Nyt indlæg

FØDSELSDAGS ØNSKER

EN SNAK OM MIT OVERFORBRUG TIL SLIK?!

HYGGE MED MAMACITA OG OUTFIT

1.. Boost Louis Vuitton/ 2. Ole lynggaard snor/ 3. Chanel Bag 2,55/ 4. Ole lynggaard blad ring/ 5. Ole lynggaard vedhæng/ 6. Saint Laurent pung


Nu hvor jeg bliver 18 år om et par måneder, betyder det større gaver. Hvilket jeg ser meget frem til, det der står højst på min ønskeliste til min fødselsdag er en Chanel bag 2,55, hvilket er en stor gave men man bliver jo også kun 18 en gang her i livet, så det er færre nok. I min familie er vi vant til at give nogle store gaver, og det er derfor at jeg kan ønske mig sådan nogle lidt dyre ting, mange vil nok mene at det ikke er normalt, men det er jo forskelligt hvordan man pivoter sine penge her i livet, vi bruger dem gerne på dyre varer, og så rejse engang imellem i stedet for at rejse 3-4 om året. Nu er jeg så meget spænd på om jeg får den taske eller ej, jeg plejer nemlig at få det jeg ønsker mig.

Knus

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey guys som kan se på overskriften så har jeg valgt at lave et indlæg om slik. Det skal ikke være nogen hemmlighed at jeg elsker slik! Jeg spiser stort set slik hver eneste dag, hvilket er yderst usundt og så sætter det sig på kroppen! Lige siden at jeg har været helt lille så har jeg altid haft en stor kærlighed til slik, og det må jeg altså indrømme at det har sat sig på kroppen med årene, hvilket jeg er ked af det over, men som sagt man bliver hvad spiser. Derfor har min mor og jeg snakket om at jeg skal under hypnose på grund af at mit forbrug til slik har taget over! Jeg er meget spænd på om det kommer til at virke, hvilket vi selvfølgelig håber. Hvis det kunne få mig til at holde op med at spise slik, så vil jeg simpelthen blive så glad.

Knus

Likes

Comments

Bluse/ Second female, Shorts ZARA, Sandaler Birkenstock, taske/ BALENCIAGA, Skjorte/ ZARA

Hey guys lige nu sidder jeg og skriverblog indlæg i mit afslapnings tøj hehe. De seneste 2 dage har den stået på maks hygge med min mamacita, hvor vi har været ude og spise brunch på Cafe Onkel A, som var en sund lækker brunch. I dag har jeg været til hyponose, da jeg har angst for fremlæggelser, det var lidt underligt i starten, og hvis jeg skal være helt ærlig så kunne jeg ikke rigtig tag det seriøst, men efter et par minutter så begyndte jeg at tage det seriøst.

Knus

Likes

Comments

Hey guys, i går var jeg i Odense sammen med min kæreste, vi tog fra vejle kl 11 og var i Odense kl 12, hvor vi derefter tog ud i Rosengårdcenteret, det var vildt hyggeligt og vi fik begge købt noget til os selv, og hans søskende. Efter at vi havde fået shoppet det vi nu skulle, tog vi videre ind til Centrum i Odense, og endte med at spise på Jensens Bøfhus, hvilket var så lækkert! Jensens Bøfhus var så flot, det er nok den pæneste Jensens jeg har set. Bagefter tog vi i biografen hvor vi så Baby Driver, som var en sygt god film med en masse handling, og kl 21:10 var vi helt færdig begge to, derefter tog vi toget til Vejle igen, og vi tog hjem til mig bagefter hvor vi spillede Yatzy med min mor.

i dag har jeg været på førstehjælps kursus sammen med min bedste veninde Cami i 8 timer, så det har været en lang dag

Knus

Likes

Comments

Hey guys, i dag bliver det et lidt mere personligt indlæg. Som i kan se på overskriften så skal jeg under kniven, jeg skal over og snakke med en plastikkirurger i September, hvor vi skal snakke om at jeg vil have lavet mine bryster mindre, det er sikkert nu hvor mange af jer tænker, at man skal være tilfreds med som man er, men det her fylder virkelig meget for mig i min hverdag. Jeg har ryg problemer, kan næste ikke holde ud at sove på siden eller på maven, og så det med at når jeg er i fitness så står der alle mulige mænd og kigger på dem, det er ligesom lidt problematisk at tage sin træning seriøs på grund af det, kan hellere ikke holde ud at løbe nærmest, fordi de er så tunge. Selvfølgelig så er det lidt kosmetisk problem, men det går mig virkelig på, jeg glæder mig helt vildt meget til jeg skal under kniven. Jeg har altid været en af de piger som ønskede mig store bryster som mindreårige, men nu er de kommet, nu vil jeg gerne have dem mindre. Det med at man skal prøve 32 forskellige bh'er inde i en butik, bare for at finde den rette, årh det irriterende mig virkelig meget, kunne jeg ikke bare springe i lige den bh jeg vil, i stedet for det her, og sådan har jeg det også med bikinier jeg kan fx. ikke bare gå ind i H&M og købe en bikini for der er ingen der passer. Mange piger går og drømmer om at få store bryster det er deres størreste drøm, min er faktisk bare at få meget mindre.

