Header

Godaften! For tiden bliver der lagt rigtig meget fokus på, hvad det vil sige at 'holde' ME-TIME. Jeg har nedenfor beskrevet, hvad ME-TIME er for mig, og hvordan jeg udnytter tiden...

Jeg synes, det er vigtigt, at vi forkæler os selv. Både for vores indre, men bedstemt også for vores selvværd og for det ydre. Når jeg er alene hjemme, så benytter jeg meget tiden på mig selv. ME-TIME! Og hvorfor er den tid egentlig så vigtig? Jeg synes det er vigtigt at behandle sin krop og sit sind med omhyggelighed og med respekt. Hvad er bedre end en lækker fodmassage, en blød og lækker ansigtsmaske eller en masse stearinlys og en god serie i tv'et. Jeg elsker de hyggelige aftner med varmen fra de levende lys, og kvalitets tid enten hvor jeg er alene, men bestemt også med S. Ham kan jeg også godt lide at bruge min ME-TIME med. Hvis han er ude med firmaet eller med nogle venner, så nyder jeg godt af noget ME-TIME. Jeg laver faktisk meget blandet, når jeg er alene. Jeg kan som sagt godt lide at ligge på sofaen med lys tændt, et krus te og en god serie. Derudover kan jeg også gå lidt rengørings-amok. Jeg kan finde på at gøre rent kl. 21, hvis jeg lige synes, der skal ske lidt. Det er bare så vigtigt at huske på, at man skal nyde tiden, og stilheden rundt om én selv når man kan. Vi har alle brug for at koble af og være lidt alene. Det er også her, vi kommer til at reflektere over forskellige ting, og det er sundt for alle mennesker.

Hvis du laver andet end det så skriv det gerne i kommentarfeltet. Jeg kan altid bruge nogle nye inspirerende ting, som jeg kan benytte, når jeg er alene!

Love, C

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey there! Jeg vil rigtig gerne, at I skal lære mig bedre at kende. Derfor synes jeg det er oplagt med flere facts om mig. Nogle af dem kender I måske allerede til, men jeg håber også, at der er noget nyt iblandt!

//Jeg har overdrevet meget OCD. Hvis jeg ikke synes at tingene ligger, som jeg synes, de skal gøre, eller at de ligger forskelligt fra i går til i dag, så fremtræder mit OCD i den grad.

//Det første jeg gør efter en arbejds- og skoledag, er at tage alt mit stramme tøj (incl. bh) af og smutte i noget blødt og behageligt. Jeg kunne leve i nattøj, men det går nok ikke.

//Jeg har en daglig craving efter pomelo! Det er bare træls, at den tager så vanvittig lang tid at pille...

//Som pige hader jeg at gå i bad om morgenen, hvis jeg skal vaske hår, for jeg har langt hår, og det tager en evighed. Man får jo ondt i armen af det pjat.

//Skincare rutine er noget, der bare skal overståes hver morgen og aften. Det tager lang tid, og er kedeligt.

//Jeg har alt for mange tasker og jakker. Det er åbenbart en nødvendighed at have til alle tænkelige situationer.

//Hvis det er min hjerne der bestemmer hvornår, og hvor meget jeg skal spise, for så ville jeg spise konstant, og alle mine cravings ville tage overhånd!

//Jeg er meget struktureret, når det gælder skole og arbejde. Jeg siger aldrig nej til en ny udfordring, og prøver at fuldføre den på bedst mulig måde.

//Jeg er meget udadvendt, og har nemt ved at møde nye bekendtskaber.

//Hvis der er en der ringer med skjult nummer, så tager jeg den aldrig. Enten er det en telefonsælger, ellers er det en fra udlandet, der bare prøver at få penge ud af dig - eller det er de jo faktisk begge to.

Jeg håber, at dette gav et lidt bedre billede på, hvem jeg egentlig er. Rigtig god onsdag!

Love, C

Likes

Comments

Hey there! For tiden føltes vinteren uendelig. Jeg føler, det bliver koldere og koldere, og min hud kan også mærke konsekvensen af en kold og tør luft igennem hele vinteren. Jeg har lavet en lille guide til, hvordan du kan give din hud en ny glød her i vinterkulden.

