Header

God torsdag alle sammen!

Jeg beklager at jeg har vært fraværende noen dager. På lørdag dro jeg på jobb, og jobbet til og med i går. Jeg hadde tatt med meg både macen og kameraet, for jeg tenkte jeg skulle oppdatere dere mens jeg var borte. På søndag skulle jeg til Las Palmas, og hadde planer om å ta noen fine og inspirerende bilder, men vimsete og glemsomme meg hadde lagt igjen både laderen til macen og hele kameraet hjemme. Så da gikk den planen ut av vinduet. Men nå er jeg endelig back in business!

Jeg har så utrolig dilla på laks til frokost for tiden, og noe av det beste jeg vet er knekkebrød med kremost, laks og vårløk på. Det med et glass appelsin juice til, YUMMY!

Har dere noen planer for dagen?

Håper dere alle har en helt fantastisk torsdag videre!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Happy lørdag herlige dere!

Dette er et innlegg jeg har startet på, og slettet, startet på igjen, endret, og endret igjen. Jeg føler at jeg aldri helt finner de riktige ordene. Skjønner dere hva jeg mener? Her er i alle fall det endelige resultatet, og jeg håper dere liker det.

Just be you, everyone else is taken. Dette er vel en av de største klisjeene som finnes, men allikevel så sant. Ikke prøv å vær en du ikke er. Jeg vet det kan være vanskelig særlig når du er ungdom, og du helst ikke skal skille deg ut i det hele tatt. For om du skiller deg ut, så blir du sett på som rar, og ikke som alle andre. Men det er nettopp dette som gjør deg unik. Det er dette som gjør deg til deg. Ikke hør på alle andre, gjør det som er riktig for deg.

Alltid husk!

Du er perfekt akkurat som du er.

Smil, og le mye

Vær deg selv

Alt går bra til slutt

Ikke sammenlikne deg med andre

Det viktigste er at du er lykkelig

Nyt de små øyeblikkene

Ikke hør på hva media eller andre mener er normalen

Den siste er kanskje den viktigste. Ikke hør på hva andre eller kanskje spesielt media sier er betegnelsen på det perfekte. Vi trenger ikke det perfekte som en ting i denne verden, vi trenger mange unike som er perfekte på sin egen måte. Du skal ikke trenge å ha den smaleste midjen, være så, så høy, ha en sprettrumpe som en av Kardashians søstrene, eller lepper som Angelina Jolie, for å bli betegnet som vakker eller det perfekte.

Du er perfekt akkurat som du er!

Likes

Comments

Hei søtinger!

Jeg blir så utrolig glad av at det er så mange som er innom bloggen min! Det er så utrolig koselig, tusen takk alle sammen.

Beklager så mye at dette innlegget kommer ut så sent, har hatt litt tekniske problemer i dag, men her kommer det endelig!

I helgen som var bestilte jeg et kjempefint sett og noen stilige sko fra Get Inspired, og i går kom de endelig! Det er så utrolig deilig å ha på, og jeg virkelig elsker det! Settet er i den herligste grønnfargen og så mykt og deilig. Skoene er også helt fantastiske å ha på. Det er alltid litt spennende å bestille, i alle fall sko på nettet, ettersom man aldri helt vet om de kommer til å passe eller ikke. Heldigvis satt disse som et skudd.

Så comfy! Hva synes dere?

Jeg hadde helt glemt at det er fredag og helg i dag! Sånn går det når man jobber hele helgen, og ikke har helg. Jeg skal nemlig opp halv fem i natt. Så blir ikke mye fredag på meg heller. Men som jeg har sagt tidligere, så elsker jeg jobben min, så da går det greit allikevel.

Har noen av dere noen planer for helgen?

Ønsker dere alle sammen en helt fantastisk fredag, og helg. Kos dere masse!

Likes

Comments

Hei søte dere!

Tenk at det er torsdag allerede, jeg synes ukene går så utrolig fort for tiden. Hvor ble egentlig januar og februar av, og nå er til og med snart mars over. Tiden flyr virkelig av gårde, og da er det viktig å stoppe opp litt og nyte hvert øyeblikk.

Det er så utrolig mange fine sanger, og om jeg trenger en liten pick me up, eller høre på noen skikkelig godlåter har jeg noen favoritter som jeg tenkte å dele med dere nå. Disse synes jeg er så herlig å høre på at jeg begynner å smile med en gang og synge av full hals. Naboene må jo tro jeg er gal, haha. Her har dere mine musikktips til et skikkelig humørboost.

Jeg blir så utrolig glad av å høre disse sangene, jeg må bare smile! Har du noen favorittsanger du bare må høre på for å bli i skikkelig gladhumør?

Ha en helt fantastisk fin dag og kos dere masse!

Likes

Comments

Foto, Makro, Smile, Vår

Herlige dere!

Jeg blir så utrolig glad nå når det begynner å bli vår, og det å våkne til at solen titter inn mellom gardinene er bare helt fantastisk. Det er så mye lettere å stå opp om morningen, det er tidligere lyst, og det blir senere mørkt. Fuglene kommer tilbake, og det begynner å spire og gro i hagen. De små gledene i hverdagen altså! Jeg kan ikke gjøre annet enn å smile her jeg sitter med solen skinnende inn gjennom vinduet, kaffekoppen min, og noen skikkelig godlåter på øret.

Er det ikke herlig å se våren begynner å komme, og at humøret endrer seg i takt med at vi nærmer oss vår og sommer? Jeg blir i alle fall mye lettere og så glad av det.

