Tar mitt pick och pack och flyttar över till blogg.se. Ni hittar mig numera på cecilianicole.blogg.se

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments
Hur dagen spenderas. I världens skönaste kläder. Jag, framför pretty little liars. Man framför Xbox.
Cola på bordet. Chips och dipp ska blandas. Soffan ska bära oss hela dagen. Ni vet. Dagen efter dagen. Dessa regler borde stå i bibeln. Amen. 

Likes

CommentsHär sitter jag i soffan oförskämt nöjd. Lyssnar på happy birthday av Stevie Wonder för att få upp stämningen. 

Snart för mig: handla mat inför kommande vecka
Snart för er: födelsedags outfit. 

Likes

CommentsNågot som ni säkert snappat upp är den fantastiska svart vita trenden nu under sommaren. Jag älskar denna trend. Det är ofta man har dubbelt så mycket färglösa kläder än kläder med färg hängandes i garderoben och kan därför hänga på denna trend hur lätt som helst. Dessutom kan man matcha hej vilt. Den svart vita trenden kan med fördel matchas med röda läppar, starka accesoarer och färglada skor, bara fantasin sätter stopp. 

Här nedan har jag listat några svart vita godbitar att flytta sina tillgångar till. 


1. från notme.se 2. kuvertväska från ZARA 3. maxi klänning från BikBok 4. från notme.se 5. från jfr.se 6. klänning med öppen rygg från BikBok 7. från ZARA 8. sportig tunika från notme.se

Likes

Comments


Och så vaknade jag upp och var 19 år. Pannkaksfrukost och family guy vid sidan har bokats av. 

Dags att fixa prinsesshår och måla ansiktet. Och ringa tillbaka missade samtal för att få höra lyckoönskningar på min dag. Det är tajt att fylla år. 

Likes

Comments


Och så tog jag studenten. Fyfan, vad jag är bra! Champagne i håret och vin på vit klänning. Dans tills solen gick upp och blev hotad med att polisen skulle komma på min egna mottagning. Det är så en student ska tas! 

Och så gick vi alla på bal. Längderna var lockade och grabbarna nyklippta. Spillde choklad på klänningar och trampade i hundbajs med finskor. Tog kissepaus på Burger king i klänningar för 1000-lappen. Det, mina vänner, är fan så en bal ska tas! 

Likes

Comments
Fortfaranade vet jag inte hur man lägger in youtube-klipp på bloggen? Någon som vet som vill hjälpa till kanske? 

Vilket fall som helst så har Sunday släppt en till låt. Denna är en av mina favoritlåtar från Not Any Given Sunday. Lyssna och njut HÄR! 

Likes

Comments

Sitter och smider lite planer till bloggen. Mycket kommer hända och mycket kommer förändras. Mycket till det positiva. Och det får jag hoppas att ni med tycker. Time to börja fixa. STAY TUNED! 

 

Likes

Comments