Knus

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey guys jeg har lige modtaget denne smukke skjorte i torsdags fra zara til kun 249 kr, jeg er selv helt forelsket i den, især fordi den har et smukt broderi på sig, som gør den til noget helt unik, frem for en almindelig kedelig hvid skjorte.
Mine bukser er fra mærket RAIINE, som er et fedt mærke hvis man er til det lidt mere rå. Bukserne er købt sidste sommer, så de er udgået, men jeg har i stedet fundet et par bukser som minder lidt om, og så endda til kun 446,20, hvilket jeg syntes er en meget fin pris for bukser.


Knus

Likes

Comments

Hey guys i går var jeg til Grøn koncert sammen med mine veninder fra efterskolen, det var rigtig hyggeligt lige at se dem igen, da vi ikke ses så tit på grund af at vi bor hver sit sted i hver sin by, og det tager lidt over 2-3 timer at komme hen til hinanden. Til Grøn var det rigtig hyggeligt, vi fik snakket en masse, danset og skreget med på Sivas og Ukendt kunstner forskellige nummer. Jeg tog enlig med på grund af at min bedste veninde overtalte mig, og det er glad for at hun gjorder. Men når alt kommer til alt så er jeg ikke vild med festival og koncerter, det med at der er så mange folk på et sted, og stedet er meget beskidt, er ikke lige mig, og så drikker jeg også meget sjældent, men jeg drak ikke i går, men det var stadig hyggeligt.

Knus

Likes

Comments

Som i kan se har vi været på Mash, som er en pisse dyre restaurant, men man bliver jo kun 51 år engang, så det er vel i orden. Vi havde sådan glædet os, da vi har hørt så meget godt om den fra vores venner og mange andre, men da maden kom var den lun og ikke varm, alt var lavet på forhånd. I starten tænkte vi at det var lækkert, at det kom så hurtigt men lige så snart vi smagte på maden, var det seriøst den værste gang lort jeg længe havde smagt. De priser de tager er alt for høje, for når man skal betale så meget for maden så forventer man også at det er i orden, ud over maden var det en af de bedste servicere jeg længe har prøvet det skal de have, men mad det kan de 100% ikke lave. Derfor besluttede min familie og jeg, at vi aldrig nogen sinde skal derind igen hverken i Århus, Odense eller København!

Mandag morgen vågende jeg op hos min kæreste, jeg vågende overraskenede alt for tidlligt og prøvede på at sove igen, det endte så med at vi stod op og biksede noget morgenmad sammen, senere hen tog jeg hjem til mig selv igen for at slappe af. Tirsdag slappede jeg bare maks af og var hjemme hele dagen. Onsdag var jeg sku lidt doven hvis jeg selv skal sige det, men som altid får min mor mig lokket ud af døren, vi endte med at tage først i Bahne og købe hendes fødselsdagsgave da hun har fødselsdag her på lørdag. Bagefter tog vi hen til Frelssen hvor vi fik softice med varm kakao, orangetunger som er noget virkelig lækkert chokolade og en flødebolle med hindbær... Derefter gik vi videre i byen og jeg fik prøvede en masse tøj som altid, jeg faldt over nogle lækre bukser som endda var på tilbud fra Levis, efter at have prøvet det halve tøj af hele byen, og en tur mere på Frellsen som endte ud i, at jeg selvfølgelig skulle have en flødebolle mere.... Haha jeg er lidt af en sukkergris må man sige, nå nå men nok om det senere hen endte jeg med at tage hjem, og om aften tog jeg hen til min søde kæreste. Torsdag er dagen gået med at skrive indlæg, som jeg poster i løbet af ugen, og så har jeg også været ude, og kører da jeg er i gang med at tage kørerkort. Fredag skal vi fejre min mor der bliver 51 år hvor vi skal til Århus og spise på MASH, nu hvor jeg tænker over at min mor allerede bliver 51 år, tænker jeg åh gud hvor tiden dog flyver afsted. Lørdagen er gået med at fejre min mor igen, da det er hendes rigtig fødselsdag idag vi har været i biografen og se Baywatch som jeg syntes var sjov, men det syntes min mor nu ikke så det endte med at hun faldet i søvn haha. Bagefter tog vi hen på cafe Velvet, som er et nyt sted der lige er åbnet i Vejle, det kan helt klart anbefales, så hvis i bor i Vejle eller kommer forbi Vejle så syntes jeg helt klart, at i skal lave et lille pitstop forbi cafe Velvet. Senere hen om lørdagen tog min mor og jeg ud på Albuen som er en strand der lægger her i Vejle, hvor jeg fik badet lidt selvom at det var virkelig koldt haha. I dag da det er søndag skal der bare slappes maks af først hos mig og derefter hos min kæreste. God søndag folkens.


Knus

Likes

Comments