Billedet er taget i Nerja, Spanien 2016

Hey! Jeg er pigen på billedet. Jeg hedder Cecilie, og jeg er 16 år gammel. Jeg går i 10. Klasse og skal på EUX business efter sommerferien. Jeg bor delvist hos min kæreste i København, og på et Opholdsted. OG NEJ jeg er ikke en ballademager med lav IQ. Jeg er utrolig dygtig i skolen og nogenlunde fornuftig i forhold til at jeg er teenager. Jeg er på et Opholdsted, fordi jeg endte så langt ude i mit liv at mine forældre ikke kunne klare presset - de ønskede mig den bedste hjælp! Og det har jeg fået.

Jeg har røget hash igennem en lang periode, og været til fester hver weekend. Det er slut nu. Jeg er almost anti-ryger af hash, og vil ikke i nærheden af det. Derimod elsker jeg 'staden', deres frie vilje og deres mere eller mindre "vi er som vi er" indstilling er så motiverende. Jeg er som jeg er, og jeg vil ikke gå i dyre Chanel sko, eller gå i dyre mærkevare bare for at føle mig som 'en af dem', jeg går netop i det tøj jeg går i, fordi jeg kan lide det. !!
Bare for at understrege en gang for alle, at jeg IKKE ryger hash længere !!

Jeg går selvfølgelig til fester, men ikke særlig ofte længere. Jeg finder ikke interesse i at drikke mig fuld og danse rundt hele natten. ( okay, løgn! Jeg elsker at danse - også hele natten) men jeg er stor tilhængere af sofa hygge med min kæreste eller min familie.

Jeg er ikke den sociale type, der hænger ud med 100 veninder, eller skriver med endnu flere. Jeg har mine få bedste veninder, kæreste og familie, så klare jeg mig enlig. Jeg er ikke typen der fester igennem på en lørdag, men typen der tager sig en kop kaffe på en café, eller shopper + mega god mad (som min kæreste laver selvfølgelig, det er han super til - så den tjans har han oftest)

Jeg er rigtig glad for erhvervsøkonomi, IT, psykologi og Jura - hvilket nok lyder kedeligt, men jeg er sgu enlig ret glad for det. Jeg har min MacBook, min blog (notesbog) kuglepen osv, og så en varm latte - så studere jeg gerne i flere timer. // jeg lyder virkelig som en kedelig teenager// beklager.

Jeg håber i fik lidt viden om mig, og så ser jeg frem til at skrive om min tur til Spanien! Som nok bliver klar til deling. Torsdag d. 13 uge 41

Likes

Comments

Billedet er taget i Spanien, i et lejet sommerhus.

- Cecilie Kaarslev

Hey! Jeg har gået og spekuleret på, om hvorvidt jeg burde starte en blog. Jeg kom endelig frem til min beslutning - jeg måtte helt klart starte en blog.

Min blog kommer udelukkende til at handle om mine erfaringer, spekulationer og mine holdninger.

Hvad er den enlige grund til at jeg har valgt at oprette en blog? - jo, jeg har erfaret en masse ting på mit indtil videre korte liv. Som nok i sidste ende kan hjælpe en masse unge piger (forhåbenligt hjælpe en masse)

!! Jeg må tænke på mig selv, og alle ved at der er en risici ved at dele private ting på nettet, bla. fordi nettet er et stort arkiv med personlige oplysninger og delvist på grund af, at jeg simpelhen ikke ønsker at mennesker med et ondt sind skal bruge private oplysninger i mod mig !!

Jeg håber i vil følge spændt med, jeg ligger mit ALLER første indlæg ud i aften!

Likes

Comments