Header

Hej!
Under denna helg har jag varit på instruktörsutbildning. Det var en fantastiskt rolig och lärorik helg med mycket träning och glädje. Nu är man lagom mör i kroppen och träningsvärken har angripit. Jag är nu godkänd på utbildningen. Det känns så surrealistiskt! Glädjen jag kände när beskedet kom är obeskrivlig! Nu är ett av mina stora mål uppfyllda - nu vet jag att jag kan klara det, att instruera BodyCombat!

Här är en gruppbild från helgens utbildning! 

// Cecilia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!
Imorgon är det dax! 1 dag kvar till instruktörsutbildningen! Det känns lite surrealistiskt att jag ska få göra det! Att bli träningsinstruktör är ett av mina stora mål som jag vill uppnå och jag hoppas att jag lyckas komma till och förbi den mållinjen. Jag har övat jättemycket och nu väntar 2 långa dagar med mycket innehåll och jag ska visa att jag verkligen kan. Jag kan, jag ska!

Wish me luck! ;P

// Cecilia

  • 86 Readers

Likes

Comments

Hej!

Idag får jag allt jag behöver inför utbildningen, så nu är det dax att öva på koreografi varje dag fram tills det är dax. Lugn, inte hela dagarna förstås. Det hinner jag inte med.. haha! Någon timme eller två/ dag hinner jag i alla fall.

Jag tränade cykel-pass och cx worx i måndags, bodycombat igår och eftersom jag kan börja öva på koreografin nu så blir det ingen träning idag. Nästa träningspass blir på lördag, då är det MRL90!

// Cecilia


Likes

Comments

Hej!

Jag har funderat på en sak som jag så länge velat göra. Det är något som ligger varmt om mitt hjärta, men jag har inte vågat ta tag i det...

MEN NU VÅGAR JAG!!!!

Om några veckor ska jag nämligen gå på instruktörsutbildning! Det kommer att bli en riktig utmaning, men jag har övat mycket och nu känner jag mig tillräckligt bra för att anta utmaningen. Jag blir riktigt nervös när jag tänker på det, men man ska vara nervös, det hör till. Jag hoppas såklart att det kommer går bra, men jag hoppas även att jag kommer få lära mig massa nya saker som jag kan ha användning för längre fram. Det är bra med erfarenheter och det kommer man långt med!

Jag kommer att uppdatera och berätta mer om detta senare!!

Wish me luck! ;P

// Cecilia

Likes

Comments

Från juni 2015 till maj 2016 såg mitt liv ungefär ut såhär:

inget att planera, ingen tid att passa, inga scheman, inga rutiner.

Det resulterade i att jag inte gjorde så mycket på dagarna. Man var ju “ledig” hela tiden. Jag är en person som tycker om att planera och att ha rutiner, men under de första veckorna efter studenten så var det faktiskt rätt skönt att slippa ägna tid åt det. När det hade gått längre tid så tappade jag lusten av att “inte-göra-något-alls”, så då började jag ta tag i planeringen och rutinerna igen för att få variation och stimulans. Jag gjorde så många olika och spännande saker på grund av att jag tog tag i det igen, så jag har insett att det är nyttigt för min själ. Nu, ett år senare, praktiserar jag i en fotobutik fyra dagar i veckan och tränar regelbundet. Jag mår så bra av det, att ha struktur och rutiner. Dock så kommer stress och prestationsångest in i livet igen. -

stressad till bussen på morgonen, bli stressad av att inte hinna med tusen saker samtidigt, få prestationsångest när man försöker hjälpa kunder.

Jag har börjat hantera det ganska så bra nu, men eftersom jag är person som ställer höga krav på mig själv i allt så blir det svårt ibland, men det går bättre och bättre för varje dag som går. 

Det är en konst det där med att kunna prestera på topp när som helst, hela tiden. Det är inget jag är bra på och även fast jag som sagt ställer höga krav på mig själv så känner jag faktiskt inte behovet av att kunna göra det heller. Jag ställer krav på min prestationsförmåga, men bara med vissa saker och i vissa situationer. 

// Cecilia

  • 101 Readers

Likes

Comments


Jag har haft ett antal olika frisyrer under de senaste 5 åren. När jag var 15 år klippte jag mig kort och färgade håret första gången. Sen blev det som det blev helt enkelt.. haha.

// Cecilia

  • 102 Readers

Likes

Comments

1. Jag skulle beskriva mig själv som en estetisk och kreativ person.

2. Jag har fotograferat med systemkamera i 5 år och jag fotograferar mest på olika tillställningar inom musik, eftersom jag går på mycket konserter och dylikt, men jag fotograferar även porträtt och miljö-/naturbilder.

3. Jag har sjungit så länge jag kan minnas, men det var under gymnasietiden som jag verkligen satsade på sången. Jag studerade på Rytmus och jag älskade det!

4. Jag har epilepsi. Det är en sjukdom som påverkar medvetandet. När man får ett anfall så kan man ramla och slå sig riktigt illa i värsta fall. Det har jag tyvärr lyckats göra. Jag fick diagnosen den 28 Januari 2015. Sedan den dagen tar jag förebyggande medicin dagligen och lever idag ett rätt så normalt liv.

5. Jag gillar sport. Under min uppväxt så har jag hunnit med att spela både innebandy och golf under många år. Jag funderar på att börja med golfen igen, men just nu är det inte aktuellt.

6. Träning ligger varmt om mitt hjärta. Nu tränar jag mycket på gym, MEN jag går inte till gymmet för att “gymma”. Jag går till gymmet för att köra gruppträningspass.

7. Om jag får tänka fritt om mina drömmar och om min framtid så vill jag hålla på med musik eller foto på heltid - helst båda.

8. Jag har alltid varit lite annorlunda och följt min egen väg. Under högstadiet hade jag en riktigt bra vän som välkomnade mig med öppna armar från dag 1. Vi gick i samma klass och hon har betytt och betyder så sjukt mycket för mig! Vi träffas och umgås fortfarande än idag!!

9. Jag gick på väldigt många spelningar och skivsigneringar när jag var i yngre tonåren. Jag har tappat räkningen på hur många signerade cd-skivor jag har i min samling. Skulle gissa på 30-40 stycken.

10. I September 2015 flyttade jag till Stockholm. Dock hade jag för höga förväntningar och det kändes inte rätt för mig just då, så jag flyttade tillbaka till Göteborg i December 2015. Jag älskar Stockholm, men Göteborg är bättre tycker jag!


// Cecilia

  • 102 Readers

Likes

Comments

Hej!
Cecilia heter jag och nu börjar jag blogga igen. Har haft ett antal bloggar innan och bloggandet skedde senast för riktigt länge sedan. Vi får se hur lång tid mitt bloggande håller denna gång. Hoppas på att jag hittar massa inspiration för kommande inlägg för att bloggen ska bli så bra och läsvärd som möjligt för er. Vem vill liksom läsa och följa en blogg där inläggen är utan inspiration och icke intresserande ämnen? - Inte så många skulle jag tro..
Jag ska göra mitt bästa för att få er att vilja läsa och besöka min blogg i fortsättningen.
Därför vill jag gärna ha förslag från er!

Skriv gärna på kommentarsidan längst ner i detta första inlägg :
vad vill just du läsa om på en blogg?
vad ska mitt nästa inlägg handla om?

// Cecilia

  • 149 Readers

Likes

Comments