Header

Contains affiliate links

Igår var jag på I Love Me mässan i Helsingfors. Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig av mässan. Men det var såå roligt. Jag vill verkligen åka dit igen nästa år. Jag var på mässan med mina föräldrar och vi kom dit ungefär halv tre tiden. Det var då där var mest människor då Jeffree Star just hade börjat sin meet and greet. Kön till meet and greet:en och "butiken" där de sålde Jeffrees produkter var så lång så jag bestämde mig för att först börja köa för hans produkter efter att hans meet and greet slutat då där inte skulle vara så många människor. På mässan fanns det kosmetik, mode och typ tränings avdelning. Men jag var för det mesta på kosmetik sidan.

Förutom Jeffree Stars produkter ville jag verkligen också se vad NYX hade att erbjuda. Där fanns verkligen allt som NYX säljer. Jag bestämde mig för att köpa ett Soft Matte Lip Cream i färgen Abu Dhabi och Lid Lingerie ögonskuggs palett. Jag har velat ha en palett med basic matta skuggor så länge. Jag har faktiskt tänkt på att köpa denna paletten ren ett tag så när jag såg den igår måste jag köpa den. Jag fick även gratis en vit kajal från NYX men den kommer jag antagligen ge bort.

Jag trodde ju att det inte skulle vara lika mycket människor vid Jeffree Stars lilla "butik" då hans meet and greet tagit slut. Men flera människor hade säkert tänkt på samma sätt som jag och kön till hans "butik" var fortfarande ganska lång. Där var inte lika många människor som då när Jeffree var där men jag fick nog köa lite på en halv timme - 40 minuter. När jag äntligen kom fram till produkterna swatchade jag några liquid lipsticks. Där var flera som jag gillade men jag bestämde mig för färgen Celebrity Skin.

Beautyblender och Tangle Teezer hade en "butik" tillsammans där jag köpte en Tangle Teezer då jag verkligen behövde en ny. Jag köpte också en blotterazzi då jag väldigt länge velat ha en och den var på rea.

Jag köpte även ett par lösögonfransar från Ardell i modellen Demi Wispies.

xo Cecilia

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

För att mina naglar alltid brister gillar jag att använda lösnaglar. Själv gillar jag att använda dessa från Kiss. Det finns flera olika stilar av dessa naglar men just nu har jag de som är oval modell. De är också ganska billiga då ett paket med 100 naglar kostar lite över 10 €. Jag gillar dessa naglar då de faktiskt ser ganska äkta ut i jämnförelse med andra lösnaglar som jag prövat tidigare. Man får med även ett lim som fungerar jättebra!

Det svåraste med detta är att hitta de rätta naglarna som passar. Efter att man hittat de naglar som passar ska man bara limma dem på sina egna naglar. För att få dem att hållas på så länge som möjligt sätter jag lim på både lösnageln och på min egna nagel. Efter att naglarna är på filar jag dem så de blir lite jämnare, då de kan ibland vara lite vassa.

Det jag gillar mest med dessa naglar är att man får själv välja vilken färg de ska vara. Då det är menat att man ska sätta nagellack på dem. Det jag använder är mitt favorit nagellack från Lumene och är i färgen 3, On The Beach. Jag gillar detta nagellacket för att den ger en gel effekt och denna färg är min favorit. Detta är typ det enda nagellacket jag använder eller så är det något annat i samma ton som denna.

Såhär blev resultatet! Jag är väldigt nöjd med dessa naglar då de ser väldigt äkta ut och de är den perfekta längden. Dessa naglar passar med nästan alla kläder. Så om jag har lösnaglar är de oftast i denna färg. Jag kan inte riktigt säga exakt hur länge dessa naglar håller. Det beror väl ganska mycket på hur väl man tar hand om dem. Jag brukar oftast ha med lim ifall en nagel skulle låssa.

xo Cecilia

Likes

Comments

Idag efter skolan tog jag mig lite tid och gick ut och tog några bilder på min outfit. Då det var lite smått kyligt idag så bestämde jag mig för denna outfit. Tröjan är en av mina absoluta favoriter då jag älskar volang detaljen på ärmarna. Mina svarta skor hittade jag på rea i Skopunkten för ett par månader sedan. Jag hade sökt efter ett par sådana här skor redan länge då jag sett dem överallt på Instagram. Dessa skorna är nu mina favoriter. Jag gillar materialet på skorna då det är i mockaimitation och jag gillar att de har en liten klack. På sistone har jag gillat att ha på min klocka och mitt armband från Daniel Wellington då de passar med nästan allt. Detta är en av mina favorit outfits just nu!
Outfit:
Details:
xo Cecilia

Likes

Comments