I skrivende stund er jeg på vei inn til Oslo for å så sjekke inn på Kiel ferga. Moren til min samboer fylte 50 år igår, og dette er da bursdagsturen hennes. Så vi blir en hel gjeng, noe som blir superkoselig! Er vel også nesten 10 år siden jeg var på den Kiel turen sist, så blir spennende og oppleve igjen. Håper det er mye godt å spise og se på, og kanskje noe gøy å handle. Dere får ha en kjempefin torsdag!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

På fredag som var, slapp Gymshark sin sammarbeids kolleksjon med Nikki blacketter. Jeg digger Gymshark sine treningsklær, og Nikki Blacketter er også virkelig en inspirasjon innen fitness. Man har visst ganske lenge at Nikki skulle ha sin andre kolleksjon med Gymshark, og man har bare ventet og ventet. I fjord hadde hun også en kolleskjon med Gymshark, som ble utsolgt over hele verden på under 2 minutter, så er virkelig populære saker.

Jeg digger virkelig denne kolleksjonen som de slapp i år! Hadde så sykt lyst på alt, virkelig! Jeg kunne ikke kjøpe alt, men fikk tak i en del, litt mer enn hva lommeboka var glad for tror jeg, men sånn ble det nå. Her er hva jeg har fått tak i, og som jeg nesten ikke klarer å vente med å få i posten!


Dynamic leggings dusk blue marl og Cross back sports bra dusk blue marl

Dynamic leggings red coral marl og Cross back sports bra red coral marl

Effortless hoodie Vanilla marl

Drop back crop top Blush marl

Care free tee Blush marl

Så dette er det jeg fikk tak i, gleder meg som en unge til å få pakken i posten. Noen flere som fikk tak i noe fra denne kolleksjonen?

Likes

Comments

Nå er det nytt år, og som de fleste andre, har jeg noen nyttårsforsett. Er mye jeg må bli flinkere til, men i år skal jeg prøve å fokusere noen ting som jeg føler er viktig at jeg blir bedre på! Er jo alltid sånn at man begynner med noen forsett på nyåret, også varer ikke det så lenge, man hopper fort ut, men skal virkelig prøve å få disse tinge inn som rutiner i hverdagen. So here we go;

- Drikke mer vann! Jeg er virkelig altfor dårlig til å drikke vann. Jeg er egentlig ganske dårlig til å drikke noe som helst, og det er ikke bra! Kan gå en hel dag på jobb, og bare ha drukket to slurker av vannflasken min.. men nå har jeg skaffet meg en stoor flaske fra Hydro Flask, som er god å drikke av, og som holder vannet iskaldt i maange timer, så den blir nok å hjelpe meg mye!

- Holde på treningsrutinene! Jeg har faktisk klart etter nyttår å komme igang med litt gode treningsrutiner igjen, og det er så deilig. Jeg får så mye mer energi, og er jo så glad i å trene, at det ikke er noen grunn for at jeg skal stoppe. Men man vet jo hvor fort én treningsfri dag kan bli til to treningsfrie dager osv. Så å holde på mine nå gode rutiner, må jeg være god til!

- Spare penger! Er det noe jeg er veldig dårlig til, så er det å spare penger. Jeg er ikke en som bruker opp alt med en gang jeg får lønn, for jeg bor jo for meg selv, og har nok av utgifter sånn sett, men jeg setter heller ikke så ofte penger på sparekontoen. Merker jeg at jeg har litt penger til overs, er jeg mye bedre på å bruke de, enn å spare de, og det er så dumt. Jeg er all in for å kunne kose seg og sjemme seg bort innimellom
altså, men noe må spares også!

- Spise mere frukt! Frukt er jo så innmari godt, men søren så dårlig jeg er på å spise det egentlig. Det er også ofte mye vann i frukt, noe som vil hjelpe på vanninntaket mitt. Så er det så mye greiere å ta seg noe god frukt når man vil ha noe søtt, enn å dytte i seg andre litt mere usunne søtsaker. Frukt dyppet i mørk sjokolade, er jo også innmari godt sånn på lørdagskvelden! Og det er jo litt sunnere enn å dytte i seg potetgull og smågodt.

