Header

Contains affiliate links

I dag är det den 6.12, Finlands självständighetsdag och i år har Finland varit självständig i hela 100 år! Jag har inte gjort något specielt idag bara sett på Netflix och varit med min familj. Ikväll kommer jag antagligen att kolla på Netflix eller Slottsbalen.

I går hade vi en självständighets bal i skolan och senare på kvällen ordnade staden en egen bal för alla invånare. Vi tog några bilder utomhus men det var verkligen sååå kallt, men vi fick dock några lyckade. Kvällen slutade med ett fint fyrverkeri.

Klänningen jag hade på mig i går var från Nelly.com. Jag var först väldigt osäker om jag skulle gilla den och om den skulle hållas uppe då den är off the shoulder. Men jag gillar verkligen denna klänningen så mycket och den är min favorit just nu!

xo Cecilia

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här är några av mina favoriter från November månaden:

Fenty Beauty Pro Filtr Foundation

Jag köpte denna foundation på Sephora då jag var i Sverige. Den är min absoluta favorit! Den är inte så fulltäckande men jag gillar hur den inte är kakig och känns mindre tung på hyn. Kommer verkligen få panik när den tar slut...Måste nu redan för säkerhets skull undersöka hur jag skaffar mig en ny....

ACO Face Clean Gel

Då jag haft foundation på mig känns det som min hy inte är helt ren fast jag tagit bort allt smink. Så jag gillar att använda detta gelet från ACO. Den återfuktar huden och är tvålfri, som är jättebra!

Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick

Kat Von D liquid lipstick i färgen Lolita är en av mina favoriter just nu. Jag älskar färgen och den passar så bra nu till hösten/vintern.

TRESemmé Botanique Shampo & Balsam

Jag hade aldrig användt något shampo eller balsam från TRESemmé före jag provade dessa. Men de är verkligen bara så bra! Den ger volym och den innehåller även kokosmjölk och aloe vera så den är bra får håret.

ACO Face Scrub

Denna skrubben måste vara den bästa jag provat. Den renar huden på djupet och ger en mjuk och fin hy. Jag använder denna skrubben 1-2 gånger per vecka.

Ardell Wispies

På sista tiden har jag använt lösögonfransar varje dag. Det känns konstigt att ha på bara mascara, därför gillar jag att ha på lösögonfransar. Mina absoluta favoriter är Wispies och Demi Wispies från Ardell.

Riverdale

En serie som jag är helt besatt med är Riverdale. Det är en serie som jag verkligen rekomenderar. Jag blir bara mera taggad efter varje avsnitt att få veta hur allt slutar, speciellt vem som är The Black Hood.

xo Cecilia

Likes

Comments

För knappt en vecka sedan åkte jag till Stockholm för att se Harry Styles live på Fryshuset. Vi åkte med båt över till Sverige på lördag, så vi var där på söndag.

Då vi kom till Stockholm gick vi först lite runt på stan och shoppade. Det jag såg mycket fram emot var att gå in på Sephora. Vi kom in på Sephora kanske fem minuter efter att det öppnades och där var då redan mycket folk. Jag hade lite på förhand planerat vad jag ville köpa men mycket av det jag tänkt mig fanns inte i lager. Där fanns så mycket olika produkter så jag fick lite beslutsångest men jag bestämde mig för en Fenty Beauty foundation och en Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick i färgen Lolita.

Vi var även inne på ett H&M Home. Det var verkligen såå fint där inne. Jag ville typ köpa allt som fanns där inne.. Bilderna här åvan är tagna inne på H&M Home.

Efter att vi shoppat och ätit åkte vi till hotellet där vi gjorde oss färdiga för konserten. Jag gillade verkligen hotellrummet då där fanns ett gigantiskt fönster och toaletten hade bra belysning. Hotellet låg även väldigt nära Fryshuset, så det var enkelt att gå till konserten.

Vi började köa ungefär 20 minuter före dörrarna öppnades till konserten. Då var kön redan jättelång och det kom hela tiden mera människor i kön. Dörrarna öppnades 17:30 och då hade vi kanske rört oss en meter framåt i kön. Men sedan mitt i allt började kön gå framåt snabbare och snabbare. När vi kom in i Fryshuset sprang vi till garderoben för att lämna våra jackor och sprang även fortare ner till golvet där vi skulle stå.

Först stog vi på den vänstra sidan av scenen men bestämde oss sedan för att stå på den högra sidan. Vi försökte komma så nära scenen som möjligt och vi kom faktiskt ganska mycket framåt om man jämför med var vi stog först. När Harry äntligen kom på scenen sprang alla framåt så vi fick ganska bra platser fast än de flesta redan började köa på morgonen och vi kom 20 minuter före dörrarna öppnades.

Konserten var jättebra, enkelt den bästa konserten jag varit på. Jag gillade hur där inte var så mycket människor fast konserten ändå var slutsåld. Därför var det också roligt att ha ståplatser då där inte var för många människor. Konserten tog en timme och 40 minuter fast det kändes som om det bara tagit tio minuter.

Efter konserten var vi och äta på Max och sedan gick vi tillbaka till hotellet. Från konserten köpte jag en ljusrosa tröja från Harrys egen merch.

Måndagen började med att vi gick ner och åt hotell frukost. Efter frukosten packade vi ihop våra saker och hängde bara en stund på rummet före vi måsta checka ut. Sedan åkte vi in till stan och gick lite runt där före vi åkte till Arlanda. Jag var bl.a. inne på Kicks där jag köpte ett par med Ardell Wispies.

När vi gått igenom säkerhetskontrollen på Arlanda gick vi runt i terminalen och sökte efter ett ställe där vi kunde äta. Vi var även inne i några butiker och kollade runt. Sedan väntade vi bara på när det var tid att stiga på planet.

xo Cecilia

Likes

Comments