En rejse for livet pt. 1; MALDIVERNE

Hej søde piger! Som jeg fortalte i sidste indlæg, og som i sikkert også har set på min Instagram, så valgte jeg i December at jeg skulle ud og rejse 2 måneder her i mit sabbatår. Da først beslutningen var taget, var det bare ventetiden der skulle gå, frem til d. 31 marts. Tiden fløj faktisk afsted, og lige pludselig kom dagen hvor jeg skulle sige farvel til alt det vante herhjemme. Herefter blev jeg sat af i lufthavnen, hvor jeg skulle mødes med 30 andre unge, som jeg ikke kendte på forhånd. Det var noget så nervepirrende, men dog gik dette hurtigt over og man begyndte at snakke med alle, i løbet af den lange flyvetur til vores første stop, nemlig Maldiverne!!. Jeg valgte at rejse med Dansk Studiecenter, hvor det var muligt at vælge en grupperejse og højskole samlet på turen. Vi havde derfor også undervisning i de sidste 3 uger af rejsen, men det skal jeg nok komme nærmere ind på. Jeg er meget glad for at have valgt denne tur, hvor jeg har mødt 30 nye fantastiske mennesker. Det er bestemt anbefalelsesværdigt.

Jeg har en masse billeder fra de 14 dage, hvor vi befandt os på en lille ø der hedder Rasdhoo Island, jeg har dog prøvet af vælge de bedste ud derfra <3

Det her var vores udsigt fra hvor vi boede. Billedet til højre, var vores udsigt når vi kiggede ud fra vores værelse. Vi boede simpelthen på selve stranden, og kunne bare gå direkte ned til vandet. Som i ser på venstre billede er det bare det helt turkis klare vand over det hele. Det var helt vildt at vågne op til denne udsigt hver morgen. Vi levede nærmest kun her ved stranden og vores område ved værelserne i de 14 dage, lige bortset fra når vi var på ture eller skulle lave noget andet.

På første billede øverst til venstre ser i vores udsigt inde fra øen af, vi kunne næsten altid se vand, lige meget hvor vi var henne. Helt fantastisk. Vi havde også gynger nede på stranden, her blev der brugt mange timer på bare at sidde og kigge ud over det flotte vand. På nogle af værelserne havde vi udendørs badeværelse, som i kan se på det øverste billede til højre. Det var ret så vildt og ret flot heh.

De nederste billeder er fra nogle af vores mange ture. Vi var blandt andet ude på en anden lille ø, hvor de havde forskellige frugt plantager. Her fik vi lov til at plukke Papaya og smage det, ikke ligefrem det lækreste jeg har smagt ahah. En eftermiddag var vi også ude og se delfiner, så fint. Vi var virkelig heldige at der var så mange delfiner, de svømmede og sprang virkelig lige op og ned af vores båd. Så fantastisk.

Her er lidt flere billeder fra nogle af vores mange bådture på Maldiverne. Vandet er simpelthen så klart, at man kan se koralerne igennem vandet fra båden af. Så flot. Der var omkring 30 grader+ nogle dage, så det var meget behageligt at opholde sig på bådene og være ude på vandet, hvor det lufter en smule mere.
Vi havde en dag ude på et luksus resort, ca. en halv times tid fra hvor vi selv boede. Her opholdte vi os en hel dag, lige som man forestiller sig et rigtigt luksus resort på Maldiverne. Der var private boliger midt ude på vandet, som i kan se på billederne. Der var fri bar hele dagen, lækker stor buffet til aftensmad og så fik vi lov til at holde fest i bar området, hvor der kom en DJ og spillede musik. Det var virkelig en oplevelse at prøve det.

Lidt stemningsbilleder fra vores lille ø <3

Vi var ude på en sandbank 2 gange, ret vildt at opleve. Du står bare ude på en lille sandstrand, midt ude i vandet med intet andet omkring dig. Her var vi også ude den sidste aften, for at se solnedgangen en sidste gang og drikke af friske kokosnødder.
Vi havde også ret flotte vægge og baggrunde på Maldiverne, som i kan se på det midterste billede.

Ud over at der var så smukt over vandoverfladen, så var det også helt fantastisk under vandet. Vi var flere gange ude og snorkle, hvor vi så en masse forskellige dyr. Bla. disse store havskildpadder, små baby hajer, blæksprutter, rokker og mange andre små flotte fisk. De forskellige dyr var virkelig tæt på os, ret vildt at opleve.

Det blev til et længere indlæg i denne omgang, men det er virkelig svært at vælge så få billeder ud, af de mange tusind billeder jeg har fået taget. Jeg håber i kunne lide dette indlæg, jeg har tænkt mig at gøre det samme med de andre destinationer vi besøgte, så i kan få et indblik i hvordan rejsen er foregået. I er meget velkomne til at stille spørgsmål, hvis i skulle brænde inde med noget, vil mere end gerne besvare dem <3

Stort knus her fra og god lillefredag samt landskamp ;) <3

Synes godt om

Kommentarer

Gitte Andersen
Gitte Andersen,
Wow. Jeg bliver så misundelig. Det ser VIRKELIG lækkert ud 😊 ! Hvor er det vildt at man kan komme så tæt på dyrene, når man snorkler.tilbudsdage.dk
Marie Svendsen
Marie Svendsen,
Det er lige til at blive misundelige over :O Må man spørge, hvad sådan en tur koster? 😊monay.dk/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229