- Ha et positivt mindset! Jeg er ingen negavtiv person, så misforstå meg rett. Men jeg har jo en tendens til å våkne opp og finne ut at humøret ikke henger helt med meg den dagen. Da må jeg bli bedre på å se på de positive tingene i livet. Jeg er frisk og alle jeg er glad i er friske og jeg har værdens besre kjæreste og hunder. Ting kunne vært mye værre, så det å sette pris på det man har, og tenke positivt i situasjoner som kanskje gjør meg litt deppa, er noe jeg skal være flink til!

- Legge meg tidligere! Jeg er så veldig dårlig på å legge meg når jeg blir trøtt. Jeg og kjæresten ser ofte på serie på kvelden, og er så fort gjort og se episode etter episode og glemme hva klokka blir. Og selvom jeg sitter og er dødstrøtt, holder jeg meg liksom våken uansett. Og noen ganger kan det bikke over til at jeg blir mer våken igjen når jeg legger meg, og da blir det hvertfall sent. Så det å legge meg tidligere, må jeg bli flink til!

Likes

Comments

For en liten stund siden, var jeg hos min bestevenninne Tina, og fikk smake på noen innmari gode protein pannekaker. Hun hadde bestillt en pakke fra bodylab.no, med pannekake mix, protein sjokoladepålegg og en sukkerfri topping. Alt dette sammen, var så utrolig godt, og veldig enkelt og lage, så jeg måtte bare bestille dette selv.

Fikk det for noen dager siden, og har allerede laget dette to ganger. Er så lettvindt og kjapt å lage, også blir man utrolig mett av bare en porsjon. Du mikser 100ml vann med 75g pannekakemix og får mellom 2-3 pannekaker ut av det. Jeg har også smurt sjokoladepålegget litt imellom pannekakene og litt topping på toppen, så godt! Man smaker virkelig ikke at dette er en sunnere variant. Jeg anbefaler alle å prøve om man ønsker noe kjapt, sundt og enkelt til mellommåltid eller lunsj. Dere finner disse tingene på bodylab.no.

Likes

Comments

Igår kom bestevenninnen min til meg en tur, og da ble vi sittende å se på alt og alle som inspirerer oss innenfor treningsfronten, som vanlig. Vi begge interesserer oss for trening, og har trent en god stund, men har et mål om å få litt ekstra gode resultater dette året. Så da vi gikk inn på en av våre favoritt instagrammer, fant vi ut at Kaylee Ullom har en del gode treningsprogrammer vi hadde lyst til å prøve. Kaylee har jo de sykeste bena/rompa, så programmet vi gikk for denne gangen var Booty program combo.

Dette programmet inneholder 20 uker med ben og rumpe trening, og hun har satt sammen to av sine beste underkropp økter, derfor combo. Så her har vi virkelig alt vi trenger! Etter vi hadde kjøpt og lastet ned, gikk vi litt kjapt igjennom for å se hva vi hadde i vente, og fy så slitsomt det kommer til å bli, men jeg er skikkelig gira. Var også med oppvarmimgstips, burnouts og magetrening i dette programmet. Blir så godt med litt nytt program på underkroppsøktene mine, trengte virkelig det.

Over ser dere Kaylee, assa for en kropp! Sjekk henne ut på instagram, kayleeullom, da kan jeg love dere at dere får god inspirasjon til treningen fremover.

Nå skal jeg på trening, etterfulgt av en liten Sverigetur senere idag. Ha en fin søndag!

Likes

Comments

Igår hadde jeg en innmari god ben/rompe økt! Jeg har jo, som sikkert 90% av alle andre, lagd med et nyttårsforsett om å holde treningsrutiene i sjakk, og nå føler jeg at inspirasjonen er litt på topp. Jeg har jo egentlig hatt et ok treningsår i 2017, og er ingen nybegynner, men er kostholdet som har satt litt stopper på progresjonen sånn fysisk sett hvertfall. Mens i november og desember i fjor, var virkelig også trenigen helt på bunn. Ble veldig få økter, og når det først ble en økt, var energien helt på bunn. Så nå er det nytt år, og nye muligheter som man sier. Og igår var en kjempegod økt! Sykt deilig å få en sånn boost, og komme litt tilbake igjen.

