HVIS NOE VIRKER FOR GODT TIL Å VÆRE SANT.......

Så er det som regel det, er det noe som heter. Jeg håper så inderlig at jeg nå kan motbevise det. Eller, jeg kan det. Jeg kan knuse den myten her og nå, men den historien skal du få senere. En klissete kjærlighetshistorie rett og slett. Men i dag skal det igjen handle om mat og lavfodmap, ibs og smerter vs. ikke smerter. For også i går, dag 5 på lavfodmp dietten, var smertefri.

For første gang på flere måneder fikk jeg i går i meg fire måltider. Fire fulle måltider der jeg koste meg med maten og ikke ble avbrutt av smerter. Jeg tar meg selv i å kjenne etter når jeg spiser, men der er ikke antydning til smerter i det hele tatt. Kan det virkelig være tilfelle at etter bare fire dager på denne dietten så har jeg løst det problemet jeg har tilbragt time etter time på sykehuset for å få hjelp med? I så fall, hvorfor gjorde jeg ikke dette for lenge siden????

Du skal få et middagstips av meg i dag og. Riktignok et like kjedelig måltid som jeg ga deg i går, men smakfullt og godt. Og ikke minst enkelt.

Middagstips lavfodmap, strimlet svinekotelett, ris med soyasaus og smørstekte babygulrøtter

Jeg har en jobb å gjøre når det kommer til å ta mat bilder, jeg ser jo det og jeg lover å bli bedre. Dette så ikke spesielt innbydende ut, men godt var det!

Som jeg nevnte i går, er det viktig for meg å bruke det vi har liggende av rester og tørrvarer. Derfor ble det igjen svinekoteletter og ris til middag i går, men med en annen vri enn det vi hadde på onsdag. Heller ikke denne gangen kan jeg ta æren for måltidet. Min kjære er mer kreativ på kjøkkenet enn meg så det er hun som har stått for denne retten også. Jeg lover å komme sterkere tilbake på dette området altså.

For å gjøre det litt annerledes denne gangen strimlet hun kotelettene før hun stekte de i airfryeren. Hun tilsatte soyasaus i risen og laget smør stekte babygulrøtter til. Hjemmelaget dressing ble det også. Og det var så godt! Tenk at jeg fikk i meg all den maten du ser på tallerken. Og det helt uten å få vondt i magen! Bare det måltidet er mer mat enn jeg har fått i meg i løpet av en hel dag de siste månedene. Jeg er så takknemlig for at jeg nå kan spise som normalt igjen. Jeg bare håper det varer. Og det må i hvert fall være sånn i dag også.

Jeg har egentlig gruet meg til dagen i dag en stund. Men så kom nye korona restriksjoner og "reddet" meg på mange måter. For i dag har min kjære bursdag og dagen skulle vi feire hos en av våre beste venner med kombinert bursdagsmiddag/vennejulebord. På menyen sto full julemiddag med både pinnekjøtt og svineribbe. For bare tre dager siden vet jeg ikke om jeg hadde vågd meg på å prøve og spise det en gang. Men nå blir det uansett ikke noe av den planlagte feiringen så jeg slapp unna det jeg gruet jeg meg til. Ikke sånn å forstå at jeg ikke ville feire min kjære, men det har handlet mye om meg de siste gangene vi har vært i middagsbesøk. Jeg har blitt dårlig og det setter jo en demper på stemningen for alle. Å skulle "ødelegge" feiringen i dag hadde jeg lite lyst til. Men så kastet jeg meg på lavfodmap dietten da, og nå hadde jeg ikke hatt betenkeligheter med å spise julemiddag. Da er det jo litt kjedelig at denne pandemien står i veien, men sånn er det nå bare og det må vi bare forholde oss til. Feiring av dagen skal det bli likevel, selv om den ikke blir som planlagt. Hva som står på menyen og hvordan magen takler det skal du få vite alt om i morgen.

Ha en fin lørdag da!

Cissilife logo

Liker

Kommentarer