Hey bloggen


I denne måned har jeg valgt endnu et produkt, som jeg er helt vild med. Det er nemlig denne plastic ting til at vaske børster på.

Jeg købte den i Primark på Mallorca, her i sommers, da jeg var dernede på sommerferie.

I har nok set sådan nogle før, der findes nemlig en masse forskellige, fra alle mulige forskellige mærker. Jeg har ikke prøvet andre end denne, så jeg ved desværre ikke om nogle er bedre end andre.

Jeg har i lang tid overvejet at købe en af dem fra sigma, men da jeg synes, at de er ret dyre, fik jeg aldrig taget mig sammen til det. Det var jo egentlig meget heldigt, for der er en del prisforskel på dem, men alligevel synes jeg, at den fra Primark er rigtig god, og jeg kunne helt ærligt ikke forestille mig, at dem fra sigma er meget bedre.

Efter jeg har fået mig denne lille hjælper, når jeg skal vaske børster, er jeg virkelig begyndt at vaske mine børster meget. Jeg synes, at det er meget nemmere at vaske børster med den, og jeg har en ide om at mine bliver meget mere rene end de gjorde før. Den måde jeg vasker børster på, er at putte en lille smule sæbe (uden parfume) enten på børsten eller på plastic tingen, og så bare køre børsten i cirkulere bevægelser. Dette plejer jeg at gøre 2-3 gange afhængig af, hvor beskidt børsten er.

Nogle af jer har måske set det lifehack, hvor man bare kan lime nogle prikker og striber på en plade. Jeg har selv prøvet det, og det virkede IKKE. Jeg kan ikke helt finde ud af, om jeg bare er dårlig til at bruge en limpistol, eller om det bare er svært, men jeg kunne ihvertfald ikke finde ud af det. Jeg tror ikke at det lige så godt, som dem man kan købe i butikkerne, så jeg vil helt sikkert anbefale at investere i sådan en, fremfor at lave en.


Jeg har desværre ikke kunne finde et link til lige præcis den, jeg har, så jeg ved derfor ikke rigtig, om det er en, man kun kan købe i Primark på Mallorca, eller om de bare ikke har dem mere. Men hvis i gerne vil have en lignende, behøver i altså ikke at bruge en hel masse penge på det. Jeg er overbevist om, at prisen ikke gør en kæmpe forskel for kvaliteten, for lige præcis det her produkt.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey bloggen


Så kommer der igen et lidt mere personligt indlæg på bloggen. Nemlig min folkeskoletid.


Fra 0-6 klasse gik jeg på den skole, som ligger i min by. Jeg kan faktisk ikke huske så meget fra tiden, før jeg flyttede skole, men jeg kan huske at vi i løbet af de år jeg gik på skolen, fik en del nye ind i vores klasse, og i det hele taget på årgangen. Hver gang vi fik en ny i klassen, tænkte jeg altid på, hvor dejligt det måtte være, at få så meget opmærksomhed, og blive vist rundt, og at alle interesserer sig for en.

Men da jeg selv flyttede skole, viste det sig ikke at være så fantastisk. Dermed ikke sagt at jeg ikke skulle have flyttet skole, for det var en af de bedste beslutninger i mit liv, og det har udviklet mig rigtig meget som person.

Da jeg startede på den nye skole, var jeg meget indelukket, og jeg forventede at de allesammen ville komme til mig hele tiden, men sådan er det altså bare ikke. Hvis man vil have nye venner og veninder bliver man altså selv nødt til at gøre noget for det, og det er uanset hvilket situration det er.

Der gik faktisk næsten et halvt år før jeg begyndte at falde til i klassen. Jeg har det med, at hvis ikke jeg er tryk der, hvor jeg er, prøver jeg alt hvad jeg kan på at finde en udvej. På det første halve år hvor jeg gik på skolen, nåede jeg at tænke alle udveje igennem. Jeg startede med at overveje at flytte tilbage på den gamle skole igen, men jeg troede ligesom ikke rigtig, at jeg ville få det meget bedre der, da de andre jo var kommet i nye klasser, og var begyndt at danne nye venskaber.