Jeg bruger selv mange af Cliniques produkter både til rensning af min hud, men også deres ansigts- og øjnecremer og makeup fjerner. Produkterne giver en fantastisk fugt til min hud her i vinterkulden. Jeg starter selvfølgelig alt med at fjerne min makeup med min 'take the day of'. Den føles olieret, men det gør noget godt for mine øjne. De kommer til at se meget mere friske ud. Hver morgen og aften bruger jeg 3-trinshudplejeserien, og dertil har jeg min rensebørste. Serien kan fås til 4 forskellige hudtyper, og jeg vil anbefale, at man finder en butik/stormagasin, hvor de forhandler Clinique, for så kan de vejlede dig til, hvilke produkter der er bedst til netop din hudtype. En af mine ynglings produkter er 'all about eyes rich'. Jeg bruger den hver aften, inden jeg går i seng. Følelsen af at mærke at produktet går ind, og arbejder i huden, er fantastisk. Efter lidt tid med brug af min øjnecreme synes jeg, at jeg havde fået mindsket render under øjnene.

Jeg synes bestemt at Clinique er værd at besøge, hvis du vil gøre noget ekstra for din hud. De har så mange cremer og renseprodukter, så jeg er sikker på, at der også vil være noget til din smag. Hvis du døjer med akne, så har de også nogle virkelig gode produkter og ansigtsmasker, som nok skal hjælpe dig af med dit problem. Rigtig god aften!

Love, C

Likes

Comments

Hey there! Dagen i dag har været utrolig overvældende, ny og spændende. Jeg havde første dag på Via University College. 100 nye ansigter man skal lære at kende, og jeg er helt vildt træt. Umildbart lyder det ikke til, at vi får mindre klasser. Vi har et stort klasselokale til 100 personer, så der er rigtig mange nye navne. Mon jeg overhovedet når at lære alle dem på 3½ år?? Det har været en dag med mange nye indtryk, og jeg ligger nu på sofaen og putter med S.

Indlægget bliver derfor ikke særlig langt og fyldestgørende i dag, for jeg har bare brug for at ligge og slappe helt af uden diverse sociale medier. Jeg håber, at kunne lave et interessant og inspirerende indlæg til i morgen. Nogle gange er det ikke det hele, man når, og i dag prioriterer jeg at få talt om 'den første dag' stille og roligt med S og så bare hygge helt vildt - og så skal jeg nok ret tidligt i seng, for jeg er fuldstændig bombet med de nye indtryk, så jeg kommer nok til at sove godt i nat! Jeg håber, at I har haft en skøn mandag og så ses vi i morgen!

Love, C

Likes

Comments

Hey beauties!

I går sad jeg, og tænkte lidt tilbage. Tilbage på hvordan det var at starte et helt nyt sted blandt helt nye mennesker man overhovedet ikke kendte. Lige pludselig var det som om, at jeg kunne tilbagekalde, hvilken følelse jeg havde, da jeg startede på gymnasiet. At stå der i indgangen og kigge rundt blandt alle de andre der heller ikke vidst, om de skulle gå til højre eller til venstre, føltes, som var det i går.

Selv her 4½ år senere kan jeg huske, hvor nervøs jeg var, og hvilke tanker jeg gik med da jeg satte mine ben ind på skolen. Jeg fik svedige håndflader, gik, og rettede på min lange blonde hår (som jeg altid gør, når jeg er nervøs) og prøvede at flyde ind blandt de 300 nye ansigter. I morgen skal jeg opleve det hele igen. Jeg starter på VIA University College! Så føler man sig altså lige pludselig som en voksen, og jeg er faktisk meget nervøs. Jeg bliver sikkert hende den nervøse pige ligesom første dag på gymnasiet. Jeg ved aldrig helt, hvad jeg skal gøre af mig selv, og hvor jeg skal sætte mig. Jeg har til gengæld hørt en masse godt om det studie, jeg skal igang med, så der bliver man mere rolig! Men alligevel så kan man ikke helt undgå ikke at være nervøs. Jeg har heller ikke tænkt på lektier i over 1½ år, så det bliver nok en stor omvæltning. Jeg kan komme i klasse med folk helt fra 20 års alderen, og der kan også være nogle på 35 og ældre. Det glæder jeg mig faktisk rigtig meget til, for jeg har på fornemmelsen, at det kan være en fordel, da man så slipper for de typiske skænderier, som der b.la. kan være i en gymnasieklasse.

Lad mig endelig høre fra jer hvis der er andre som mig, der skal starte helt helt nyt kapitel i morgen. Jeg ser virkelig frem til det, og håber på, at det er det helt rigtige for mig!

Love, C

(Apropos lektier - så synes jeg, at denne undskyldning er genial. Den vil være min fortrukne, hvis lektierne smutter en dag!)

Likes

Comments

Hey beauties.

