Opnå din drømmekrop med TrimTrim // + RABATKODE

Posted i: Beauty, Træning

Halløj søde læsere! Jeg har glædet mig enormt meget, til at skulle fortælle jer om dette nye samarbejde, som jeg har indgået med TrimTrim.dk. I har sikkert set på min Instagram og snapchat @ceciliedraebye, at jeg de sidste par dage, har været forbi TrimTrim og få nogle behandlinger.

TrimTrim går ud på, at de behandler en med elektroterapi, i form af nogle pads, der bliver sat på kroppen, og derefter sender nogle elektroder gennem kroppen. Denne form for behandling, gør det samme, som hvis man valgte at gå i træningscenteret. En behandling på 45 min, giver det samme som HELE 6 TIMER I FITNESS CENTERET! Shiiit. Det synes jeg er ret så vildt. Jeg ville ihvertfald helt klart hellere ligge i 45 min og "slappe" af, istedet for 6 timer i fitness centeret.

Man kan med denne behandling, vælge nogle fokuspunkter, hvor man ønsker at blive mere markeret, få fjernet appelsinhud, strammet huden lidt mere op eller bare få opbygget ens muskler. Jeg har selv valgt at få behandlingen på mine lår, de gode sidehåndtag og så hen over taljen. Det er ofte de steder, hvor man selv har svært ved at gøre en ændring i fitness centeret, at TrimTrim kan hjælpe med. Og disse nævnte punkter, er mine svage steder.

Som i kan se på billederne, har jeg en masse elastikker rundt om mig, på de fokus punkter jeg har valgt. Derefter bliver disse små runde pads, sat ind under, i spænd mod kroppen. Det er en ret sjov fornemmelse, men man vender sig lyn hurtigt til det. Jeg synes det føles lidt som om, at man har en telefon liggende på sig, som så vibrerer lidt. Jo mere kraft der kommer i padsene, jo mere kan man også mærke at de trækker og arbejder med musklerne, det er lidt crazy synes jeg, hihi. Man kan virkelig fornemme, at de arbejder godt med ens muskler.

Elektroterapi har været der igennem de sidste 100 år, så det er virkelig noget der virker! Dog giver TrimTrim 100% garanti for virkning og hvis du ikke oplever resultater efter 10 behandlinger, så giver de resten til 0 kr., indtil du oplever et resultat. Det synes jeg er en vild fed sikkerhed, for os som forbrugere. Jeg kan AFSLØRE at jeg selv, efter KUN 3 behandlinger, allerede kan se resultater! Det synes jeg er ret vildt.

og nu til det ALLER BEDSTE! Jeg har kunne skaffe en rabatkode på hele 50% til jer, mine søde læsere! En behandling koster normalt 348kr., men nu kan i få hele 5 behandlinger, hvor i får det til KUN 174kr pr. behandling.!!! Say whaat. Det er crazy billigt og virkelig et godt tilbud, så man kan prøve konceptet af, og opleve resultaterne, som allerede er at se, efter 3-4 behandlinger! Helt fantastisk.

I skal benytte rabatkoden "CECILIED" når i bestiller jeres behandlinger inde på TrimTrim.dk! Der er både en afdeling i København og på fyn. Husk at i kan benytte rabatkoden på hele 5 behandlinger og dermed spare en masse penge <3 Så hvis i går og drømmer om at få den drømmekrop i ønsker og lige få de sidse fokuspunkter på plads, så er det lige præcis det TrimTrim tilbyder.

Hvis i skulle have spørgsmål til det, mit eget forløb eller lign. er i mere end velkommen til at skrive eller kigge forbi TrimTrim's hjemmeside for mere info. Stort knus!


Lavet i samarbejde med TrimTrim.dk

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229