Jobbat mig igenom denna dag också, tycker skolan redan börjar ta en på nerverna haha😅. Egentligen har det inte hänt någonting speciellt denhär veckan förutom att vi var med några kompisar ock körde ut för att kolla på ett övergivet hotell som finns en bit härifrån. Igår var vi också i stan och letade efter praoplatser. Snart är jag påväg till gymmet efter en jobbig dag och som tur har vi en träffis med väneleverna vid folkhälsan imorogon. Tagga en kvart längre sömn 😂! Det kommer ca två timmar så vi planerar att äta i stan och efter det har jag matte och sedan kemiförhör, vet inte riktigt vad man ska tycka om det haha. Iallafall så är jag imorgon också påväg på ett sorts fortsättningsläger för alla som gått skriftskolan på den finska församlingens sida. Är väldigt taggad på att spendera helgen där och lära känna nya människor, kan skriva ett inlägg om helgen fast på söndag! Hörs 💕

Likes

Comments

Hej igen! Tänkte skriva ett snabbt inlägg om min vecka.

måndag hände inte så mycket förutom en helt vanlig skoldag å sedan match mot Närpes kraft på kvällen, matchen slutade 0-0.

tisdag började skoldagen med två timmar musiktillval och jag fick bland annat spela piano i en låt vi kommer uppträda med på en välgörenhetskonsert, var lite osäker på pianot eftersom att jag senast spelat typ på 2:an i skolan. De två sista blocken fick vi vänelever vara med och hjälpa till på sjuornas kamp så vår dag var väldigt chill! Var också vid gymmet på kvällen.

Minns inte alls vad jag gjorde på onsdag, tror skoldagen var helt vanlig och på kvällen tror jag att vi var ute med några kompisar.

torsdag var det dags för niornas klassresa! Vi åkte från tågstationen 6.50 mot Helsingfors. När vi väl kom fram åkte hälften av årskursen til högholmen medans jag och en hel del andra gick en rundvanring vid stan. Vi besökte museum och kända byggnader. Eftersom att rundvandringen var så kort fick vi som varit på den fritid ca 1 och en halv timme längre fritid vilket var bra! Jag & två av mina kompisar for till Vapiano och åt lunch efter det gick vi runt och shoppade lite med några till. Vi gick även till starbucks och träffade på en finsk känd bodybuilder! När vi var klara med allt började vi gå mot tågstationen igen och mötte upp med hela årskursen och tåget hemåt åkte 17.30. Väldigt lyckad dag för min del!

fredag hade vi friluftsdag från skolan. Vi började 9.45 på sandö och första passet gick vi en liten vandring med klassen , efter vandringen hade vi lunch. Det andra passet hade jag och en kompis valt minigolf. Tiden gick väldigt snabbt och skolan slutade klockan 13. Från sandö cyklade vi in till stan och tog en frappe på Mc Donalds. Vi gick även runt lite i butiker och jag hittade en väldigt fin klänning som jag köpte! Efter det for vi till gymmet där vi var i några timmar. Jag kom hem 6 tiden och pappa hade grillat mat. Efter att jag hade ätit for vi ut med några kompisar.

lördag åkte pappa och min lillebror till villan men jag och mamma lämnade hemma. Jag gjorde inget på dagen men klockan 17 åkte jag och mamma in till stan och åt på en pizzeria. Därifrån åkte vi hem och väntade på en min kompis eftersom att vi skulle köra med mopo till sundom. I sundom var vi med ett gäng och grillade vid öjberget. Vi gick även upp på berget för att kolla på raketer och efter det körde vi runt lite och hittade mera folk på byn. Till slut började vi få kallt så vi bestämde oss att resten av kvällen skulle vistas inomhus, väldigt bra kväll det också!

Det var allt för detta inlägg, hörs!

Likes

Comments

Ja vad kan man säga, detta är nu min tredje blogg och jag hoppas verkligen att jag kommer ihåg att blogga denhär gången och hoppas att denhär webbsidan ger bättre resultat haha. Men somsagt är jag inte speciellt insatt i bloggandet men tycker det är kul att ibland posta något, inget mer i detta inlägg men imorgon funderar jag på att lägga ut ett om min vecka 🤔 vi får se. Syns!

Likes

Comments