Akuten


Dagen började inte som vi hade tänkt oss. Igår råkade jag välta ner ett nagellack från badrumsskåpet som gick i två bitar. Jag och Julius fick ta aceton och börja skrubba badrummet för det hade skvätt nagellack till höger och vänster😂

Imorse stod mina fötter och gosade in sig i badrumsmattan. Helt plötsligt kände jag att något åkte långt in i min fot när jag vred fötterna åt vänster för jag skulle lämna badrummet. Jag kollade direkt under foten och såg ingenting men när jag tryckte på fotsulan, ja Gud min skapare vad ont det gjorde. En glasbit från nagellacket som vi missat!

Det började rinna blod. Jag och Julius rengjorde såret för att se om glasbiten satt fast i min fot. Det var rätt djupt så vi såg inget. Vi ringde till vårdcentralen som skickade oss till akuten.

Hela familjen åkte in för jag kunde inte köra bilen. När vi fått hjälp av sjuksköterskan blev jag skickad till ortopeden. Ava började bli övertrött så Ava och Julius åkte hem så hon fick sova. Ortopedläkaren kom och gav mig en lååång bedövningsspruta rakt in i foten😂 Sen började han gräva i min fot och fick ut en glasbit som var en millimeter. Eller ja en av glasbitarna. Resten är kvar för de var så svåra att få ut för de var så små (glasbiten hade  krossats i min fot) Jag blev ett stygn rikare och humöret börjar bli på topp igen.

Har någon av er fått bedövningsspruta under foten? tusan vad ont det gör. Jag hoppade nog en halvmeter och då har jag ändå hög smärtgräns😅

Hoppas ni har haft en fin söndag 💋

👆tjejen som var så lugn och fin under alla timmar vi var på sjukhuset ❤️

Gillar

Kommentarer

tebbie
tebbie,
Stoffe har fått spruta under foten 🙈😂
nouw.com/tebbie
ceciliarignell
ceciliarignell,
Haha aj! Gör så jädrans ont
nouw.com/ceciliarignell