Motherf*uckin Starboy!

Godaften søde læsere! Jeg tænkte at jeg lige måtte fortælle, om min oplevelse og aften til "The Weeknd" koncerten i mandags. Jeg har selvfølgelig lidt billeder, som i får lov at se derfra. Jeg har ligeledes også delt en video på min Instagram, @ceciliedraebye, hvis ikke i har set den allerede. 3 veninder og jeg, havde været så heldige at få fat i 4 biletter til koncerten, og vi glædede os simpelthen såå meget. Vi startede aftenen ud med, at spise aftensmad på Gorms ved Fields, hvor der var en form for "pre-party" til The Weeknd koncerten, såå fedt. Efter vi havde spist, begyndte vi at gå mod Royal Arena, hvor vi havde siddepladser. Det var super rart, så vi kunne sidde ned i de 2 timer vi næsten ventede, på at de endelig kom på scenen. Koncerten var simpelthen så super fed og lyden var fantastisk. Sceneshowet var så flot og meget gennemført. Han sang både de gamle sange, men også en masse af de nye, god blanding. Så vi havde rig mulighed for, at kunne synge med på alle sangene, hihi.
Min ene veninde og jeg, var simpelthen efter koncerten, nødt til at købe en af deres merchandise bluser, som i kan se på billedet oven over. Vi var helt høje oven på den fede oplevelse og stemning fra koncerten, så vi var nødt til at have en bluse med hjem hihi.

Da koncerten sluttede, var vi sådan helt "ejjj den må ikke allerede stoppe nu", tiden var simpelthen fløjet af sted. Det var virkelig en fed koncert og en af de bedre af slagsen. De holdte slet ikke pause og der var intet play back, hvilket var super fedt, og gjorde koncerten endnu bedre. Alt i alt en super god aften, i dejligt selvskab med nogle søde veninder <3

Var der nogle af jer søde læsere, der også var inde os se koncerten? Og hvad synes i om den? Stort knus!

Synes godt om

Kommentarer

gratefulmarie
gratefulmarie,
var desværre ikke inde og se koncerten men ville rigtig gerne! men lyder til at du hyggede dig 😊nouw.com/gratefulmarie
Ceciliedraebye
Ceciliedraebye,
Det var en super fed koncert jaa✨💗nouw.com/ceciliedraebye
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229