Pannkakor i skogen 🍁


Hoppas du har en underbar lördag i höstvĂ€dret. Jag Ă€lskar verkligen hösten. Alla fina fĂ€rger pĂ„ löven, tĂ€nda ljus och stickade tröjor 😍 I förrgĂ„r hĂ€mtade jag ut ett paket som jag har fĂ„tt i samarbete med coolkids. Paketet innehöll vĂ€rldens finaste jacka till Ava. Den Ă€r fantastiskt fin och fluffig. Om ni vill kika pĂ„ jackan sĂ„ finns den HĂ€r

Idag hade vi perfekt vÀder för att gÄ i skogen. Solen trÀngde sig igenom trÀden sÄdÀr vackert och man hörde havet slÄ mot strandkanten. Terapi för sjÀlen. Jag hade stÄtt och stekt pannkakor som vi skulle ha med oss. Den obligatoriska picknickfilten ligger alltid redo i bilen.

Vi ska försöka att vara i skogen sÄ mycket som möjligt sÄ barnen blir bekanta med friluftslivet. LÀtt att glömma det nÀr man bor mitt i stan, dÄ det oftast blir att man nöjer sig med en lekplats.

SĂ„ nu har vi infört en tradition. Friluftsliv minst en gĂ„ng i veckan 🍁 förutom alla smĂ„kryp sĂ„ Ă€lskar jag det 🙈 fattar inte hur jag stod ut med att göra militĂ€rutbildningen med alla kryp som kröp pĂ„.

Nu ska vi mysa ner oss i soffan och bara vara ❀

Vi önskar dig en trevlig lördagskvÀll.

Gillar

Kommentarer

JosefineMoberg
JosefineMoberg,
SĂ„ mysigt 😍
nouw.com/josefinemoberg