Det er lørdag aften, og jeg laver en af mine ynglings beskæftigelser. Sofa og film hygge med S. Jeg tror, at vi skal se 'Dansk Melodi Grand Prix 2018'. Lige nu står han, og laver aftensmad til os, lidt sent, men vi har tilbragt vores lørdag i dejligt selskab for at fejre min søsters kæreste. Så appetitten er ikke så stor, da vi både har fået boller, slik og en maaaasse kage!

Søndag skal gå med oprydning og rengøring af lejligheden, og så skal jeg have pakket min skoletaske til studiestart på mandag!! Det bliver noget af en omvæltning, at skulle studere igen, men jeg glæder mig virkelig meget. I morgen kommer der et indlæg om nogle tanker om det med at starte i skole igen og nogle refleksioner tilbage til gymnasietiden. Jeg håber, at I nyder weekenden og rigtig dejlig lørdag aften.

Love, C

Likes

Comments

Til ham 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. IdHAIR hårvoks - kan købes i de fleste supermarkeder

Til hende 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

Hey beauties!

Så står 'Valentines day' for døren, og jeg har listet nogle gaveideér op til både ham og hende. De er i lidt forskellige priskategorier, så der burde være noget til enhver smag. S og jeg er så heldige, at vi er inviteret på restaurant, da mine forældre har bryllupsdag den dag. Det er skønt at bruge dagen på at fejre dem, man holder mest af. Vi går ikke så meget op i valentines day, da vi hver dag året rundt er opmærksomme på at give hindanden kærlighed, så hver dag er en ny og særlig dag for os. Det synes jeg er fantastisk, at man kan have det sådan. Husk altid at sætte pris på hvad I har, selvom nogle dage måske er mere grå end andre!

Jeg håber, at I får en skøn fredag og en rigtig god weekend!

Love C

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey beauties!

Jeg er vel ikke den eneste der er ved at være godt træt af en meget kold og grå vinter. Derfor er det altafgørende med en lækker garderobe. Jeg må indrømme, at jeg har noget for Nellys eget mærke. De har virkelig fået mange fede styles. Bla. denne faux fur som er fuldstændig vidunderlig. Jeg modtog pakken den anden dag, og jeg har gået med jakken siden. Den holder mig så varm i det her winter wonderland. Faktisk så har jeg allerede brugt alt mit nye tøj, og det passer perfekt!

Jeg glæder mig så meget til det bliver sommer og jeg skal klikke nogle fine sommerkjoler hjem. NLY laver også nogle fantastiske kjoler, og prisen gør det bare endnu bedre!

Noget af det jeg har købt er sat ned, så skynd dig hvis du også vil nå at have nogle af de lækre styles hjem. Jeg har linket til de forskellige ting under billederne.

Love C

Likes

Comments

Hey beauties!

Så forsvandt Januar, og vi er allerede godt inde i Februar. Tiden flyver afsted! De fleste af os kender godt til, at vi sætter en masse mål for det nye år, men efter få dage er det ikke så sjovt at undvære de gamle og usunde vaner. Sådan havde jeg det også selv engang, men jeg har fundet frem til, hvad der virker for mig. Det skal ikke være surt at få en sundere krop. Hvis man bare tænker med omtanke, hvad man putter i munden, så er man allerede kommet langt. Jeg vil liste 5 råd op, som jeg selv fandt mig godt selv i, og selvfølgelig taber man sig mest i starten, og så kommer der nedture - men hæng i! Kroppen skal nok vende sig til den sundere livsstil, og du skal nok nå dit mål.

1. Drik vand

Det er næsten det vigtigste punkt for en sundere krop. Hvis din mave begynder at sende signaler om, at den er sulten, er det tit fordi, den er i væskemangel. Hvis man drikker en masse vand, så kan man næsten altid så sulten ihjel indtil næste måltid. Derved er der også større chance for, at man taber sig, når man ikke spiser alle de unødvendige måltider. En almindelig årsag til træthed er også væskemangel. Dehydrering virker trættende, så hvis du sidder i skolen eller på arbejdet, og føler dig ukoncentreret, så snup et stort glas vand og det vil helt sikkert hjælpe. Spring helst alkohol og sodavand over, da det intet godt gør for din krop.

2. Søvn

Søvn er en vigtig del i processen, når man gerne vil have en sundere krop. Hvis du ikke får den optimale søvn om natten, så føler du dig også mere uoplagt dagen efter. Når vi sover sker der en lang række processer, som skal sørge for at holde os sunde og raske. Hvis du skal have det optimale ud af din søvn, så skal du helst sove på nogenlunde samme tidspunkt hver nat, og så skal du sørge for at sove i et mørkt og afkølet rum. Dårlig og forkortet søvn kan også være skyld i fedme, så det er vigtigt at få 7-8 timers søvn hver nat, hvis din krop skal fungere.

