Uppskatta saker


Hoppas dagen har varit bra. Jag och barnen har haft en jättemysig eftermiddag. Idag var höstvädret på topp. Solen sken och värmde huden sådär lagom, den kalla luften gjorde så man fick rosiga kinder.

Efter jag hämtat Ava på förskolan traskade vi bort till min pappas jobb och hälsade på. Ava blir verkligen eld och lågor när hon ser sin moffa.

När vi skulle gå från pappas jobb mot lekplatsen började jag tänka på allt smått som finns omkring oss. Jag blev helt plötsligt så tacksam. Tacksam för löven på träden, tacksam för vattnet som var under bron vi gick på. Ja, tacksam för allt.

Det var en dam som satt vid ån med sin rullator och pratade i telefon. Jag gick förbi och log för det såg så harmoniskt ut och man såg att hon njöt av att höra den rösten som var på andra änden hennes telefon. Jag såg två ungdomskillar som stod på bron och tog kort på varandra, de skrattade och bara va liksom. Inte nog med det så var ju påfåglen pricken över i-et. Den stod bara där alldeles perfekt i gräset och njöt av solen.

Det är så lätt att glömma bort att vara tacksam för de små sakerna som vi egentligen tar för givet. Ett tips till dig nästa gång du är ute på promenad är att tänka på 5 saker du uppskattar. Det kan till exempel vara att du uppskattar ett löv som ser vackert ut i alla hösten färger. Det behöver inte vara mycket mer än så. Jag kan lova dig att mysfaktorn stiger 100% efter du uppskattar 5 saker under din promenad 🍂🍁

Gillar

Kommentarer