Avas utveckling

Hej fina du!

Nu är det fredag igen och det menas med att ikväll är det idol, YAY. Någon mer än jag som följer idol?

Jag hoppas verkligen Chris vinner, hans röst är m a g i s k. Om han åker ut så kommer jag garanterat att sluta kolla. Jag har till och med ringt och röstat på honom haha.

Jag tänkte berätta för er lite om min stora bebis Ava. Eller ja, bebis och bebis. Tiden går så j*kla fort. Hon fyller redan två år den 1 Januari. Det är helt underbart att se hur hon utvecklas varje dag. Varje dag lär hon sig något nytt. Man hinner minsann inte med i svängarna. Hon säger fler och fler ord, hon lär sig ett nytt ord hur snabbt som helst. Hon har börjat sätta ihop två ord nu med. Man kan kommunicera med henne på en helt annan nivå. Något hon har varit väldigt bra på från första början är att göra sig förstådd. Prinsessan vet vad hon vill och visar det bestämt. Det älskar jag verkligen med henne. Så bekväm och trygg i sig själv redan,

Jag berättade för ett tag sen med inskolning på förskolan hur ledsen hon och jag var vid avlämning. Nu tar hon av sig skorna och jackan själv, vi går hand i hand till lekrummet där hennes kompisar är. Jag får en bamsekram sen säger hon puss puss och gör en slängpuss sen stänger hon dörren framför min näsa haha. Jag kan inte beskriva vilken lycka det är att hon trivs så bra på sin förskola. Det betyder verkligen allt för mig och Julius.

Jag måste berätta om en sak som hon gjorde i morse. Vi stod i köket och jag hade precis kokat ägg till oss. Jag skalade ett ägg och gav det till Ava. Efter ett tag så undrade jag om hon hade ätit upp sitt ägg, så jag skulle gå och kolla läget. Då ser jag att hon står vid sin brio-spis med sin stekpanna i handen. Och vad ligger i stekpannan om inte hennes ägg haha. Jag hade väl inte kokt det tillräckligt ;) så gulligt.

Det finns tusen saker till att berätta om denna underbara människa. Hon är så otroligt fin och kärleksfull. Världens bästa storasyster dessutom. Jag är så stolt över henne och hur hon utvecklas. Jag vet att hon kommer komma lång här i livet, min bestämda lilla prinsessa. Herregud vad jag älskar dig!Gillar

Kommentarer

JosefineMoberg
JosefineMoberg,
Finaste Ava! <3
nouw.com/josefinemoberg