Vart har min bebis tagit vägen?


Hoppas allt är bra med dig. Så skönt när höstvädret har kommit på besök. Så krispigt i luften om kvällarna. Man går med mystofflor, tänder massa ljus. När premiären av Idol börjar på tv4, det är då min hjärna ställer om sig till att det har blivit höst😂

Igår efter jag hämtade Ava på förskolan så mös vi inne i hennes tält och åt lite blåbär. Efter regnskuren gick vi till lekplatsen och gungade.

Jag måste bara berätta om en gullig grej Ava gjorde mot mig igår i parken. Det finns en staty några meter från lekplatsen. Hon älskar att klättra upp och ner från den hela tiden. Så efter att ha kollat på henne i 10 minuter så insåg jag hade hon kommer hålla på med statyn ytterligare i 10 minuter, så jag satte mig ner på gräset. Det var tydligen fel av mig. Ava hoppade ner från statyn, gick till vagnen och tog ut lakanet som vi brukar använda när vi har picknick. Där stod hon och försökte få ut det rakt och fint. Hon tittade på mig och pekade mot lakanet och sa "där". Då ville hon att jag skulle sätta mig där istället. Jag kom på mig själv att jag satt med tårar i ögonen och tänkte "Gud vad stor och klok du har blivit, vart har min lilla bebis tagit vägen?"

Jag är så stolt över denna tjej. Hon är så smart, envis och kärleksfull. Hon kommer komma långt här i livet ❤️

Gillar

Kommentarer