Jeg var faktisk også inde på nettet og læse om hjemmeundervisning. Jeg ville helst bare udgå alt det sociale, uanset hvor trist det så end lyder. Da det gik op for at hjemmeundervisning ikke var en mulighed, begyndte jeg igen at tænke på at flytte tilbage igen. Jeg fik aldrig rigtig taget mig sammen til at flytte tilbage, og med tiden begyndte det bare at gå bedre og bedre.

Jeg startede på skolen i 7. klasse, lige efter sommerferien, og i slutningen af 7. og i 8. klasse havde jeg det egentlig helt fint i klassen. Men så kom 9. klasse.

9. klasse er det bedste år i hele min folkeskoletid. I 9. klasse kunne jeg være 110% mig selv. Jeg havde en helt fantastisk veninde (vi var også veninder i 8. klasse). Vi havde det altid sjovt, om det så var en kedelig historietime eller et vigtigt og seriøst projektarbejde.

Dog havde vi en periode i slutningen af året, hvor vi ikke snakkede sammen, og denne periode gjorde, at vi begge to begyndte at snakke med nogle andre fra klassen. Vi begyndte godt nok at snakke sammen igen til allersidst, så der er slet ikke nogle problemer mellem os.


Hvorfor skoleskift?

Grunden til, at jeg flyttede skole var egentlig, at jeg ikke havde ret mange at snakke med. Jeg havde en, som jeg havde været bedste veninder med lige siden børnehaven, men da hun begyndte at snakke med nogle af de andre fra klassen, havde jeg ikke rigtig nogle at snakke med (det var selvfølgelig helt fair, at hun også gerne ville snakke med flere, så vi ikke var bundet til hinanden hele tiden, sådan har jeg det selv den dag i dag. Så det er på ingen måde fordi jeg ikke forstod hvorfor hun gjorde det, og jeg var og er på ingen måde sur på hende over det, fordi jeg godt forstår hvorfor hun gjorde det). Jeg var jo som sagt meget indelukket overfor folk, som jeg ikke sådan kendte rigtig godt. Og jeg havde jo ikke snakket med ret mange andre fra klassen overhovedet.

Jeg havde aldrig tænkt på skoleskift som en mulighed for mig, men så begyndte vi at snakke lidt om det derhjemme, og så ligepludselig skulle vi ud og se på en skole. Jeg kan faktisk helt ærligt ikke rigtig huske, hvad jeg syntes om skolen, først gang vi var derude, jeg tror ikke rigtig, at jeg kunne forestille mig at gå på en anden skole.


Det at jeg flyttede skole, har som sagt været en af de alle bedste beslutninger i mit liv. Og selvom det var hårdt, er jeg i dag rigtig glad for den beslutningen.

Likes

Comments

Hey bloggen


I ved nok alle sammen hvem citybois er, og de fleste af jer kan nok også huske da de var med i x-Factor. De fik meget hurtigt en kæmpe fanskare, og den var jeg en del af.

Jeg blev meget hurtigt kæmpe fan af de to drenge, og de har virkeligt betydet meget for mig.

I kommer nok til at hører mere om min fan tid på et senere tidspunkt, men i dette indlæg vil jeg fortælle om en af mine aller bedste veninder, som jeg fik gennem en Facebook gruppe, omhandlende citybois.

Da citybois kom med i x-Factor, blev der meget hurtigt oprettet en gruppe på Facebook for alle deres fans "citygirls".

Der gik ikke ret lang tid før jeg kom med i den gruppe. Dog var der ikke nogen i min vennegruppe, som var sådan rigtig fan af dem, så jeg følte mig lidt alene, men så fik jeg en besked fra Sanne, en af pigerne inde fra Facebook-gruppen.

Vi begyndte at skrive rigtig meget sammen, og vi blev meget hurtigt rigtig tætte.

Den allerførste gang vi mødte hinanden, var da vi skulle til koncert med drengene. De skulle spille på skråen i Aalborg, og dagen før, vi skulle til koncert, kom Sanne og en af hendes/vores veninder hjem til mig og sov.

