Idag kom den dagen då jag skulle få höra orden: "grattis du har tagit ditt körkort". Jag höll nog på att få hjärtattack när de orden sades..

Tror det ligger någonting i det där med att man klarar körkortet om man kör dåligt dagen innan när man övningskör och sedan så kör man bra och klarar det på själva uppkörningen. Så var det för mig i alla fall. Första uppkörningen så körde jag jättebra på medans upppkörningen gick skit. Denna gången gick allt som kunde gå dåligt, dåligt dagen innan men uppkörningen gick super. Jag är så lycklig! Denna känslan är de inte mycket som kan slå tror jag.. Vilken lycka!

Varit ute och gjort diverse ärenden när jag kom hem.. Inte överdrivet viktiga kanske men fick köra bil! Konstig känsla att sätta sig i bilen själv.. Körde ut till en kompis som bakat en jättefin chokladtårta/kaka. Helt underbar är hon!

Sedan körde jag hem åt, vilade och sedan ner till Ica och småhandla..

Snart kallar jobbet på mig. En natt på Signeshus. Kan ta bilen då älsklingen är ledig imorgon. Lyx!
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Känns som att det är så mycket just nu.. Jobbat inatt och sovit lite.. Åkte till skolan och gjorde prov och innan det så övningskörde jag.. Gick åt helskotta.. Provet också..

Stay positive men det är svårt som fan just nu..

Likes

Comments

nu vecka, nya möjligheter...

Min uppdatering har varit sådär.. Har jobbat mkt och så, även denna natten som var. Gick bredvid och det gick jättebra :)

Idag åkte även mitt löshår ut. Det var rätt skönt ändå. Nu kam jag kamma det som jag vill och slippa tovor och en massa sånt. Rätt krävande att ha så långt hår, speciellt när det är löshår. Plus att jag hade rätt kort hår när jag satte i det vilket gjorde att det bara såg konstigt ut i bland om jag inte fixade det ordentligt.. Men ni slipper jag det i alla fall. Kanske sätter i det igen senare.. Tänkt så i alla fall :) 

Här kommer en bild före/efter.


Likes

Comments

Sitter i bilen tillbaka till kungsbacka. Trots min värk har vi fått stanna kvar i Varberg då vi fått vänta då jonte drack igår så han kunde ju inte köra direkt på morgonen. Lite jobbigt med den värken när man inte mår bra.. Fick voltaren gel och 2 värktabletter och det hjälpte faktiskt men nu känner jag att värken kommer smygande tillbaka. Ska hem och lägga mig på soffan, kurera mig och kolla på en revy som går på tv nu. Skulle jobbat inatt men blir inget med det. Går inte med sådan här värk när de är tunga luft och sådana grejer!

Uppdaterar sedan! Ska försöka vila. Varit uppe sedan 5 ju så är ganska trött.

Puss!


Likes

Comments

Vaknade innan kl 5 imorse och hade så fruktansvärd värk i båda armarna. Vet inte om jag legat fel eller vad jag gjort. Ont som fan har jag. Otrolig värk!

Tar just nu en cigg och försöker klura ut hur jag ska fördriva tiden tills de andra vaknar. Gå och sova finns inte på kartan. Kan inte ens ligga ner med denna värk.. Går väl över..
Likes

Comments

Sitter just nu och tar en cigg utanför förtältet. Lite kallt är det men alkoholen håller en varm.

Här är helt underbart. Funderar fan på att skaffa husvagn. Så jäkla mysigt! Har badat innan idag. De har en pool på området som är uppvärmd. Riktigt gott! Solat har vi gjort och fått lite färg! :) livet är underbart! :)

Likes

Comments

Påvg till apelvikens camping. Har en kollega från Signeshus och hon och hennes man har en husvagn där så vi ska åka och hälsa på där tills imorgon. Ska bli jättemysigt verkligen :)

Imorgon kväll kallar jobbet igen så skönt att ha lite "semester" mellan varven :)

Likes

Comments

Sov fram till kl 6 när sambon väckte mig fast än jag sagt att vi skulle spela minigolf med Malin och Sebbe klockan 5. Men minigolfen var stängd.. Så vi bestämde oss att åka till stranden och grilla istället. Åkte till Ica först och köpte korv, korvbröd och diverse tillbehör och åkte sedan till Onsala till stranden där. Jättemysigt! Får snart göras om!!!! <3


Likes

Comments
Sitter och väntar på min älskling som håller på att göra cykeltest. Fick inte vara med när han gör det.

Det har i alla fall kollat klaffen och även kollat så det inte är för trångt för blodet och komma igenom. Allt såg bra ut så det var skönt att höra! :) inga problem där inte! :)

När vi är färdiga här blir det att åka hem och sova! Har ju jobbat hela natten så ska bli skönt att sova. Dricker kaffe under tiden Jonathan gör cykeltest och försöker hålla mig vaken. Kaffe it is!! :)

Xoxo

Likes

Comments

Sovit alldeles för lite timmar! Vaknade kl 13 igen och kunde inte somna om. Kunde dock sedan somna om när älsklingen kört till jobbet vid halv 4 och kunde sova några timmar.

Nu är jag på jobbet igen, fast idag på Signeshus. Skönt att vara på "hemmaplan" där man faktiskt kan avdelningarna till 100%. Visst, jag kommer lära mig de andra ställena också och då blir det ju likadant. Tar tid bara.

Skönt att vara på de lugna avdelningarna såhär sista natten. Blir nog en lugn natt hoppas jag på :)

Uppdaterar senare eller imorgon (idag).

Xoxo

Likes

Comments