Header


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

“Stop waiting for friday, for summer, for a boy to fall in love with you. Happiness is achieved when you stop waiting for it and make something of the moment you’re in right now.”

Likes

Comments

Idag vill jag bara trow back time, to a paradise. I somras var jag och mina vänner Linnea, Elin och Miriam i Magaluf (Spanien) och det var något av det härligaste och roligaste jag har gjort! Det var en perfekt resa och vi var borta en vecka från och med den 3 august. Vi bodde i 2 lägenheter ca. 100 meter från stranden. Stranden och havet var hur fint som helst och vattnet var varmt och klart. Maten var underbar, både den maten vi gjorde själva och den vi åt på restaurang! 

Magaluf är kanske inte stället med det ''bäst rykten'' då det är känt för sitt party. Ja, det var party! Ja, man kunde vara ute hela nätterna! Men ja, man kunde också göra det på sitt sätt och på sina egna villkor!

Under veckan hängde vi med några skåningar som vi hade det väldigt roligt med! Vem vet, kanske blir en skåne weekend snart? ;) 

Vi hade en oförglömlig resa med både sol, mat och party i bästa kombination,

och

jag vill tillbaka,

NU


GE MIG KÄNSLAN!!


Likes

Comments


Myser med min katt. Hon heter Sushi och är den bästa katten i världen.

Mjaauuuu mjauu

kurr kurr

puss från oss

Likes

Comments
Likes

Comments

Sitter hemma och repar mig efter helgens utgång.. Haha febern hann ikapp mig som vanligt men idag mår jag bättre som tur är och är redo för skolan imorgon! Kanske har jag lätt att bli sjuk (det jag alltid sagt att jag inte har) eftersom jag både fick feber i Val D'isere, Magaluf och nu efter min födelsedagsutgång. Frågan är vad som orsakar det? För lite sömn, för lite kläder eller helt enkelt för hårt festande? hehe det förblir ett mysterium! 

Har precis hittat en grym låt från Så mycket bättre - Ebbots band, The Soundtrack Of Our Lifes. Låten heter What's Your Story och jag tycker verkligen ni ska ta en titt på den!!!

Kramizar 

 


Likes

Comments

ååååååå jag är så glad! ÄNTLIGEN!!!!!

Tack mina fina vänner och familj för den bästa födelsedag jag kunde tänka mig!! Ni gör mig lycklig!


Likes

Comments

2 dagar kvar till frihet!!!! Håller på att planera fredagens mat, kläder och utgång! Filar också på en spotify playlist som jag döpt till ''freedom'' hehe.

Tills dess kan ni njuta av dessa godbitar:

Talk About It - Erik Hassle

Redo att dö - Daniel Adams-Ray

Beautiful Pain - Eminem

Carry me - Bombay Bicycle Club


Klänningen jag beställde från Rebecca Stella for Nelly var för liten (suck) så nu gäller det att tänka om. Älskade verkligen klänningen i Nougat/Gold paljetter… men men! ;-)

(inte klänningen på bilden)

Likes

Comments

Innan allting tar slut - kent 

 

Likes

Comments

Likes

Comments