Tidligt om morgenen dagen efter, kørte min mor os ind til Nordkraft hvor vi skulle ligge i kø indtil dørene åbnede.

Det var den koncert som startede vores venskab sådan rigtigt. Efterfølgende har vi været til en masse koncerter sammen, og faktisk er der næsten ingen af de koncerter, som jeg har været til, som Sanne ikke har været med til.


I dag er jeg ikke fan på samme måde som dengang, men jeg kan stadig godt lide hvad de laver, og hvis de holder koncert i nærheden af mig, kommer jeg også, og ligger også gerne i kø. Jeg ved, at Sanne har det på samme måde som mig, og det at jeg har mødt hende fordi, vi begge to har været fan, er jeg virkelig glad for.


Sanne er som sagt en af mine bedste veninder, og selvom vi ikke snakker sammen hver dag, vil vi stadigvæk altid være der for hinanden. Da Sanne går på efterskole og jeg på gymnasie, kan det godt være lidt svært at finde tid til at være sammen. Men så er det jo godt, at når drengene holder koncert, smider vi alt hvad vi har i hænderne og tager sammen til koncert. Det er lidt blevet en selvfølge, at hver gang der er koncert tæt på os, tager vi derhen og ligger i kø sammen, og det bliver jeg aldrig træt af, med Sanne <3

Likes

Comments

Hey bloggen


Jeg har brugt makeup siden starten af 7. klassen. Og grunden til, at jeg stadig bruger makeup i dag er, at jeg elsker det. Makeup er en kæmpe del af mit liv. Jeg lægger på ingen måde makeup for at skjule noget eller for at bruge det som en maske. Selvfølgelig kan det føles lidt mærkeligt at tage i skole uden makeup, hvis man normalt altid bruger makeup i skole, men jeg har ikke noget i mod det. Jeg kan sagtens tage i skole uden makeup, og jeg har også flere gange gjort det.


Det har bare ikke altid været sådan for mig. Da jeg startede med at bruge makeup i starten af 7. klasse, var jeg meget usikker på mig selv.

Jeg flyttede skole efter 6. klasse, og det gjorde jeg egentlig af den grund, at jeg ikke følte, jeg havde ret mange at snakke med. Egentlig følte jeg lidt, at der ikke var så mange, som havde lyst til at snakke med mig. Helt ærligt følte jeg mig grim. Jeg følte mig udenfor, fordi jeg ikke var tilfreds med mig selv.

Det var dog på ingen måde mobbet, og jeg havde også en rigtig god veninde i min klasse, men der skete bare en masse ting i løbet af et halvt års tid, som gjorde, at jeg tog skridtet og flyttede skole.

Men alt det her med skoleskift kan jeg skrive meget mere om i et andet indlæg.


Men da jeg kom ind i den nye klasse (på en privatskole), ville jeg bare gerne starte på en ny, og have en masse gode venner.

Jeg valgte derfor, hver dag, at dække mit ansigt med makeup. Det gjorde, at jeg på en måde fik mere selvtillid, men i starten var det dog lidt svært. Som sagt laver jeg nok et andet indlæg, på et tidspunkt, om mit skoleskift.


Men det var faktisk først ca. i midten af 8. klasse, at jeg begyndte at slappe mere af i mig selv. I 9. klasse begyndte jeg så, at bruge mindre makeup i skole, og en dag kom jeg helt uden makeup. Der var ikke ret mange, som kommenterede på det, og efter den dag følte jeg nok bare lidt, at det var lidt ligemeget hvilket makeup jeg tog på.

Jeg følte mig ikke længere grim og anderledes uden makeup, så det endte faktisk med at jeg kun lavede mine øjenbryn, når jeg skulle i skole.

Nu er jeg startet på gymnasie, og i dag bruger jeg stadig makeup i skole. Normalt laver jeg mine øjenbryn og tager mascara på. Jeg bruger makeup, fordi jeg elsker at lægge det. Jeg synes det er hyggeligt at sidde foran fjernsynet, om morgen, og lave sine øjenbryn. Og så er makeup, som sagt, bare en kæmpe del af mit liv, og jeg går rigtig meget op i makeup.