3. Sund og varierende kost

Det skal ikke være kedeligt at få en sundere krop. Hvis man husker og gøre maden spændende at kigge på, fx ved at bruge en masse farver fra grøntsager, så synes vi også, det er mere interessant at spise. Vi skal jo huske på, at vi spiser med øjnene. Der er ikke noget, du ikke må spise, du skal bare huske ikke at spise en masse usundt hver dag. Det er her, du selv skal være god til at fortælle dig selv "er det her overhovedet nødvendigt for mig". Hvis du tænker dig om, så det stykke chokolade til aftenkaffen er måske unødvendigt, eller måske vælger du at droppe sukker på dine havregryn til morgenmaden. Ligegyldigt hvad er det bare vigtigt at huske på, at der ikke er noget, der er 'ulovligt' at spise, man skal bare huske at overveje, om det overhovedet er nødvendigt.

4. Dyrk motion

Og så tænker du nok "ej, jeg er altså ikke lige fitnesstypen, eller hende den sporty der løber efter en bold", men frygt ej! Det behøver du heller ikke være. Rigtig mange kommer langt med et par gode sko og en lang frisk gåtur. Det var også sådan, jeg selv startede. Tag en flaske vand med i hånden og kom ud i den friske luft. Den friske luft er også bedre end den indelukkede luft i et fitnesscenter. Vi starter alle et sted, og måske efter lidt tid får du dig selv ud på en lille løbetur. Bare spring ud i det og gør det!

5. Sæt delmål for dig selv og fortæl dig selv at du er smuk

Der er ikke noget mere demotiverende, end en vægt der viser det sammen tal som den forrige uge, og det tror jeg de fleste af os, kan relatere til. Men mit bedste råd er at droppe vægten, og tag billeder af dig selv i stedet for. Billederne viser meget bedre hvordan din krop ændre sig, og det er meget mere motivernede at se, at maven måske er skrumpet mere i forhold til det forrige billede. Sæt delmål for dig selv så du ikke laver et urealistisk mål som, at du skal have tabt 10 kg på 2 måneder. Alle løber sur i det, og hvis man ikke når målet, så bliver man sur, og stopper med det samme. Sæt hellere delmål for dig selv så du måske hver uge skal opnå noget, du gerne vil. Fx som at gå en 5 km tur på en hvis tid eller at du gerne vil prøve at løbe 2 km uden stop. Når vi når vores delmål, så er vi 100% mere motiveret til at fortsætte og så husk ikke at snakke din egen krop ned. Du er smuk, som du er, og det er vigtigt, at du fortæller dig selv det hver eneste dag!

Jeg håber, at de 5 råd til en sundere krop kan hjælpe netop dig igennem en hård vinter, så du kan nå din drømmekrop til sommer og skriv gerne hvis du har spørgsmål til noget.

Love C

Likes

Comments

Hey beauties!

Det her bliver et lidt anderledes blogindlæg end normalt og nok også lidt længere, men jeg har brug for at komme ud med nogle tanker, som jeg normalt bare holder for mig selv eller med mine nærmeste. Da jeg startede bloggen, var jeg sikker på, at jeg også ville komme til at lave en del indlæg omkring træning, da jeg selv træner 5-6 (mest 6) gange om ugen, eller rettere sagt trænede for nu kan jeg intet...

Jeg kom slemt til skade med min ryg for 4 uger siden. I starten troede min læge, det var et ganske normalt og harmløst hold i ryggen, men jeg blev sendt til kiropraktor, for jeg var fuldstændig låst. Han vurderede, at det var mit venstre bækkenled, og min nederste lændehvirvel der sad forkert. Min læge havde dog sagt, at inden han begyndte at brække i mig, så synes hun, der skulle tages røngten og scanninger af det for at udelukke en evt. diskusprolaps eller andet - det mente min kiropraktor ikke var nødvendigt. I kender vel typen? Han havde styr på det, håbede jeg da på, men nu 4 uger senere og efter 10 behandlinger ved kiropraktor så besluttede han så endelig at sende mig til både røngten og til MR-scanning. Nogen gange føler jeg ikke helt, at han har lyttet til mig. Jeg har flere gange nævnt, at jeg har ubehag ned i det venstre ben, men hvergang der er blevet nævt diskusprolaps el. lign. så har han været hurtig og sige, at det har der jo ikke været tegn til, for jeg har jo ikke mærket noget ned i benet. Og det er jo faktisk lidt løgn. Jeg har i hvert fald sagt 5 gange, at jeg siden sidst jeg var nede ved ham, kunne mærke noget, men han har fortsat den samme behandling, og jeg har følt det forkert. Nede hvor jeg går til kiropraktor, sagde en fysioterapeut, at jeg bare skulle prøve at tage hen og træne, for jeg skulle bare have gang i kroppen igen. Hvis jeg havde lyttet til dem dengang, så havde jeg lagt her i dag med en diskusprolaps, så jeg er meget glad for, at jeg lyttede til min krop. For selvfølgelig kunne jeg ikke træne, med led der sidder forkert i ryggen. Har de selv prøvet at mærke, hvor ondt det gør??

