Olika frukostar i olika -och lika- situationer

Frukostdags med älskling!
Frukosten som brukar vara ett under av lyx och elegans , får en liiite annorlunda form nu när vi sköter den själva....😂
Vi jagar inte upp värdparet för att passa upp med frukost, eftersom vi känner oss mer som inneboende nu.

Jag är tillbaka på Wedevågs Herrgård, det känns som att komma hem.
Jag har varit här flera gånger tidigare, dels som gäst när jag var ute på vår lilla hotellturné förra sommaren, då var det bubbel och bad och boule som gällde. Och sen jobbade jag här, som spöke och som diskare och tomte och dessutom var älskling och jag här på en romantisk toppenhelg.

Nu är det nästa fas. Nu lever vi alla i en ny verklighet, med Corona och isolering och nedstängda hotell och andra små företag som kämpar för att klara sig.
Så nu är det älskling som bor här på hotellet! Han jobbar lite hastigt och lustigt i Örebro och då passar det ju hur bra som helst att han flyttar in hos kompisarna på Wedevåg, som ändå har plats just nu!Och då passar det ju utmärkt att jag också kommer tillbaka, kramar på älskling ( för vi slipper tvåmetersavståndet har vi bestämt) och umgås med Per och Sanni , herr och fru Värdpar ( dock på behörigt avstånd, vi är noga med föreskrifterna) och njuter av Herrgården som är ett ljuvligt ställe även om det är lite tomt just för tillfället.
Det, å andra sidan, gör ju att alla som kommer hit, för en övernattning eller en middag eller en promenad i parken, kan känna sig säkra på att det är coronafritt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Härlig miljö att vara Corona ledig i. En annorlunda tid vi lever i just nu
nouw.com/stenhagenbettan
cecilialjung
cecilialjung,
Ja, verkligen! På båda! Annorlunda, otäck och samtidigt vänlig tid.
och ljuvlig miljö att befinna sig i😄
nouw.com/cecilialjung
Ingajohansson
Ingajohansson,
Härlig miljö, gäller att att njuta också i dessa tider
nouw.com/ingajohansson
Mariel61,
Bästa Cecilia! Din tolkning av Tekla vid julborden var helt underbar o magisk! Njut av Herrgården och samvaron med Sanni o Per (De är också underbara) <3