Jeg synes det er rigtig vigtigt, at vi ikke bruger makeup som en maske. Det er bare en leg.

Likes

Comments

Hey bloggen

Dagens indlæg bliver det første i en ny form for serie, som jeg har tænkt mig at starte op her på bloggen.

Det kommer til at være en serie, hvor jeg hver måned vælger et af mine makeup produkter ud, og skriver hvad jeg synes om det.

Det produkt som jeg har valgt i denne måned er min Max Factor face finity all day primer

Jeg har valgt den, fordi jeg synes den er helt vildt god. Jeg har efterhånden prøvet et par forskellige primers, men jeg synes ikke rigtig at nogle af dem virkelig har holdt på makeuppen.

Jeg har faktisk kun haft denne primer på i skole, så jeg ved ikke om den ville holde hvis man skulle i byen eller sådan noget.

Jeg bruger ikke altid foundation i skole, men når jeg gør, vil jeg selvfølgelig gerne have, at den holder, og det gør det med denne primer.

De andre primers, som jeg har prøvet, har ikke holdt på min foundation hele dagen. Når jeg har siddet og fjernet makeup om aftenen, kom der aldrig noget foundation på vatrundellen. Men efter jeg er begyndt at bruge denne primer, kan jeg tydeligt se, at jeg renser min foundation af om aftenen, og at den ikke bare er "faldet af" i løbet af dagen.

Så hvis du heller ikke har fundet en primer, som holder på makeuppen, eller hvis du bare vil prøve noget nyt, så prøv lige denne primer.


Her kan du købe produktet:

https://www.matas.dk/max-factor-all-day-flawless-primer

Likes

Comments

Hey bloggen

Et af mine ynglings makeup mærker er MAC. Jeg er så forelsket i MAC’s indpakninger, fordi de er så enkelte og luksuriøse.

Jeg har både oplevet op og nedture med MAC’s makeup produkter. Og jeg vil dele nogle af dem med jer i dette indlæg. Husk at alt, i dette indlæg, er mine egne personlige meninger om de forskellige produkter.

Jeg synes ikke selv, at jeg har vildt mange MAC produkter, men jeg vil rigtig gerne vise jer, og fortælle min mening, om dem jeg har.

Strobe cream

Min strobe cream er i farven silverlight, og jeg mener, at det er en mere kold “highlighter” end de andre strobe creams (men jeg er ikke helt sikker).

Helt ærligt bruger jeg faktisk ikke min strobe cream så meget, men det er nok mest, fordi den ligger inderst i skuffen, for den er faktisk super god, efter min mening.

Noget af det, som jeg rigtig godt kan lide ved MAC’s strobe cream er, at man virkelig ikke skal bruge ret meget af den, for at det giver et super flot shine. Og så er der faktisk også rigtig meget produkt deri.

Det er lidt forskelligt om jeg bruger den over eller under min foundation. Men jeg kan nok faktisk bedst lide at bruge den over min foundation, da jeg godt kan lide at bruge en meget dækkende foundation, så jeg synes ikke, at strobe creamen kommer lige så meget frem, som den burde.

Prep + prime Fix+

Det som jeg primært bruger min fix+ til, er når jeg lægger øjenskygge. Som mange nok har set før, kan man sprøjte fix+ på sin børste, og så gør det, at øjenskyggen bliver mere pigmenteret.

Hvis jeg skal lave et øjenskygge look med en masse glimmer, kan jeg rigtig godt lide at bruge min fix+, da jeg synes, det er nemmere at lægge, specielt glimmer øjenskygge, når der er fix+ på, men også fordi, at jeg synes det giver et pænere finish, og det er nærmest som om, der kommer mere glimmer.

Studio face and body foundation

Jeg har efterhånden hørt rigtig mange snakke godt om denne foundation, men personligt bryder jeg mig virkelig ikke om den. Når jeg bruger den, føler jeg faktisk bare, at jeg putter vand i hovedet. Konsistensen på den synes jeg egentlig er okay, da det føles meget let at have på huden, og det føles ikke som en stor, tyk maske på ansigtet.

