Kommer jag kunna älska båda lika mycket?


Det kom fler och fler tankar kring om kärleken räckte till mer än ett barn. En annan stor tanke som jag brottades med var om Ava skulle känna sig bortbytt när vi kom hem med en ny bebis. En tanke som gjorde att jag börja gråta varje gång jag tänkte på den.

170521 då alla frågor fick sig ett svar. Direkt när jag såg Sol blev allt glasklart. Det är klart inte Ava kommer känna sig bortbytt, hon kommer älska sin mamma och pappa ännu mer för vi har gett henne den finaste gåvan hon kan få. En lillasyster.

Det är så svårt att förklara hur stark en mammas kärlek är till sina barn. Jag tror inte jag kan förklara dessa extrema känslor som jag har till mina flickor. Den är magisk, den ger mig så mycket kärlek, den ger mig oro, den ger mig gråa hårstrån men ack så stark och fin kärleken är.

Nu i efterhand när jag tänker på att jag haft dessa tankar så inser jag att det var helt ok att få upp dem i huvudet. Det visar bara att man är mänsklig och redan har byggt ut sitt hjärta för att få plats med ännu mer kärlek.

Mina döttrar, ni är allt och lite till ❤️

Gillar

Kommentarer

saraostborg
saraostborg,
Åh Så fint att läsa ❤️ Har också tänkt dom tankarna nu när jag är gravid igen!!
nouw.com/saraostborg
ceciliarignell
ceciliarignell,
❤️ ja det är så normalt att få dem tankarna tyvärr. Men tro mig man har kärlek till två 🙉💕
nouw.com/ceciliarignell