Header

Dessa är mina favorit låtar just nu som jag lyssnat på i september. Jag brukar oftast lyssna på Today´s Top Hits spellistan på Spotify. Så största delen av dessa låtar finns där.

Mi Gente feat. Beyoncé - J Balvin / Too Much To Ask - Niall Horan / Too Good At Goodbyes - Sam Smith

Meant to Be - Bebe Rexha / make you feel pretty - lovelytheband / Dusk Till Dawn - ZAYN

xo Cecilia

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

För ett tag sedan bestälde jag lite nytt smink från Cocopanda och Cult Beauty. Jag bestälde sånt som tagit slut och jag passade även på att köpa såna produkter jag redan länge velat prova på.

Jag har redan förr beställt saker från Cocopanda men detta var första gången då jag beställde något från Cult Beauty. Jag kan verkligen rekomendera Cult Beauty då t.ex produkterna från Anastasia Beverly Hills är lite billigare där än t.ex på Kicks i Finland. Leveransen tog kanske lite längre med Cult Beauty än med Cocopanda men Cult Beauty paketet skickades från Stor Britannien.

ByNoor Sea Salt Spray: HÄR!

ByNoor är ett av Cocopandas eget hårprodukts märke. Jag har redan länge velat prova något från detta märke då jag hört och sett mycket om ByNoor. Produkten är helt okej och fungerar bra.

NYX Total Control Drop Foundation - Vanilla: HÄR!

Då jag första gången såg denna foundationen på Instagram ville jag genast ha den. Den är väldigt täckande men det gillar jag. Den är kanske lite dyrare men den är värd det. Just nu är detta min favorit foundation.

Makeup Forever Ultra Blush Palette – Golden Sugar: HÄR!

Denna palett har jag sett lite överallt nu i ungefär ett år. Den var även på rea så jag bestämde mig för att beställa den. Det är en blush palett men jag använder den som highlighter. Jag var överraskad över hur pigmenterad den är men dessa är mina nya favorit highlighters.

3 Concept Eyes Back to Baby Pore Velvet Primer: HÄR!

Jag behövde även en ny primer så jag hittade denna på Cult Beauty. Jag har aldrig förr hört om detta märket så jag tänkte vara spontan och beställa denna. Den var helt okej men jag tycker att de från NYX är bättre.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade - Soft Brown: HÄR!

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade är något jag har velat prova på så länge. Den är enkel att jobba med och är min favorit ögonbrynsprodukt. Denna rekomenderar jag verkligen!

Anastasia Beverly Hills Pro Series Contour Cream Kit - Light: HÄR!

Mitt förra contour kit från Sleek tog slut så jag behövde ett nytt. Jag har velat ha detta cream contour kit från Anastasia Beverly Hills såå länge. Den är väldigt enkel att jobba med och blandas ut jättebra. Den är lite på den dyrare sidan men den är värd det. Jag kan verkligen rekomendera detta kittet!

xo Cecilia

Likes

Comments

Contains affiliate links

tröja: HÄR!

jeans: HÄR!

Just nu är detta min favorit outfit. Mina jeans är från Gina Tricot. De är i modellen Molly som är min absoluta favorit då de är high waisted.
Min tröja är också från Gina Tricot och är min favorit just nu. Jag älskar tröjans material och den rosa färgen.

xo Cecilia

Likes

Comments