Men det jeg ikke kan lide ved face and body foundationen, er at den IGEN dækning giver. Når jeg bruger den, kan jeg overhovedet ikke se nogen forskel, og derfor kan jeg ikke se nogen grund til at tage den på.

Som sagt ved jeg, at mange rigtig godt kan lide denne foundation, så det viser jo hvor forskellige vi alle er.

Studio fix fluid

For at være helt ærlig, har jeg faktisk ikke brugt denne foundation ret meget. Jeg købte den for ca. et halvt år siden, men jeg har kun brugt den 4-5 gange.

Jeg forstår egentlig ikke helt, hvorfor jeg ikke har brugt den mere, for jeg synes faktisk den er ret god.

Da jeg købte den, var jeg på udgik efter en matt, dækkende foundation fra MAC, og så fik jeg forslået denne.

Jeg synes, at den har en god dækkeevne og den ligger også rigtig flot matt på huden (i hvertfald på min hud). Det er dog ikke så tit, jeg tager foundation på, men når jeg gør, elsker jeg en matt, dækkende foundation.

Læbestifter

Jeg har i alt fem MAC læbestifter.

Min allerførste MAC læbestift var angel. Jeg kan faktisk ret godt lide farven, men jeg bruger den dog næsten aldrig, fordi jeg synes den er lidt for naturlig. Jeg kan godt lide, når der ligesom kommer fokus på læberne. Men man ved aldrig, hvornår man får brug for en naturlig læbestift.

Den næste læbestift, jeg gerne vil vise jer, er også ret naturlig, men jeg er stadig super glad for den.

Den hedder shy girl, og den er lidt mere nude end angel. Jeg kan rigtig godt lide nude læbestifter (og øjenskygger haha), og hvis jeg bare skal have lidt farve på læberne, tager jeg altid en nude læbestift frem fra skuffen.

Nu kommer de seje læbestifter!!

Lightly charred er uden tvivl en af mine ynglings læbestifter af dem alle. Jeg elsker den grålige farve, som læbestiften har.

Det der er fedt ved, den her læbestift, i forhold til de næste to læbestifter, er at man ikke behøver at have en speciel farve tøj på, men den passer faktisk til de fleste outfit.

De sidste to læbestifter er SÅ fede.

Den blå hedder dreampot, og den lilla dew. Det er nok ikke lige alle, som ville gå med disse læbestifter, men jeg elsker dem.

Jeg elsker, at din læbestift kan passe til dit tøj. Og så er de matte, og jeg er helt vild med alt, der er matt.

Øjenskyger

Min første palette fra MAC, var en fire palette, og efter den, købte jeg en femten palette. Jeg har stadig begge paletter, men lige nu bruger jeg kun min tredive palette.

Jeg har i alt tolv forskellige øjenskygger i min palette, som jeg bare lige vil liste op for jer.

Cork

Red Brick

Retro-speck

Honesty

All that glitters

Satin taupe

Coppering

Antiqued

Expensive pink

Mythology

Swish

Cranberry

Jeg håber, at i måske kunne bruge nogle af mine personlige meninger, om mine MAC produkter.

MAC Cosmetics hjemmeside: http://www.maccosmetics.dk

Likes

Comments

Hey bloggen

Jeg har ofte ret svært ved at finde nye sko, da jeg synes, at det tit bare bliver et par, som alle andre også har. Ikke fordi det gør noget, men jeg kan godt lide at skille mig lidt ud i min stil, og ikke gå i alt det, alle andre går i.

Så jeg håber at dette indlæg måske kan give nogle af jer lidt inspiration, hvis i er på udkig efter nye sko.

Vans old skool

Det første par har jeg faktisk købt på et loppemarked til en 20’er. Man kan godt engang imellem finde nogle fede ting på loppemarked ;)

Jeg ved godt at rigtig mange efterhånden har disse sko, så der skiller jeg mig nok ikke så meget ud. Men jeg synes stadig, at de er vildt fede. Og man kan næsten aldrig gå galt i byen med et par vans. De kan sættes sammen med alle outfits.


På intersport’s hjemmeside kan i købe disse sko til 650 kr.

https://tinyurl.com/y7vstenb

Nike air max 90

Det næste par har jeg faktisk købt på det samme loppemarked, af den samme person, som jeg købte mine vans, af haha.

Det jeg synes er fedt ved disse sko, er at de er lidt anderledes. De passer ikke til alle outfits, da de jo har den lyserøde farve. Men jeg er helt vild med, at de er lidt mere rå. Og så elsker jeg, at de ligesom tager opmærksomheden fra et f.eks. helt sort, efter min mening, lidt kedeligt outfit, og at de ligesom gør det lidt mere levende.

Og så er det selvfølgelig heller ikke nogen hemmelighed, at de gør mig lidt højere, og jeg er altså ikke ret høj i forvejen, så det er rart nok med lidt ekstra centimeter ;)


Jeg kunne desværre ikke finde et link til præcis disse sko, men hvis i søger på “nike air max 90”, på nettet, kommer der en masse fede sko frem, som minder meget om mine.

Puma suede heart safari sko

Det sidste par, som jeg har valgt at vise jer, er disse vildt lækre puma sko.

Det er ikke så længe siden, at jeg fik disse sko, men jeg er allerede helt vild med dem. Jeg elsker farven på dem (man kan selvfølgelig også få en masse andre fede farver), og så elsker jeg de store snørebånd. Oprindeligt følger der to forskellige sæt snørebånd med, men jeg har valgt silkesnørebåndene, da jeg synes, de gør skoene lidt mere feminine.

Så hvis du er ude efter nye sko, kan jeg helt sikkert anbefale disse sko.


På message’s hjemmeside kan i købe disse sko til 850 kr.

https://tinyurl.com/y8nt98u4

Likes

Comments

Hey bloggen

Jeg hedder Cecilie Holm, jeg er 16 år gammel og til hverdag går jeg i 1.g på HTX. Jeg bor i Aalborg med min mor, far, lillebror, lillesøster og vores tre dejlige katte.

Hvorfor blogging?

Jeg elsker sociale medier, og bruger ekstremt lang tid på dem, hver dag. Jeg bruger nok allermest tid på instagram, hvor jeg nærmest dagligt poster billeder. Jeg elsker at sidde og se andres billeder og følge med i deres liv. Og så elsker jeg selv at tage billeder.

Jeg kan bruge uendeligheder på at tage det perfekte billede, med det perfekte lys og i den bedste kvalitet. Jeg har længe interesseret mig for at tage billeder, redigere dem og lægge dem op på f.eks. instagram. Men jeg ville gerne begynde at sætte ord på billederne, og så fik jeg øjnene op for blogging.

Min søster kan også vildt godt lide at tage billeder, og hun er skide god til det. Så jeg kan jo altid få lidt hjælp til billederne.


Jeg elsker som sagt selv at følge med i andres liv på instagram, blog, youtube osv. Jeg synes det er fedt at man kan dele oplevelser og erfaringer med hinanden på nettet.

Hvad kan du læse om på bloggen?

Jeg kommer til at blogge en hel del om mode og skønhed, da det er en kæmpe del af mit liv. Jeg elsker at købe nyt tøj, sætte det sammen med en masse fede items, og rocke det for vildt.

Udover tøj, bruger jeg også rigtig meget tid på beauty. Den fedeste følelse er, endelig, at købe et makeup produkt, som du bare har ville have i flere måneder.

Jeg elsker at eksperimentere med makeup. Bruge nogle vilde farver, eller bare lave en vild eyeliner.


Udover at jeg vil komme til at blogge en hel del omkring mode og beauty, vil en stor del af min blog selvfølgelig også være om mit eget liv. Jeg vil komme til at blogge en hel del om oplevelser i mit liv og om mine venner og veninder og selvfølgelig min familie.

Jeg glæder mig så meget til at komme igang med at blogge en masse, og jeg håber du vil følge med.


Likes

Comments