Min forsikring har været helt fantastiske igennem det her forløb, og da jeg snakkede med dem den anden dag ang. en MR-scanning, så kunne de godt høre, at der ikke sker nogen forskel, så jeg fik en mail fra dem dagen efter, at jeg skulle tage fat i noget der hedder Caprio, som ligger i Aarhus. Jeg fik meget hurtigt en tid, og i går aftes var jeg nede ved en rygspecialist. Tidligere i går var jeg nede ved min kiropraktor, og der havde han fået svaret på min MR-scanning. Han forklarede mig, hvad der stod i beskrivelsen, men det vil jeg lige komme tilbage til. Noget der undrede mig, var, at der i svarene fra MR-scanningen stod, at man kunne se, at venstre rod havde 'taget skade', og/eller var generet. Dvs. at jeg har kunnet mærke noget ned i benet. Jeg har jo hele tiden følt mig dum, da han har modsagt mig, og mener, at jeg intet kan mærke ned i benet. MEN det værste var hans svar til den sætning. "Jeg kan ikke forstå det, de har skrevet her, for det har du jo ikke problemer med"...

Jeg var i chok! Virkelig i chok og jeg ved stadig ikke helt, hvad jeg skal sige til det. Jeg fortalte kiropraktoren, at jeg var blevet henvist til en rygspecialist, og der havde jeg lidt på fornemmelsen, at det ikke passede ham, men for mig var jeg snart nød til at have et professionelt svar på, hvorfor jeg har så fandens ondt, for jeg kan godt mærke, at det ikke er en lille ting, jeg går med...

Jeg tog ned til rygspecialisten i går aftes, og jeg havde en fantastisk oplevelse med derfra. Jeg fik en virkelig god behandling, og han viste, og forklarede ud fra mine MR-billeder. Han var ærlig fra start, og lagde kortene på bordet. De kort jeg nok godt i sidste ende vidste, ikke var så gode, men nu havde jeg bare brug for svar. "Du har det, vi kalder en optakt til en diskusprolaps"... Dommen intet ungt menneske på 21 år havde drømt om... Men sådan er virkeligheden, og skaden er sket. Han fortalte mig også, at jeg skal passe utrolig meget på, for det mindste kan gøre, at jeg får en diskusprolaps, for det er tæt på, at det går rigtig galt, og hvis det sker, så skal jeg højst sandsynligt opereres. Jeg er så tilfreds med min behandling ved Caprio. De har taget min situation meget seriøst, og det var det, jeg endelig havde brug for. Nu går jeg, og venter på, at der er en fantastisk dygtig fysioterapeut, der ringer til mig dernede fra. Ham skal jeg ned og have en snak med, og så skal han lave et træningsprogram til mig, og tro mig - det er noget et 2-årigt barn kan følge med på, for jeg kan ingenting. Jeg har været sygemeldt igennem forløbet, og var kun lige på arbejde lidt i sidste uge, da jeg faktisk havde sidste arbejdsdag i fredags - og jeg skal starte i skole på mandag...

På nedenstående billede kan I få et indblik i, hvordan det ser ud, hvis man har fået en diskusprolaps. Min diskus er revnet, men 'endnu ikke' flækket helt over. Den er derimod hævet, så den går ind, og trykker på min venstre nerverod, og derfor kan jeg mærke ubehag og mistet førlighed i venstre ben. Rygspecialisten sagde direkte til mig, at han kunne mærke, at jeg var generet ned i benet og i foden, når vi prøvede at lave nogle små øvelser, så han var ikke i tvivl om, at jeg havde problemer med mine nerver. ENDELIG EN DER TAGER DET SERIØST!

Jeg håber snart, at jeg kan komme til at lave en masse fede træningsindlæg til jer, og fortælle jer hvorfor jeg træner så meget, som jeg gør, for det er der også en speciel grund til. Jeg håber, at I tager godt imod dette indlæg, da jeg virkelig havde brug for at komme ud med nogle ord omkring dette forløb, jeg er igennem lige nu...

Love C

Likes

Comments

Instagram@ceciliehchristensen