Her har dere gårsdagens økt: (søk opp øvelsene på nettet om dere lurer på hvordan de utføres)

- oppvarming 10 min kjapp gange i oppover bakke på mølla

- 4 x 12 sumo squats i kabel
- 3 x 12 pull through i kabel
- 3 x 12 per ben kickback i kabel
- 3 x 8 sumo squats til step up (gå først ned i sumo squat, og så med ett og ett ben opp på en boks og rett ned i squat igjen)
- 3 x 12 strake markløft med kettlebell på stepper for å komme dypt nok ned
- 4 x 12-15 hip abductions

Over har dere økta om dere vil prøve, innmari gode øvelser! Nå er det tid for en økt på overkropp, så det blir bra. Ha en fin kveld!

Mine tre inspirasjoner for tiden, Linn Lowes, Nikki Blacketter og Tammy Hembrow! Sjekk de kroppene!

Likes

Comments

I går startet dagen tidlig, da jeg skulle jobbe til kl tre. Etter det var det kjapt hjem, for å så dra ut å spise med karl, min beste venninne, Tina og kjæresten hennes. Tina hadde bursdag tidlig i januar, og tenkte det var koselig å feire hun litt med litt god mat og drikke. Vi dro på Pincho Nation i Oslo, et sted jeg virkelig anbefaler alle å dra! De har tapas mat og innmari gode drinker med og uten alkohol. Temaet der er skikkelig sirkus tema, og det er virkelig gjennomført, dere må dra dit for å forstå! All bestilling av mat og drikke gjøres også på en app på din egen mobil, noe som er supergenialt og enkelt! Skikkelig digg måltid.

Etter middagen dro vi hjem igjen til oss alle fire, før det var videre til Ski kino, der vi skulle se insidious 4 med enda et vennepar av oss. Filmen var i kjent insidious stil, veldig skummel, men også denne gangen litt mer historie, noe jeg likte godt. Alt i alt en superhyggelig dag!

Likes

Comments

Hallo!
For litt siden fortalte jeg at jeg hadde bestillt litt sminke/skincare fra tarte. Jeg har aldri hatt noe fra tarte tidligere, men har hørt så mye bra om det, at jeg bare måtte prøve. Vi har jo heller ikke tarte produkter i Norge, så vidt jeg vet i hvertfall, og det er jo alltid litt mere stas med litt mere "sjeldene" produkter.

Her ser dere hva jeg bestillte meg. Tarte rainforest of the sea foundation, hydration skincare travel set og tartiest lash paint mascara. Egentlig bestillte jeg meg bare foundationen og fikk med en prøve på mascaraen, og når jeg skulle sjekke ut bestillingen, hadde de da tilbud på reisesettet, så da tok jeg med det og, har alltid hatt lyst å prøve hydration skincare serien deres.

Og dere, jeg må bare si, WOW! For noen gode produkter! Foundationen er superlett å ha på huden og smoother ut porer og alt kjempebra, og gir god dekkevne. Den sitter også kjempegodt gjennom hele dagen! Og flaks for meg, så traff jeg spot on på fargevalget. Jeg har fargen light sand.

Mascaraen var god, ikke verdens beste, men likte kosten på den, og fikk greit med volum. Sitter også godt på og drysser ikke eller sverter av, så det er et stort pluss!

Skincare produktene er fantastiske! Gir en frisk og god følelse, rensen renser alt, virkelig! Dag kremen er såå god på huden, og face misten er skikkelig forfriskende. Har fått testet ut disse litt nå, og huden min er så bra! Ikke like uren som det kan bli i perioder, og absolutt ikke tørr! Eneste jeg ikke har prøvd enda er de eye patchesene som skal under øynene, men er sikker på at de også er dødsdigge og forfriskende! Anbefaler alle med litt tørr hud og teste ut dette kittet, man får ganske mye produkt også til en god pris!

