Du bliver solbrændt på 30 min!!!

- Sponsoreret -


Du kan købe Solcremene her:

NIVEA: Solcreme + Broncer

NIVEA Her med solfaktor 30 spf

NIVEA - solcreme i Lille praktisk Taske størelse

NIVEA Her er den lille stick med børne solcreme som jeg altid har med i pusletasken

NIVEA Her er solcremen til sart hud.


NIVEA - Aftersun, SKAL man bruge, med god duft


!!!!!! Det tager kun mellem 30 -45 minutter at bliver solbrændt!!!!!

- Lyder det helt tosset?? Men det er faktisk rigtig, og så er det her i Danmark. Her i disse dage ligger UV-Indexet på over 5, og hvis du er gennemsnitsdansker, lige som jeg. Så skal der faktisk ikke mere end en halv time til, uden solcreme, og så er du solbrændt og rød. - og her taler jeg i de "slemme" timer mellem kl 12 og 15.

Jeg ved godt, at jeg har sagt det før, og jeg bliver også mobbet med det, men jeg er meget solcremeshys. Det kommer måske af, at jeg ikke har været det, da jeg var ung. Jeg gik ikke særlig meget op i det dengang, og jeg har haft nogle seriøse solskoldninger, bl.a. også fordi jeg har boet i Caribien i mange år, hvor jeg heller ikke gik så meget op i det her med solcreme.

Det gør jeg nu!! Jeg gør det især efter, at jeg har fået Ellinor. Ydermere så viser det sig at Ozonlaget lige nu, det er ret tyndt over Danmark, og derfor er vores UV-indeks ret højt. Sådan en forårsol den kan drille rigtig meget, og det kan godt være en af dem, som giver nogle forbrændinger. Folk tænker, at man ikke skal have solcreme på, men det skal man, og man skal også have solcreme på, selvom det er overskyet.

Jeg har hele pakken. Som i HELE pakken. Jeg har alt fra faktor 15 og op til 50. Jeg har det som spray. Jeg har det som solcreme. Jeg har det som stift. Jeg kan bare ikke få nok. Jeg har det som pocketsize, så jeg er helt sikker på, at jeg også altid har noget med til Ellinor. Specielt Ellinor er jeg helt hys hys hys hys med!!

Jeg har ALLE former for solcreme. Fra den almindelig solcreme fra NIVEA, til Sensitive solcreme også fra NIVEA. Jeg har valgt sensitive fordi den er uden parabener, parfume og farvestoffer. Og alt andet lige er det jo det vi helst vil undgå, specielt til vores børn. ....som sagt vi kommer IKKE til at gå ned på solcreme på vores matrikel.

Hver morgen så smører jeg hende ind alle de steder, hvor solen kan finde på at ramme hendes lille sarte marcipanhud. De steder smører jeg ind. For at huske det, for vi kender alle det med, at nogle gange kan man godt glemme det på de hektiske morgener, så har jeg det stående på hende puslebord, hvor hun alligevel skal have ny ble på og alt muligt andet, og så kan jeg lige så godt smøre hende ind i solcreme.

Jeg har faktisk også en stående ved siden af alle mine cremer, og så heldigvis er det sådan, at der er UV-beskyttelse i de fleste cremer i dag. Men jeg giver den altså ekstra gas med solcreme. Jeg er blevet glad for dem som er "designet" til ansigtet. Både faktor 30 & 50. Den ene bruger jeg når jeg skal have meget make up på, fx. ved optagelser, for den har anti-shine. Den anden faktor 50, hvis jeg bare er ude i solen, for her ungår jeg så pigmentforandringer, ihvertfald dem foresaget af solen. og så bruger jeg altså min dagcreme ovenpå. - Kan det virke som meget creme. Det er det faktisk ikke. Det er jo bare med at tage solcremen på først...lige lade det tørre og så ellers den sædvanelige rutine. Jeg vil tro det tager ca 15 sek ekstra.

Men jeg vil virkelig slå et slag for, at man bare gør det til en daglig rutine, specielt fordi uv-indexet er så højt. . Det der med hudkræft, det er bare noget rigtig rod, så lad os gøre alt for at undgå det.

Her er hele sortimentet af solcreme, og de er skidegode!! De fedter ikke, og jeg kan lide det!!

-

Billeder må ikke bruges uden tilladelse!

NB! Alle indlæg indeholder enten direkte reklame eller en form affiliate!

Synes godt om

Kommentarer

FOLLOW ON INSTAGRAM @CECILIEHOTHER

Instagram