feeling blessed

Posted i: Beauty

God formiddag søde læsere! Håber alt er vel ved jer. Jeg skal først møde lidt senere på arbejde i dag, derfor udså jeg lige lidt tid til at opdatere herinde på bloggen. Som i måske har set på min instagram og snap fra i sidste uge, så var jeg til den halvårlige leverandørrunde med mit arbejde. Det hele foregår i DGI byen, hvor flere forskellige lækre mærker kommer og fortæller om nyheder og ændringer ved deres brand. Denne gang var vi så heldige at skulle høre om bla. Origins, Sachajuan, YSL, Divaderme og nogle få andre. Som i kan se på ovenstående billeder, fik vi lidt fine gaver med hjem. I den forbindelse tænkte jeg, at jeg ville anbefale lidt lækre beauty produkter, da jeg har prøvet størstedelen af dem i forvejen. Hvis i er ude efter en lækker dagcreme med masser af fugt, så kan Origins serie "Ginzing" klart anbefales. Jeg er især vild med cremen som er i den aflange orange indpakning, da det er en farvet dagcreme, så man får en smule glød i ansigtet når man påfører den. Derudover, hvis man ønsker sig en lækker ansigtsmaske som går ned og renser i dybden og porerne, så kan Origins "Clear Improvement" maske klart anbefales. Der er kul i den, hvilket er med til at den går ned og renser dybt i porerne, såå lækker.
Sachajuan's produkter er virkelig også nogle af mine favoritter for tiden. Jeg har endnu ikke afprøvet deres shampoo og balsam, men deres hårlak, hårolie og hårparfume kan bestemt anbefales. De dufter skønt deres produkter.

Så en lille anbefaling fra mig til jer, på lidt lækre beauty produkter i burde tage og prøve. Eller evt. inspiration til en lækker gave måske. Må i have en fortsat dejlig dag, knus!

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229