EN NY START

Kjole, Zara - Hat, Gina Tricot - Taske, Stella McCartney - Solbriller, Celiné

Hej søde læsere, det er længe siden efterhånden..! Der er sket meget i mit liv siden sidst, og jeg er netop hjemvendt fra to måneders rejse, hvor jeg har været ude og opleve en masse ting. Jer der følger mig på Instagram, har nok set at jeg har været på eventyr, flere forskellige steder. Jeg tænker at jeg vil lave lidt indlæg, hvor jeg fortæller og viser billeder fra min tur.

Lige nu har jeg ikke noget arbejde og er faktisk tilbage på skolebænken i 5 uger, men det vil jeg også opdatere mere omkring snart. Der kommer nemlig til at ske nye og spændende ting for mig i den nærmeste fremtid, uddannelsesmæssigt. Jeg glæder mig ekstremt meget.

Jeg synes tiden var inde og den rette til at genoptage bloggen og få opdateret jer omkring hele situationen. Jeg har virkelig haft travlt og intet overskud det sidste års tid, siden jeg blev student. Nu er jeg dog faldet på plads igen efter at være kommet hjem og jeg havde en stor lyst til endelig at skrive herinde igen <3 Jeg har virkelig nydt den danske sommer herhjemme, helt fantastisk at komme hjem til, når man efterhånden havde vænnet sig til 30 grader og en hede varme!..

Og ja siden i så mig sidst herinde, så har jeg fået farvet mørkt hår, som nu er blevet så afbleget af solen, at det nærmest er kommet tilbage til min egen naturlige hårfarve. Der er sket lidt på den front også ;)

Endelig skriv hvis i har nogle specielle ønsker til indlæg, både omkring min rejse eller lign. Jeg fortæller meget gerne om det <3

Kæmpe knus herfra!

Synes godt om

Kommentarer

AlicesWonderland
AlicesWonderland,
skønne billeder ☀️ og skønt du er tilbage! 💛nouw.com/aliceswonderland
Ceciliedraebye
Ceciliedraebye,
Tusind tak! og skønt at høre <3nouw.com/ceciliedraebye
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229