Header

Nu er vi kommet ind i vinteren, vinteren er en dejlig tid. Det er den tid hvor det begynder og blive koldt udenfor, personligt elsker jeg selv vinteren for i den tid kan man side med et dejligt tæppe på og med en kop te eller kaffe. Det er også den tid hvor man skal ud og købe varmt vintertøj fx. Strik trøjer og hoodie. I min familie plejer vi at tage ned til Kollund som ligger i Jylland nede ved grænsen til Tyskland, vi plejer at tage derned i slutningen af November så vi kan tænde op i brændovnen der er i hytten. Det er også den tid hvor man kan begynde at spise æbleskiver. Og så er det jo snart den første December og så bliver det snart jul. Den bedste tid af vinteren er julen, julen er den tid hvor man spiser dejlig mad og hygger sammen med ens familie, det syntes jeg er så hyggeligt. Og så er der jo nytårsaften den aften hvor man træder ind i et nyt år sammen med ens venner.

Cecilie

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Mit navn er Cecilie som i nok i kan se.

I min fritid går jeg til håndbold og jeg går meget op i det, det er min sjette år til håndbold. Jeg går også i fitness to gange om ugen, så jeg også kan få trænet lidt ud over håndbold. Jeg går på høng kommune skole i 8'ene klasse.

Jeg elsker at være sammen med mine venner, men nogle gange er det også bare hyggeligt at være der hjemme for sig selv og se noget Netflix med en kop te.

Grunden til at jeg laver denne blog er at jeg har valgt valgholdet Kommunikation og Medier på min skole. så derfor skulle vi have en blog så vi kan skrive alt det ned vi lære om og mere til.

så frem over kommer det nok mest til at være noget med kommunikation og medier jeg lægger op her på bloggen


.

Likes

Comments

I dag den 27/10 på mit valgfag hold har vi arbejdet med emnet Swot analyse. vi skulle analysere vores skole altså skrive det dårlige om den og nogle at de gode tinge.


Det jeg syntes var godt ved skolen var at skolen er en meget ren skole i forhold til andre, fx vores toiletter er meget rene. Vores skole er bare meget ren i det hele fordi det er en ret ny skole.

Det jeg ikke så godt kan lide ved skolen er at der er sygt dårligt indeklima, om vinteren er det altid koldt og om sommeren er der altid varmt, mange får tit hovedpine af at være inde klasselokalerne hele dagen.

skolens rivaler er nok Høng Privatskole og Sæbe Friskole.S= Strengths

W= Weeknesses

O= Oppertunnities

T= Treats


Billedresultat for swot model

Likes

Comments