Hon fick Borrelia


Hej bästa!

Då gör jag ett nytt försök med att lägga upp detta inlägg. Sist jag la upp just detta inlägg var inte ens halva texten med, så jag fick ta bort det illa kvickt.

Att vara stark inför sin dotter, inte visa rädsla eller brista ut i gråt var väldigt svårt för mig förra månaden. Man får verkligen superkrafter som förälder när det uppstår jobbiga situationer.

Morgonen på midsommardagen upptäckte jag ett märke på Avas ben. I sin vanliga ordning hade jag kollat efter fästingar på tjejerna kvällen innan, men jag såg inget märkvärdigt på deras kroppar då. När jag steg upp på midsommardagen tittade jag till tjejerna när de låg och susade så sött, det var då upptäckte märket på hennes ben.

Jag gick till Julius och berättade för honom om märket, jag sa till honom att det påminner om borrelia. Tack vare en tjej som delade med sig av en bild på Instagram, på ett eventuellt klassiskt märke för borrelia, kunde jag snabbt tänka ut att det förmodligen var borrelia Ava hade fått.

Läkaren konstaterade samma dag att det var borrelia. Hon fick äta antibiotika i 10 dagar. Jag är verkligen evigt tacksam för att den här tjejen delade med sig av sin bild på Instagram. Hon kan vara orsaken till att Ava klarade sig så lindrigt undan. Det är just därför jag gör detta inlägg nu. Jag vill visa dig en bild på ett klassiskt märke för Borrelia. Kanske räddar det dig eller ditt barn för en bakterie som kan förstöra många år av ens liv.


Jag var inte alls kunnig om borrelia innan, MEN f*n vad illa det kan gå om man inte upptäcker det i tid. Usch.


Gillar

Kommentarer