Her er et par bilder av meg med foundationen på, disse er ikke redigert noe annet enn lyset, og se så fin huden i annsiktet ser ut, ihvertfall for meg som har langtifra plettfri hud til vanelig! (Overse selvbruningen på halsen, var rett før den skulle skrubbes av..)

Håper denne anbefalingen hjalp noen om dere vurderer å teste noe fra tarte. Var kjapp shipping og forresten!

Natta!

Likes

Comments

Hallo!

For en liten stund tilbake bestilte jeg og bestevenninnen min hver vår hoodie fra Tammy Hembrow sitt merke, Saski collection. Vi kjøpte hver vår i fargen nude, og den er virkelig så fin, annerledes og sporty. Jeg må si at jeg har litt vanneskeligheter med å gå med denne ute i offentligheten nå, da den er ganske så cropped, og her i Norge er det jo ikke helt sesong til cropped nå uten noe under, men har brukt den et par ganger til trening med en high waist treningstights. Og den er jo bare superkul! Gleder meg til sommeren igjen, da blir nok denne brukt mye mer ute også.

Tammy har virkelig mye fine ting i kolleksjonen sin, og jeg kunne tenke meg en hver av alt egentlig. Nedturen er jo at alt blir utsolgt med en gang, så man må virkelig følge med når det kommer re-stock. Ryktene sier at det er snart ny re-stock, og at hun kommer med mye nytt etterhvert, så da får vi se om jeg ikke skaffer meg noe annet fra henne også.


Likes

Comments

Hallo!

Forrige uke, da jeg var syk og var hjemme noen dager, ble det en del tid tilbrakt på mac'en. Og mye av den tiden der igjen gikk til youtube titting. Jeg er jo som de fleste andre jenter i min alder, ganske interessert i mote, sminke og fitness, og jeg digger å sitte på youtube å se på sminkevideoer, vlogs, treningstips, workouts osv. Jeg følger en god del youtubers, men har i det siste funnet noen nye jeg har fått skikkelig smaken for. Tenkte derfor å dele mine topp 5 youtubers atm, noen sminke relaterte og noen mer treningsrelaterte. Virkelig mye inspirasjon å hente!


1. SHANI GRIMMOND

Shani Grimmond er en jente fra Australia som driver mye med makeup, men filmer også en del vlogger hvor hun tar oss med på reiser og bare generelt i hverdagen hennes. Hun er kjempemorsom å se på, og deler virkelig hele seg selv som person, det digger jeg! Følg, følg, følg!

2. PATRICIA BRIGHT

Patricia Bright er virkelig en fantastisk dame, med en syk humor. Hun driver mye med sminke og vlogger, men er kanskje mest kjent for at hun vurderer nettsider og butikker ved å kjøpe inn masse og virkelig si sin sanne mening. Jeg bare ler og ler når jeg ser på hun, så utrolig søt og funny!

3. NIKKIA JOY

Nikkia Joy er en kjempesøt jente som driver for det meste med sminke. Hun lager utrolig mage fine smike-looks, har masse gode annbefalinger og er virkelig oppdatert på nyheter, og viser oss jenter hva vi bør ha i sminkesamlingen. Skulle virkelig ønske jeg var like flink som henne til å sminke meg! Hun har også en vlog-channel som jeg ikke har rukket å se så mye på enda, men hun er sikkert supersøt der og!

4. WHITNEY SIMMONS

Whitney Simmons er fantastisk! Hun gir deg tips, triks og workouts innenfor trening og fitness. Hun driver også med litt anbefalinger av både skjønnhet, interiør og hverdagsprodukter. En ting man kan si om Whitney, er at hun har en virkelig unik humor. Da jeg først oppdaget henne, skjønnte jeg den ikke helt, men nå etter å ha sett en del av henne, digger jeg henne og humoren hennes. Følg henne også på instagram for å få noen kjappe treningsvideoer!

5. HANNA ÔBERG

Hanna Ôberg er en svensk fitness youtuber. Hun er utrolig søt, og gir mange gode tips innenfor trening, og mange gode treningsøkter. Hun vlogger også litt av sitt dagelige liv innimellom, og er bare supermorsom. Rett og slett en fantastisk fitness youtuber, skikkelig inspirasjon!

Likes

Comments