Header

Hej. Idag tänkte jag dela med mig hur jag gör denna "no makeup, makeup look" som ni kan se på bilden ovanför. På sommaren då jag inte ville ha så mycket smink på mig gjorde jag denna looken. I detta inlägg visar jag vilka produkter jag använder. Jag går inte mer in i detalj hur jag använder produkterna. Alla bilder är i den ordningen jag applicerar sminket.

xo. Cecilia

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej. Idag är det måndag igen. För att jag ska ha en bra vecka måste jag göra en liten "to do list". Helt enkelt för att jag ska ha en lista över vad jag ska göra under veckan. Det hjälper mig att göra de sakerna jag planerat så att jag inte glömmer något. Jag gillar också att ha planerat saker i förväg

Efter att jag bloggade i 30 dagar i sträck ville jag ta en liten paus, så att jag kunde planera färdigt några nya inlägg. Jag vill verkligen börja blogga mera och oftare.

xo. Cecilia

Likes

Comments

Hej. Ed Sheerans nya album "Divide" kom ut för ungefär en vecka sedan. Jag har nu lyssnat varje dag på den och det är ett av mina favorit album. Förutom Eds nya album har jag också lyssnat på Mello sånger. Jag älskar de flesta sånger som är i final i år. Men här är mina favoriter från Divide.

Galway Girl

Dive

Happier

New Man

What Do I Know?

Supermarket Flowers

Barcelona

xo Cecilia

Likes

Comments