Avlämning på förskolan

Dagen började med en kopp kaffe i sin vanliga ordning. Klockan åtta fick jag väcka Ava för att göra henne redo inför förskolan. Det är så kul att se hennes utveckling. Hon har redan lärt sig jättemycket sen hon började på förskolan. Många olika ansiktsuttryck och tecken (de lär sig teckenspråk på förskolan). Hon har alltid varit en bestämd och envis liten tjej och det ser jag bara som något positivt. När hon började på förskolan så var lämningen jättejobbig för oss alla. Många gånger gick men därifrån med tårar som rann (Ava såg aldrig det). Nu är det mycket enklare när både hon och jag har kommit in i rutinerna. När vi säger att hon ska till förskolan så skriker hon JAA och lyser upp. Det värmer verkligen i hjärtat. Att hon trivs är A och O.

Idag var hon lite extra mammig så hon höll fast i mig rätt hårt när hon skulle lämnas över och hennes tårar kom precis innan jag stängde dörren. Som den hönsmamman man är står man utanför dörren och lyssnar för att se hur länge hon gråter. Gråten som tar slut efter 10 sekunder.

Nu ska jag och Sol göra oss i ordning för vi ska hem till Emilia och äta scones😍 Ikväll blir det första gången jag ska gå på en föräldrargrupp. Det ska bli spännande och kul. Ikväll kommer även ett inlägg om förlossningsberättelsen med Sol.

Jag önskar dig en underbar tisdag.

Gillar