en gammel træbåd med mange andre flygtninge. Jeg ankom til Danmark uden mine forældre, da jeg var fem år,” siger Vi Hyttel og tilføjer:

”Dansk Flygtningehjælp spillede en stor rolle i forbindelse med min ankomst her til landet og har været en kæmpestor støtte. Jeg ved, hvor meget frygteligt man kommer igennem som flygtning, og jeg håber, at jeg med dette tiltag kan være med til at påvirke bare nogle enkelte børns skæbner.”

Vi Hyttel fortsæOer: ”Jeg har altid drømt om to ting: min helt egen biologiske familie og min egen tøjvirksomhed. Nu har jeg begge dele, og selvom min virksomhed stadig er lille og ikke kan donere så meget, så er det vigtigt for mig at give tilbage. Nu har vi fundet en god måde at gøre det på.”

Samarbejde med kendte kvinder

Thi Thao er gået sammen med en række kendte kvinder om at promovere projektet.

”Thi Thao er stadig ikke et specielt kendt mærke, så mine fantastiske ambassadører er vigtige i arbejdet med at skabe opmærksomhed omkring projektet,” siger Vi Hyttel.

Thi Thao er baseret i København og laver eksklusivt tøj til kvinder i alle aldre. Priserne ligger fra 1.000-3.500 kr.

DU KAN HJÆLPE:

www.thithao.com kan du læse mere om projektet og se hvordan du kan hjælpe flygtningebørn.

(Pressehenvendelser henvises til Holm & Bertung tlf. 33 26 21 01.)


Og her er vi så:

[caption id="attachment_1460" align="alignnone" width="240"]
Elisa Lykke[/caption]

[caption id="attachment_1459" align="alignnone" width="240"]
Sofie Gråbøl[/caption]

[caption id="attachment_1458" align="alignnone" width="240"]
Anne Sofie Espersen[/caption]

[caption id="attachment_1457" align="alignnone" width="240"]
Saseline Sørensen[/caption]

[caption id="attachment_1456" align="alignnone" width="240"]
Ellen Hillingsøe[/caption]

[caption id="attachment_1455" align="alignnone" width="240"]
Mig.[/caption]Billeder må ikke bruges uden tilladelse!

NB! Alle indlæg indeholder enten direkte reklame eller en form affiliate!

Synes godt om

Kommentarer

FOLLOW ON INSTAGRAM @CECILIEHOTHER

Instagram