Fredag eftermiddag drog mig og min bedste veninde, Caroline, til Blokhus. Hendes mormor har et pænt, lille sommerhus kun 10 minutters gang fra havet. Da vi ankom styrtede det ned og det lynede og tordnede. Vi fik hurtigt slæbt vores tasker og mad indenfor og tændt op i brændeovnen. Vi havde købt sushi og masser af snacks og var klar til hygge.

Det blev ved med at regne, men der var dejlig varmt i sommerhuset. Vi var uden wifi og TV, så vi fandt kort- og brætspil frem. Det var helt rart bare lige, at være inaktiv og bare have hinanden at snakke med. Kl. 3 lagde vi os endelig til at sove.

Næste morgen skinnede solen og efter morgenmaden gik vi ned til stranden. Bagefter gik vi ind til byen og købte softice i det lokale ishus. Da vi kom tilbage til sommerhuset, pakkede vi vores ting og tog hjem til Aa.

Håber I nyder at læse med!

- C

Likes

Comments

Jeg blev for kort tid siden reunited med mine sprogrejse veninder. Vi kommer alle sammen fra forskellige dele af landet men vi endte med alle at mødes i Skanderborg. Laura, som havde foreslået en reunion var mere end glad for at lægge hus til.

Da jeg stod af toget i Skanderborg blev jeg mødt med kram og grin og der blev snakket non-stop. Alle skulle høre og fortælle om hvad der var sket siden vi sidst havde set hinanden. Selvom det næsten var et halvt år siden, at vi havde set hinanden var det, som om vi aldrig havde skiltes. Vi var i alt 8 men kun 3 af os overnattede ved Laura.

Senere blev der bestilt McD og købt masser af snacks. Vi grinte og snakkede til langt ud på aftenen. Da dem der ikke skulle overnatte tog hjem, smuttede vi andre i ud Lauras baghave. Her havde hun nemlig et dampende varmt skovmands-hottub stående. Selvom klokken var lidt over midnat og der var sne overalt, hoppede vi alligevel i badetøjet og så i vandet. 

Jeg var på sprogrejse i 3 uger og har fået veninder og oplevelser for livet. Måske skriver jeg et andet oplæg med mere info om sprogrejsen, da det har haft en stor indflydelse på mit liv!

- C

Likes

Comments