Ønsker dere alle sammen en helt fantastisk onsdag videre! Tenk, det er lillelørdag, snart helg.

Likes

Comments

Foto, Selfie, Smile

Hei fininger!

Håper denne tirsdagen har vært bra så langt. Nå er jeg hjemme igjen etter to fine og koselige dager på jobb. Selv om dagene har vært lange og jeg har måtte stå opp tidlig, trives jeg så godt i jobben. Dere vet når dere begynner med noe, og det er så utrolig morsomt, og dere aldri kunne tenke å gjøre noe annet, uansett om det gjelder trening, en hobby, eller noe annet. Sånn føler jeg det med jobben min, og jeg har funnet ut at jeg aldri passer til å sitte stille og jobbe med de samme oppgavene. Det å ha variasjon, og aldri vite hva dagen bringer, bedre kan det ikke bli.

You're never fully dressed without a smile, er av de fineste sitatene jeg vet om. Og det stemmer så bra, du kan ha verdens beste sminke, og verdens fineste klær, men det som gir det lille ekstra er smilet.

Man blir jo så glad, er dere ikke enig?

Ha en kjempefin kveld videre!

Likes

Comments

Foto, Makro

Hei fine dere!

Håper dere alle hadde en kjempefin helg, og er klar for en ny uke. Min uke startet veldig brått, da jeg i går kveld ble ringt av jobben og spurt om jeg kunne jobbe ekstra i dag og i morgen. Dette sa jeg ja til, og 04.00 var jeg ute av døren i dag tidlig. Selv om det er slitsomt å stå opp så tidlig, virkelig elsker jeg jobben min, så det veier opp for de gangene jeg må opp så tidlig. Jeg koser meg veldig her jeg sitter på bussen, med kaffekoppen med lokk, en flaske vann og rolige sanger på øret. Da er det litt koselig allikevel.

Noe av det morsomste jeg vet med å ta bilder, er å leke meg med makro. Det å få til så mange forskjellige bilder, selv om man bare sitter på et lite begrenset område. Enten det er i hagen hjemme, ute i skogen, eller på en strand. Det er helt utrolig hvor mye forskjellig man finner å ta bilde av, om man bare leter litt og er litt fantasifull. Disse bildene her har jeg tatt ute i hagen min av en trestubbe.

Jeg synes det er så morsomt å se hvor mange forskjellige bilder man faktisk kan få til, på et så lite område som en råtten liten trestubbe.

Håper dere alle får en kjempefin mandag!

Hva synes dere om bildene?

Likes

Comments

Barcelona, Foto, Reise

God søndag fine dere!

Nå sitter jeg her med kaffekoppen min, og koser meg skikkelig. Søndager altså, de er så deilige og avslappende, ikke sant? Beste starten på dagen er vel slik.

Noe av det morsomste jeg vet om er å reise, oppleve nye steder, nye kulturer, komme seg litt bort hjemmefra. Jeg har så mange steder på min Bucketliste som jeg har så lyst til å besøke, og ett av de stedene er Barcelona. For en liten stund siden fikk jeg endelig besøke denne fantastiske byen. Det er så mye å se, oppleve og ta bilder av der, at det nesten gikk litt rundt, haha.

Dette er absolutt en by jeg kommer til å reise tilbake til! Åhh, jeg drømmer meg bort allerede... De trange gatene, menneskene, bygningene, maten....

Her er i alle fall noen herlige snapshots fra Barcelona.

Har noen av dere vært i Barcelona før?

Har dere noen planer for dagen?

Ønsker dere en helt fantastisk søndag videre!

Likes

Comments

Foto

Hei fantastiske lesere!

Jeg synes det er så kult å se hvordan ett og samme bilde kan ha helt forskjellige uttrykk om det er i farger eller i svart hvitt. Jeg elsker å ta bilder i svart hvitt, fordi bildene får oftest et mørkere og mer mystisk preg over seg enn, når det er i farger. Misforstå meg rett, jeg er veldig glad i å ta bilder i farger også, men det er noe helt spesielt med svart hvitt bilder.

I dag har jeg vært ute i hagen og lekt meg litt med kameraet, jeg tok noen bilder i svart hvitt og noen i farger. Dette for å kunne se hvor stor forskjellen faktisk er, selv om det er samme bildet.

Er det ikke kult hvordan samme bilde, allikevel kan være så forskjellig?

Håper dere alle har en fantastisk lørdag videre!

Likes

Comments

Foto

Hei!

Det her har jeg satt meg ned og begynt på opp til flere ganger, men det har aldri funket i lengden av ulike årsaker. Nå tenkte jeg skulle prøve igjen med ett litt annet konsept enn tidligere. Med et nytt konsept trenger jeg også å prøve noe helt nytt på domene fronten, og et nytt utseende. Dette tror jeg blir veldig bra, og jeg håper dere vil følge med.

Jeg er veldig glad i å ta bilder, og det er i hovedsak det denne bloggen kommer til å være. En plass der jeg kan dele bildene som jeg tar med dere. Jeg kommer også til å skrive litt om min hverdag når jeg føler for det.

For noen dager siden kom jeg hjem fra en tur i Spania, og her er noen bilder fra den turen.

Håper dere liker bildene, også blir jeg kjempeglad om dere sier hva dere synes, ting dere vil se eller liknende. Så snakkes vi snart igjen!

Likes

Comments