Header

Brun Utan Sol: HÄR! Handske: HÄR!

För några månader sedan köpte jag denna St. Moriz brun utan sol moussen. I början var jag inte så säker om den skulle fungera bra på mig. Då alla andra brun utan sol produkter jag användt inte fungerat så bra. Men denna produkten har fungerat jättebra på mig.

Jag rekomenderar också att man köper en handske för applikationen. För att då blir det inga ränder. Denna brun utan solen jag använder är en "develop" alltså efter att man satt på produkten ska man vänta i 4-6 timmar och sedan ducsha bort den. Jag brukar själv sätta på produkten före jag går och sover och på morgonen ducshar jag av överlopps färgen.

Då jag använder produkter sätter jag oftast alltid ett till lager på mina armar och ben. Desto mer lager man sätter desto mörkare blir resultatet. Det enda dåliga med denna produkt är att om man dagen efter använder en vit skjorta kommer det antagligen att lossa lite färg på skjortan. Men annors är detta en jättebra och ganska billig brun utan sol och jag rekomenderar den verkligen!


xo Cecilia

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

klänning: Bubbleroom

skor: Zalando

Här är några bilder från söndagen då jag blev konfirmerad. Armbandet och örhängen fick jag till present. De råkade passa bra till min outfit så jag bestämde mig för att ha med dem på bilderna. Min klänning är en av mina favorit klänningar jag har och jag älskar klackskorna. Det var väldigt svårt att få tag på skorna då de var slutsålda i min storlek så länge men till slut fick jag dem.

xo Cecilia

Likes

Comments

Hej. Idag började mitt sommarlov. Nu under sommaren ska jag blogga mycket mer då jag har mera tid. Jag har inte ännu så många planer inför sommarlovet men jag ska försöka få ihop en liten bucketlist av saker som jag vill göra i sommar. På bilden har jag på den klänningen jag hade på skolavslutningen. Jag hittade den förra gången jag var och shoppade och bestämde mig för att köpa den till skolavslutningen då den inte var allt för dyr och jag gillade hur den såg ut.

xo Cecilia

Likes

Comments