Hej bloggen!

Det er meget lang tid siden, jeg skrev mit første blogindlæg. Det er fordi jeg havde terminsprøver hele sidste uge, det var mega kedeligt og lidt hårdt. Men ja sådan er det jo. Jeg har faktisk gået og snakket med folk om hvad jeg skulle skrive om som det næste blogindlæg. Mange af forslagene har være jeg skulle skrive om fordomme, det med at turde starte en blog, hvad min stil er og hvordan jeg er som person osv…

Jeg har valgt at skrive lidt om fordomme, fordi det er et stort problem mener jeg selv. Jeg tror mest at det med fordomme er en usikkerhed på sig selv, eller jeg vil sige jeg har da også fordomme om nogle enkelte personer og det kan skyldes at jeg syntes de virker til at kigge mærkeligt på mig eller føle de måske snakker om mig. Det tror jeg er fordi jeg er usikker på mig selv, og det er jo helt normalt.

Jeg tror ikke at man kan undgå at have fordomme om andre, det kan godt være folk siger de ikke har fordomme om nogen, men det tror jeg simpelthen ikke på.

Jeg håber i har det godt!!

MØS Cecilie <3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej bloggen!

Jeg hedder Cecilie Walthing Holmboe, jeg er 15 år. Til dagligt går jeg i folkeskole, som heldigvis snart er ovre!!

I min fritid går jeg til håndbold, det har jeg gjort mange år, og er meget glad for det. Efter folkeskole skal jeg på Oure efterskole som jeg iøvrigt glæder mig super meget til!

Jeg går meget op i at alle i min omgangskreds har det godt!! Jeg elsker at tilbringe tid med venner og familie, for sådan noget som at have en familie dag med hygge, eller lige mødes med veninderne og spise frokost, er bare det bedste - netop fordi det er så mega HYGGELIGT!

Jeg er skilsmissebarn, det har jeg været hele mit liv. Det er ikke noget jeg har noget imod, men det er måske også fordi jeg aldrig har prøvet andet. Begge mine forældre bor i Københaven og dermed bor jeg jo også i Københaven...

Jeg håber på i alle har det godt og vil blive ved med at læse med her!

Så lærte i lidt om mig :)

MØS Cecilie <3

Likes

Comments