LIGNENDE SKJORTE / LEVIS BUKSER / ANN TAYLOR STØVLER / DYRBERG KERN UR / PILGRIM SMYKKER /

3, 2, 1... Der er nu officielt 3 dage tilbage i skolen før, at jeg skal på læseferie og forhåbenligt blive student inden juli. I den anledning vil jeg poste et OOTD indlæg, som er taget på selve gymnasiet. God dag til jer alle!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

1. GEORG JENSEN LYSESTAGESÆT 1249,95 699,95 kr. / 2. CASA LIVING 2 STK. BORDSKÅNER 259,90 149,95 kr. / 3. LYNGBY WHISKYGLAS 6 STK. 599,85 199,95 kr. / 4. ORREFORS KARAFFEL 1.999,95 999,95 kr. / 5. KÄHLER FAD 399,95 319,96 kr. / 6. CASA LIVING VASE 199,95 129,95 KR.


Længe leve alt hvad der er sort. Imerco holder Black Week i denne uge (uge 19 - d. 7/5-21/5), hvilket betyder, at de har op til 75% på udvalgte varer heriblandt også designermærker som; Royal Copenhagen, Georg Jensen, mm. Jeg har lavet en collage med et udpluk af nogle varer. Se de resterende tilbud her og her

.


Likes

Comments

2016 lige så vel som 2017 handler alt om lange fyldigere vipper og ikke mindst buskede bryn. Dog er det ikke allesammen, som er født med Delevingnes signatur bryn (heriblandt mig selv). Derfor vil jeg lave en anmeldelse af to øjenvippeserummer - én på budget "Mavala - Double Lash" 10 mL. til 199,95 kr. og én noget dyrere variant "Revitalash - Advanced Eyelash Conditioner" 3,5 mL. til 890,00 kr. Jeg har testet de to produkter i 30 dage på både vipper og bryn som en del af min aftenrutiner.


ANMELDELSE AF "MAVALA - DOUBLE LASH"

Øjenvippe-serummet fra Mavala har en børste som et påføringshoved (ligesom på en mascara), hvilket gør det nemt at påføre på især øjenbryn idet, at jeg også har benyttet det på mine bryn på trods af, at det er beregnet til vipper. Serummet kan påføres inden man lægger sin mascara, men jeg har selv påført det som en daglig aftenrutine på make-up frie vipper og bryn. Produktets konsistens 'stivner' ens vipper og bryn, hvilket i starten kan føles ubehageligt, da man kan føle, at man har mascara på. Dog vil jeg sige, at man vænner sig til det med tiden.

Nu er vi nået til den vigtigste del i anmeldelse - virker det? Mit svar er afhængigt af hvilket resultat, som man ønsker af produktet. Jeg opdagede at både mine vipper og bryn blev overraskende mere fyldige, sundere og stærkere. Dertil bemærkede jeg, at der voksede nye vipper ved de områder, hvor jeg havde mistet betydlige mange vipper som følge af kløen og bukning af vipper. En ulempe ved produktet er, at de ikke virker til at gøre mine vipper længere. Så hvis du vil have fat i et produkt, som giver mere volume og stærkere hår til en god pris samt meget produkt, så kan Mavalas Double Lash serum klart anbefales.

ANMELDELSE AF "REVITALASH - ADVANCED EYELASH CONDITIONER"

Conditioneren fra Revitalash har et påføringshoved, som minder om en eyeliner. Dette gør, at det er nemt påføre på roden af ens vipper, men mere vanskeligt at bruge på ens bryn. I modsætning til det forrige produkt forbliver ens vipper og bryn bløde, hvilket gør det mere behageligt at have på.

Til spørgsmålet om det har nogen virkning på ens vipper og bryn, kan det konkluderes, at resultat har en langsommelig indvirkning. Når dét er sagt, virker den, som den skal; den giver både længde, fylde og i nogen omfang soliditet. En ulempe er dog, at det er en dyr løsning, da ens vipper falder naturligt, hvis man stopper med at bruge produktet. Derfor skal man altså blive ved med at benytte sig af produktet for, at resultaterne forbliver. I øvrigt indholder den ikke meget produkt. Jeg vil på dette grundlag ikke anbefale produktet medmindre, at man er villig til at betale omkostningerne for produktet i det lange perspektiv. 

ANDRE ALTERNATIVER? 

Et billigt alternativ, som befinder sig i de flestes hjem er Vaseline. Dette har jeg selv gjort i en længere periode, hvilket har givet tilfredsstillende resultater. Jeg bruger dog ikke Vaseline længere, da den har til tendens til at gøre mine øjenlåg fedtet den efterfølgende morgen, hvilket jeg ikke har tid til at fjerne i mine hverdage. 

En anden metode er at snyde lidt med kosmetik. Jeg har en 3-trins metode, som er en del af min daglige makeup rutine. Hvis du kunne være interesseret i et indlæg med denne metode, så skriv gerne i kommentarfeltet. Så vil jeg evt. Skrive et indlæg om det på et tidspunkt. 

Likes

Comments

NYE INDLÆG

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw