Madison Professionals!

Hej søde læsere! I dag skal vi snakke lidt om hårbørster, og netop hvilke der er mine favoritter. Jeg kunne forestille mig at i kender til de samme problemer som jeg gør, i forhold til når man skal rede sit hår ud. Det værste jeg ved, er at skulle rede mit hår når det er vådt, det kan simpelthen være en kamp at få filtrerne ud af det..

Jeg har været så heldig at få lov til at teste disse fire lækre hårbørster fra Madison Professionals. Alle med hver deres egenskab, og nogle børster som jeg klart kan anbefale. Jeg har enormt tykt hår og samtidigt er det ret langt, så det er ikke alle børster jeg bare kan bruge. Men disse har netop forskellige funktioner, til enhver situation.

Her på det første billede ser i alle fire hårbørster, super fine og klassiske i farven. Til højre ser i de første to børster. Den første på billedet er den der hedder "Boar & Nylon brush", lige netop denne børste kommer i både en medium og large størrelse, alt efter om man har mellemlangt eller langt hår. Denne hårbørste er fremstillet af vildsvinehår og nylon, hvilket er med til at sikre en blank og medgørlig finish. Disse vildsvinehår går nemlig ind og trækker ens naturlige olier ned gennem håret.

Nummer to børste jeg har afprøvet, er den der hedder "Soft detangling brush", den minder mig om de såkaldte wet brushes. Denne hårbørste er jeg rigtig glad for, den formår nemlig at rede mit hår ud når det er vådt eller meget filtret. Den er meget skånsom og efterlader ens hår med en silkeblød og skånfuld finish. Den er helt fantastisk!

Den sidste hårbørste er den der hedder "Hyperflex Boar Brush". Denne hårbørste er meget fleksibel og meget blød mod ens hår. Den formår at følge hårets form og er endnu engang også med til at sikre en sund og stærk finish. Denne børste består af en blanding mellem vildsvinehår og tynde børstepigge.

Efter at jeg har testet disse hårbørster i et par uger, har jeg også allerede fået nogle favoritter. Det er helt klart "Soft detangling brush" og "Boar & Nylon brush" i large udgaven. Jeg bruger soft detangling børsten efter jeg har været i bad og boar & nylon børsten når jeg bare skal rede mit hår almindeligt igennem. Disse børster kan klart anbefales og der vil være en til hver en hårtype. I kan se hele udvalget af deres børster HER, hvor i også kan læse lidt mere om de forskellige børster og deres egenskaber, så i er sikre på at i får den helt rette ;)

Hav en fortsat dejlig onsdag, knus!


Lavet i samarbejde med Billigvoks.dk

Synes godt om

Kommentarer

Nanna,
Genialt tip! Har netop bestilt det hjem fra Billigvoks 😊
maaltidskasser-online.dk/
IP: 173.231.62.92